7 - 08 - 2017
خبر
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی:
سهم صنعت از هدفمندی یارانهها پرداخت نشد
ایسنا- معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با بیان انتظارات واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک و متوسط از دولت دوازدهم خواستار تخصیص سهم بخش صنعت از هدفمندی یارانهها شد و اظهار کرد که با وجود آنچه در بودجه تعریف شده بود، سهم این بخش از هدفمندی تخصیص پیدا نکرد.
غلامرضا سلیمانی در ارتباط با مشکلاتی که واحدهای کوچک و متوسط صنعتی در ابتدای دولت دوازدهم با آن مواجه بودند، اظهار کرد: علاوه بر رکود تورمی که اقتصاد کشور به آن مبتلا شده بود، با مشکل عدم ثبات سیاستها روبهرو بودیم و دولت یازدهم باید تمام تلاشش را میکرد تا روند مثبتی را در پیش گیرد. مطمئنا اگر میخواهیم بیکاری را ریشهکن کنیم و به رونق برسیم باید تولید را به عنوان اولویت مدنظر قرار دهیم و دولت در این حوزه به صورت متمرکز فعال باشد.
سلیمانی با بیان اینکه پرداخت جدی به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی میتواند تا حد بسیاری معضل بیکاری را از بین ببرد، اظهار کرد: ۹۵ درصد بنگاهها، کوچک و متوسط هستند اما متاسفانه به صورت شبکهای با بنگاههای بزرگ پیوند نخوردهاند. این مساله باید توسط دولت بازمهندسی شود تا اتصال شبکهای بین بنگاههای بزرگ با بنگاههای کوچک و متوسط صورت گیرد.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با تاکید بر اینکه دولت توسعه بازار در سطح کلان را در دستور کار قرار دهد، عنوان کرد: باید با اعتماد به بخشخصوصی ظرفیت اقتصادی توسط دولت ایجاد شود و با توجه به اینکه ۸۰ درصد بنگاههای کشور دولتی یا شبهدولتی هستند، باید نظام جامع و مدونی برای ساماندهی بنگاهها در دستور کار قرار گیرد.
سلیمانی با انتقاد از اینکه سهم بخش صنعت در هدفمندی یارانهها به آن میزان که در بودجه تعریف شده بود تخصیص پیدا نکرد، گفت: دولت به دلیل کمبود منابع نتوانست سهم بخش صنعت از هدفمندی یارانهها را بپردازد و همین مساله باعث شد بخش تولید نیز با کمبود منابع روبهرو باشد.
وی همچنین از بالا بودن میزان نرخ سود بانکی برای واحدهای کوچک و متوسط انتقاد کرد و افزود: در حالی که باید بهره و نرخ سود بانکی برای واحدهای تولیدی حدود ۱۴ تا ۱۵ درصد در نظر گرفته شود اما متاسفانه شاهد ارائه تسهیلات با نرخ سود ۲۰ تا ۲۴ درصد هستیم که این مساله باعث شده واحدهای صنعتی کماکان با مشکلات عدیدهای روبهرو باشند.
اوپل رسما به گروه پژو- سیتروئن فروخته شد
برندهای خودروسازی اوپل و واکسال بهصورت رسمی به گروه PSA پیوستند. چند ماه پیش، مدیران PSA اعلام کردند که این دو برند از جنرالموتورز آمریکا به گروه خودروسازی پژو و سیتروئن ملحق شدهاند.
هماکنون اوپل و واکسال بهطور رسمی بخشی از گروه خودروسازی پژو و سیتروئن(Groupe PSA) هستند.PSA مالکیت این برندها را از جنرالموتورز در قراردادی به ارزش بیش از ۲/۲ میلیارد یورو (۶/۲ میلیارد دلار آمریکا) به دست آورده است. این قرارداد ماه مارس امسال بسته شد اما اخیرا به اجرا رسید. دلیل جنرال موتورز برای فروش اوپل و واکسال روشن است چرا که این شرکت پول کافی برای اداره و گذراندن امور این دو برند آلمانی و انگلیسی را نداشت.
گروه خودروسازی PSA تمایل دارد ساختار این شرکتها را تغییر دهد. پژو- سیتروئن در نظر دارد بودجه عملیاتی این شرکتها را تا سال ۲۰۲۰ به میزان دو درصد و تا سال ۲۰۲۶ به میزان شش درصد افزایش دهد. خرید اوپل به بخش اروپایی بازار گروه PSA تا ۱۷ درصد شتاب میبخشد و آن را به دومین خودروساز بزرگ اروپایی پس از فولکس واگن تبدیل میکند. این قرارداد باعث بهبود ارزش اقتصادی PSA نیز خواهد شد که تقریبا به میزان ۸/۱ میلیارد یورو (دو میلیارد دلار) در زمینه تولید، تحقیق و توسعه است.
روشن است که امضای این قرارداد تاثیر خوبی بر بازار آینده خودرو در اروپا و جهان خواهد گذاشت. به هر حال باید منتظر ماند و دید آیا گروه خودروسازی پژو سیتروئن میتواند برندهای زیانده اوپل و واکسال را که از جنرالموتورز خریداری شدهاند، نجات دهد. دومین خودروساز بزرگ اروپایی حالا با بزرگتر کردن گروه تولیدی خود، به رقابت با فولکسواگن و دستیابی به بازارهای فروش بزرگتر فکر میکند.
استخدام مهندس اسبق فراری و مازراتی در آستون مارتین
آستون مارتین شاید بخش اعظم طراحی و توسعه پیشرانههای اخیر را به دست مرسدس- آ ام گ سپرده باشد ولی کمپانی هماکنون در حال سرمایهگذاری سنگین روی آیندهای است که همه خودروها الکتریکی خواهند شد و در همین راستا، آستون مارتین قصد دارد ظرفیتهای فنی خود را بالاتر ببرد.
به عنوان حرکتی برای نزدیکتر شدن به این هدف، این شرکت مهندس باتجربه اسبق فراری و مازراتی را به استخدام خود درآورده است.
نام این مهندس یورگ راس است و قرار است به عنوان مهندس ارشد پیشرانه در آستون مارتین فعالیت کند. این مهندس آلمانی مدرک دکترای تخصصی مهندسی مکانیک و بیش از ۲۵ سال تجربه در صنعت خودروسازی برای شرکتهایی مانند فورد و فراری دارد، آخرین سمت وی رییس بخش طراحی و توسعه پیشرانههای پیشرفته در شرکت مازراتی بوده است.
وی در اولین مصاحبه خود بعد از استخدام میگوید: «از اینکه در چنین زمان فوقالعادهای برای آستون مارتین به این برند پیوستم بسیار خوشحالم. با رونمایی از اولین خودروی تمامالکتریکی خود به نامRapidE کمپانی در نقطهای شگفتانگیز در تاریخ خود قرار گرفته است. از اینکه در طراحی و توسعه استراتژی خودروهای آینده آستون مارتین نقشی خواهم داشت بسیار هیجانزده هستم.»
دایملر در پی تحقق ایده تاکسی پرنده است
دایملر، شرکت مالک مرسدس بنز برای اولین تاکسی پرنده دنیا که بهVolocopter تعلق دارد، سرمایهگذاری کرده است.
Volocopter اکنون روی take off و فرود عمودی خودرویی کار میکند که میتواند پنج نفر را در خود جای دهد. پس از جیلی، مالک ولوو که اوایل ماه ژوئیه شرکت خودروی پرنده Terrafugia را خریداری کرد، دایملر دومین خودروساز بزرگی است که در یک شرکت هواپیمایی شخصی سرمایهگذاری میکند.
مدیر اجرایی این شرکت، Florian Reuter طی بیانیهای اظهار داشت: «تعهد مالی جدی سرمایهگذاران جدید ما نشانه و تاییدی بر اعتماد رو به رشد در بازار نوظهور برای تاکسیهای پرنده برقی است. ما در پی ترکیبی از سرمایهگذاران با سابقههای استراتژیک و کارآفرینی بودیم و توانستیم در این زمینه به خوبی با دایملر و Lukasz Gadowski به توافق برسیم.»
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد