11 - 07 - 2017
خبر
در راستای فاز سوم شبکه ملی اطلاعات و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
دیتاسنتر ملی آسیاتک در ششمین برج بلند مخابراتی دنیا افتتاح میشود
مدیرعامل شرکت آسیاتک با اعلام خبر قریبالوقوع افتتاح فاز یک دیتاسنتر ملی آسیاتک در برج میلاد افزود: شرکت آسیاتک همواره در راستای همراهی با شبکه ملی اطلاعات، اقدامات مهمی انجام داده است.
محمدعلی یوسفیزاده گفت: با توجه به افزایش انتقال دیتای داخلی از خارج به داخل کشور، اهمیت ایجاد و ارتقای فضای امن و کافی در کشور بیش از پیش به چشم میخورد و در این راستا و با توجه به حجم عظیم این پروژه و همچنین اهمیت ویژه امنیت در آن، انتخاب مکانی که دارای ویژگیهای منحصر به فرد از نظر تکنولوژی ساخت، امنیت اطلاعات، ارتفاع، تجهیزات، تامین انرژیهای پایه و سایر ملزومات تخصصی و تکنیکی باشد، بسیار مهم به نظر میرسید.
مدیرعامل شرکت آسیاتک ادامه داد: بر همین اساس درخصوص انتخاب بهترین فضای ممکن با بهرهگیری از فناوری روز دنیا، پس از برگزاری جلسات تخصصی و کاربردی، فضایی با مساحت بیش از ۹۰۰ مترمربع در برج میلاد تهران به عنوان ششمین برج بلند مخابراتی دنیا و مستحکمترین سازه مخابراتی کشور به این پروژه اختصاص داده شد.
محمدعلی یوسفیزاده در پایان تاکید کرد: با افتتاح دیتاسنتر ملی آسیاتک در برج میلاد به دست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین شروع به کار چند سرویس مهم ارتباطی دیگر از جمله تلفن ثابت کشوری آسیاتک و ارائه خدمات ویژه ارتباطی به شرکتهای Servco، گام مهمی در راستای نیل به اهداف کلان فاز سوم شبکه ملی اطلاعات برداشته میشود.
در راستای افزایش توانایی رایانه نسل جدید؛
ساخت تراشه سهبعدی
مهر- محققان دانشگاهی موفق به ایجاد روشی تازه برای تولید تراشههای سهبعدی شدهاند. این تراشهها به قدرت رایانههای نسل آتی خواهند افزود.
محققان MIT روش تازهای برای ساخت تراشههای سهبعدی ایجاد کردهاند. در این روش با استفاده از نانوتوبهای کربن و سلولهای حافظه PRAMطرح یک پردازشگر ترکیبی نانوالکتریکی ساختهاند که ساختار پیچیده و سهبعدی پشتیبانی میکند. این درحالی است که روشهای تولید تراشه فعلی فقط با ساختارهای دوبعدی همخوان هستند.
چون ترکیبهای مدارهای کربن نانوتوب و حافظه RRAM در دمای کمتر از ۲۰۰ درجه سانتیگراد ساخته میشود، تولید سهبعدی تراشه امکانپذیر شده است. این درحالی است که تراشههای دوبعدی سیلیکونی در دمای هزار درجه سانتیگراد تولید میشوند. به عبارت دیگر کاهش دمای تولید بدان معناست که میتوان لایههای متعدد تراشه را بدون آسیب به لایههای زیرین ساخت.
یکی دیگر از دلایل خاص بودن این طرح، قابلیت ترکیب این تراشه با بخش حافظه در یک پردازشگر است. به گفته کارشناسان تولید تراشههای سهبعدی به قدرت رایانهها را میافزاید زیرا تراشههای فعلی با توجه به علم فیزیک دارای محدودیت هستند.
به کارگیری نمایشگر اولد در آیفون
از سال ۲۰۱۸
فارس- شرکت اپل از سال ۲۰۱۸ به این سو در تمامی گوشیهای هوشمند تولیدی خود از نمایشگرهای پیشرفته OLED استفاده خواهد کرد.
منابع مطلع میگویند مدلهای جدید آیفون که از نیمه دوم سال ۲۰۱۸ روانه بازار میشوند همگی به این نوع نمایشگرها مجهز خواهند بود.
اگر چه گفته میشود اپل امسال سه مدل جدید از آیفون را روانه بازار میکند اما هیچ یک از این سه مدل قرار نیست به نمایشگرهای OLED مجهز باشند.
این شرکت هنوز بهطور رسمی در مورد اخبار مربوط به ویژگیهای آیفونهای جدید اظهارنظر نکرده است. ظاهرا اپل قصد داشت امسال از نمایشگرهای OLED در تولیدات خود استفاده کند، اما شرکتهای طرف قرارداد با اپل قادر به تامین حجم زیاد نیازهای این شرکت نبودهاند.
همچنین بعید به نظر میرسد تمامی مدلهای آیفون در سال ۲۰۱۸ به نمایشگرهای OLED مجهز شوند زیرا شرکتهای تولیدی باز هم قادر به رفع نیازهای یادشده نیستند. منابع مطلع میگویند ممکن است اپل به تولید گوشیهایی با نمایشگرهای السیدی تا اوایل سال ۲۰۱۹ ادامه دهد.
اپل عرضه مدلهای جدید آیفون را در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ آغاز میکند که پیشبینی میشود تعداد آنها بالغ بر ۹۰ میلیون واحد باشد. سامسونگ و الجی از تولیدکنندگان بزرگ نمایشگرهای OLED هستند.
زبان فارسی رسما به اینستاگرام اضافه شد
فارنت- اینستاگرام سرانجام زبان فارسی را به نسخه جدید اپلیکیشن خود اضافه کرده است. از این پس کاربران ایرانی میتوانند از اینستاگرام به زبان شیرین پارسی استفاده کنند.
برخی از کاربران اندرویدی اخیرا متوجه فارسی شدن اپلیکیشن اینستاگرام خود شدهاند. ظاهرا اینستاگرام از نسخه ۱۰٫۲۸ زبان فارسی را هرچند بیسروصدا و نهچندان کامل به اپلیکیشن خود اضافه کرده است.
برای فارسی کردن زبان اینستاگرام کافی است زبان دستگاه خود را از بخش تنظیمات و Language به فارسی تغییر دهید سپس یکبار اینستاگرام را باز و بسته کنید. اگر این روش موثر نبود پس از تغییر زبان کافی است اینستاگرام خود را یکبار Uninstall کرده و دوباره دانلود و نصب کنید. توجه داشته باشید برای ورود به اکانت خود طبعا باید نام کاربری و رمز عبورتان را به یاد داشته باشید.
گفتنی است میتوانید اینستاگرام را از بخش زبان دوباره انگلیسی کنید اما از آنجا که فارسی در این لیست قرار ندارد برای فارسی کردن مجدد باید اپلیکیشن را حذف و دوباره نصب کنید.
متاسفانه در تنظیمات اینستاگرام و در بخش زبان هنوز زبان فارسی به صورت رسمی اضافه نشده است. به این ترتیب شاید باید چند روز برای اضافه شدن آن منتظر بمانید.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد