19 - 06 - 2024
کاربردهای یخدان یونولیتی سفری
کاربردهای یخدان یونولیتی سفری ، از آن جایی اهمیت پیدا کرده است که سالم نگه داشتن مواد غذایی در مسافرت بسیار مهم است. یخدان یونولیتی علاوه بر این که عایق مناسبی می باشد ، وزن سبکی دارد و به همین دلیل دارای کاربردهای گسترده ای است .
به کمک یخدان یونولیتی مواد غذایی منجمد، انواع نوشیدنی، داروهای یخچالی در طول سفر سالم و سرد نگه داشته می شوند و در طول سفر فاسد نخواهند شد.
این وسیله در اندازه و سایزهای مختلف تولید و عرضه می شوند. کارخانه پلاستوفوم غرب ایرانیان یخدان یونولیتی را بنا به درخواست و سفارش شما در اندازه های دلخواهتان تولید و عرضه می کند.
یخدان یونولیتی چیست ؟
ساختار سلولی یخدان یونولیتی به گونه ای است که می تواند هم به عنوان یک نگه دارنده خوب و هم ضربه گیر عمل کند و از مواد مختلف مانند انواع مواد غذایی و دارو در برابر فشار محافظت کند. همچنین این محصول از آب شدن مواد غذایی منجمد جلوگیری به عمل می آورد. امروزه نیز برای جابه جایی یخ و تمام مواد خوراکی منجمد از یخدان استفاده می شود.
از یخدان یونولیتی رطوبت را به داخل یا از داخل به بیرون نفوذ نمی کند. بنابراین زمانی که یخ داخل یخدان و مواد غذایی آب شد ، فضای اطراف یخدان خیس نمی شود و رطوبت بیرون باعث خیس شدن محتویات یخدان نخواهد شد.
وزن یخدان یونولیتی بسیار کم است. وزن سبک این یخدان باعث شده که حمل مواد مختلف توسط آن به سادگی انجام پذیر باشد.
یخدان سفری و کاربردهای آن
از آن جایی که یخدان ها از فاسد شدن و ذوب شدن یخ مواد غذایی جلوگیری می کنند، گزینه مناسبی برای برای جابه جایی مواد غذایی منجمد نظیر انواع گوشت، سبزیجات و میوه ها و غیره می باشد . بنابراین در سفرها از این محصول برای حمل مواد غذایی استفاده می شود.
علاوه بر جا به جایی مواد منجمد برای حمل مواد غذایی طبخ شده و گرم هم از یخدان های یونولیتی استفاده می شود. رستوران ها برای حمل سفارشات خود از این محصول استفاده می کنند. همچنین در سفر هم می توان برای حمل مواد غذایی طبخ شده از یخدان پلاستوفوم استفاده کرد.
غذاهای دریایی سرعت فساد بالایی دارند. بنابراین در جابه جایی آن ها باید بسیار دقت کرد و در دمای خاصی نگه داری شوند. با یخدان های یونولیتی می توان بدون صرف هیچ گونه انرژی انواع ماهی و غذاهای دریایی به صورت زنده یا منجمد را منتقل کرد.
کاربرد دیگر یخدان های یونولیتی در مراکز بهداشتی و درمانی می باشد. نگهداری انواع داروها و واکسن ها در دمای پایین بسیار مهم است. رعایت این مهم در انتقال آن ها به نقاط مختلف کشور کار مشکلی است . بناتراین از یخدان یونولیتی برای انتقال آن ها را در دمای مناسب استفاده می شود. یخدان پلاستوفومی خاصیت ضربه گیری هم دارد. در نتیجه می تواند از محتویات خود در برابر فشار مکانیکی و ضربه محافظت نماید. این موضوع توانسته کار انتقال واکسن را به نقاط دوردست و محروم توسط بهیارها بسیار سهل و آسان نماید.
انتقال خون و فرآورده های خونی هم باید در شرایط و دمای مناسب انجام شود که با یخدان های یونولیتی انجام می پذیرد. انتقال ارگان های حیاتی برای پیوند اعضا به نقاط مختلف نیز توسط این محصول بسیار به سهولت انجام پذیر است. البته لازم به ذکر است در برخی از موارد برای پایین نگهداشتن دمای داخل یخدان برای مدت طولانی تر از یخ خشک استفاده می شود. استفاده از یخ خشک بدین منظور هیچگونه آسیبی به محتویات داخل یخدان وارد نمی کند.
در آزمایشگاه های مختلف نیز به منظور انتقال و نگهداری برخی از نمونه های آزمایشگاهی از این محصول استفاده می شود.
مزایای یخدان سفری پلاستوفوم
یخدان یونولیتی سفری مزایای زیادی دارد که در اینجا به آن ها اشاره می کنیم :
- قابلیت حفظ دمای پایین برای مدت زمان طولانی یکی از مزایای مهم یخدان های یونولیتی است . بنابراین از فاسد شدن مواد غذایی و نوشیدنیهای جلوگیری می شود و در شرایط خنک نگهداری می شود.
- یخدان های یونولیتی از پلاستوفوم ساخته شده اند که این ماده بسیار سبک است و این امر حمل و نقل یخدان را سادهتر میکند.
- یونولیت ها در برابر ضربه و شرایط آب و هوایی مقاومت بالایی دارند. این ویژگی باعث شده که یخدان ها کارایی خوبی در مسافرتها داشته باشند.
- یخدانهای مسافرتی معمولاً قیمت مناسبی دارند، به ویژه مدلهای یونولیتی که به دلیل فرآیند تولید ساده و مواد اولیه ارزان، مقرون به صرفه هستند.
- یخدانهای مسافرتی بنا به درخواست مشتریان در سایز و اندازههای مختلفی تولید و عرضه میشوند . مانند : یخدان یونولیتی ۶۰ لیتری و یخدان یونولیتی ۵۰ لیتری
طرز استفاده از یخدان یونولیتی سفری
- بهترین طرز استفاده از یخدان یونولیتی این است که دو سوم فضای کل یخدان را با قرار دادن مواد غذایی مورد نظرتان پر کنید. یک سوم باقی مانده می تواند با مقداری یخ پر شود. ریختن یخ داخل یخدان به طول سفر و نوع مواد غذایی که قرار است جابجا شود بستگی دارد.
- مواد غذایی قبل از قرار گرفتن در یخدان باید منجمد شوند. در صورتی که یخ مواد ذوب شده باشد آب به سایر مواد غذایی نفوذ کرده و باعث افت کیفیت آن ها شود. البته برخی از مواد نظیر نوشیدنی ها یا غلات نیازی به منجمد شدن ندارند.
- مواد غذایی باید دارای بسته بندی مجزا و مناسبی باشند و سپس درون یخدان قرار بگیرند. این موضوع برای غلات، نان و اغذیه های سرد نظیر ساندویچ مهم تر است؛ چون ممکن است شیرابه سایر بسته بندی های منجمد شده به درون آن ها نفوذ کند.
انواع یخدانهای مسافرتی
یخدانهای فلزی: برای خفظ دمای داخلی این نوع از یخدان ها با عایق پوشیده شده است . بدنه این یخدان ها در برابر ضربات و فشار مقاومت بالایی دارند. یخدانهای فلزی وزن بیشتر و نیاز به عایقبندی بهتر، ممکن است کمی گرانتر باشند.
یخدانهای پلاستیکی: این نوع از یخدانها با عایقهای فومی یا پلیاتیلنی پوشانده شدهاند. بنابراین سبک و مقاوم هستند. این مدلها قابلیت نگهداری دما برای مدت طولانی را دارند و برای استفادههای عمومی بسیار مناسب هستند.
یخدانهای یونولیتی: این نوع یخدان طرفداران بسیاری دارد و از یونولیت که وزن سبک دارد و عایق خوبی می باشد ساخته شده است . قیمت یخدان یونولیتی نسبت به سایر یخدان ها مناسب تر است .
یخدانهای پارچهای : این مدلها قابل حملتر و سبکتر هستند و معمولاً برای استفادههای روزمره و سفرهای کوتاه مدت مناسباند. اما نگهداری دما در این مدلها به اندازه مدلهای پلاستیکی یا فلزی نیست.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد