شناسه خبر : 23773
19 - 12 - 2019
19 - 12 - 2019
اخبار
ادامه امدادرسانی به مناطق سیل و توفانزده
دو استان کشور
ایسنا- رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به عملیات امدادرسانی در مناطقی از ۱۵ استان متاثر از سیل، آبگرفتگی و توفان از ادامه عملیات در استانهای ایلام و چهارمحالوبختیاری خبر داد. مرتضی سلیمی به تشریح گزارش عملیات امدادرسانی در استانهای درگیر سیل، آبگرفتگی و توفان پرداخت و گفت: با توجه به بارندگیهای اخیر و تغییرات شرایط جوی، ۱۵ استان آذربایجانشرقی، آذربایجانغربی، اصفهان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، خراسانجنوبی، خراسانرضوی، خوزستان، سمنان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، فارس، لرستان و یزد از این شرایط متاثر شدند و از تاریخ ۲۳ فروردین تا ساعت ۶ امروز امدادرسانی شد. رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه تاکنون به ۸۱ شهر، روستا و مناطق عشایرنشین در این استانها امدادرسانی شده است، افزود: امدادرسانی در استانهای ایلام و چهارمحالوبختیاری همچنان ادامه دارد. او با اشاره به اینکه در این عملیات تاکنون به ۲۳۱۰ نفر امدادرسانی شده است گفت: ۳۸۸ امدادگر در قالب ۱۲۳ تیم امدادرسانی در امدادرسانی شرکت کردند و در این مدت ۳۸۱ نفر اسکان اضطراری داده شدند. همچنین ۲۶ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی شدند و علاوه بر آن امدادگران ۸۳ واحد مسکونی که دچار آبگرفتگی شدند از آب تخلیه کردند. سلیمی از توزیع اقلامی در میان حادثهدیدگان اشاره و اعلام کرد: در طول عملیات اقلام مختلفی از جمله چادر، پتو، موکت، نایلون، والور و فانوس، ست شست و شو، کنسرو، برنج، قند و شکر و نان توزیع شد.
رییس بیمارستان سوختگی شهید مطهری:
اسید نسوج سر و صورت «معصومه» را سوزانده است
ایلنا- رییس بیمارستان سوختگی شهید مطهری تهران با بیان اینکه اسید تمام نسوج عمقی سر و صورت «معصومه» را سوزانده است، گفت: اولین عمل چند روز گذشته انجام شده و منتظریم تا از روز شنبه دیگر اعمال جراحی را روی معصومه ادامه دهیم. در ساعات پایانی سال ۹۶ معصومه جلیلپور دختر ۲۶ ساله تبریزی پس از پاسخ رد به خواستگارش، دو انگشتش قطع و روی سر و صورتش اسید پاشیده شد. در روزهای اخیر تعدادی از پزشکان به صورت داوطلبانه مسوولیت درمان و پیگیری مشکلات او را بر عهده گرفتند و این بیمار توسط آمبولانسی که هزینه آن توسط خیرین تهیه شده بود به تهران منتقل شد. مصطفی دهمردهای، رییس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری که سرپرستی تیم جراحی معصومه را برعهده دارد درباره وضعیت او گفت: چند روز قبل اولین عمل روی معصومه انجام شده و بخشهای سوخته را که عفونت کرده بود از بدنش جدا کردیم. او با بیان اینکه در تبریز نیز مراقبتهای ویژهای از معصومه شده بود، تصریح کرد: این بیمار نمونه بسیار مشکلی است و منتظریم از پنجشنبه یا شنبه بتوانیم دیگر اعمال جراحی را روی معصومه انجام دهیم. متاسفانه اسید تمام نسوج عمقی سر و صورت معصومه را سوزانده است. رییس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری با بیان اینکه احتمال دارد شش تا هفت عمل دیگر روی معصومه انجام شود، خاطرنشان کرد: وضعیت جسمی و روحی معصومه تا حدودی خوب است، او در حال حاضر متوجه نیست که چه اتفاقی برایش افتاده و بعد از درمان متوجه میشود. دهمردهای با بیان اینکه امیدواریم با انجام این مراحل درمانی معصومه به زندگی عادی بازگردد، ادامه داد: در خصوص وضعیت چشمانش اطلاعات کافی ندارم اما چشمانش نیز تحت درمان است. او با بیان اینکه امیدواریم معصومه به طور نسبی سلامت خود را به دست بیاورد، گفت: مرحله اول درمان حدود یک ماه طول میکشد و در طول این مدت در بیمارستان مطهری بستری خواهد بود، اما درمان کامل حدود سه سال زمان میبرد.
به گفته رییس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری پزشکانی از دانشگاه تهران و کمپین نذر مهربانی برای درمان معصومه کمک میکنند.
خیابانهای ولیعصر(عج) و شریعتی از جانوران موذی پاکسازی شد
مهر- شهرداری منطقه ۳ همزمان با فرا رسیدن فصول گرم سال قصد دارد جوندگان موذی به خصوص موشها را از جویهای این منطقه پاکسازی کند.
با گرم شدن هوا، موعد هجوم جوندگان موذی از جمله موشها و «رت»های بزرگ در شهر تهران فرا میرسد. با این وجود شهرداری این منطقه در طرحی ضربتی قصد دارد موشها را از سطح شمال تهران پاکسازی کند. عدالت امیرزاد معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۳ از شبانهروزی شدن مبارزه با جانوران موذی در محلات ۱۲ گانه خبر داد و گفت: برای چهارمین بار در تهران اکیپهای تیرانداز شبانه، طی چهار مرحله ۸۰ جانور موذی را معدوم کردهاند. او اضافه کرد: مبارزه با جانوران موذی در ساعات روز به صورت شیمیایی و در ساعات شب با کمک اکیپی از تیراندازان حرفهای و با استفاده از تفنگ بادی انجام میشود و بدین ترتیب مبارزه با این جانوران شبانهروزی شده است. معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۳ با اشاره به شناسایی محل جانوران موذی ابراز کرد: با توجه به اینکه تنها یک اکیپ تیرانداز حرفهای موشهای منطقه را هفتهای یک شب هدف میگیرند، در نظر داریم تا پایان سال تعداد این اکیپها را افزایش دهیم. امیرزاد با اشاره به اینکه تمامی این اکیپها مجهز به تفنگهای بادی هستند گفت: استفاده از این تیمها میتواند هم میزان اتلاف موشها را مشخص کند و هم اینکه در کاهش استفاده از سموم موثر است. او اضافه کرد: این عملیات از فروردین ماه ۹۷ در محدوده خیابانهای ولیعصر و شریعتی آغاز شده است. معاون امور شهری و محیط زیست اعلام کرد: از آنجایی که هر جفت موش در طول یک سال ۵۰۰ موش دیگر را تولید مثل میکند از این رو امیدواریم با تداوم این روش بتوانیم گام موثری در کنترل جمعیت موشها در سطح منطقه برداریم.
جلوگیری از شیوع بیماریهای خطرناک
در مناطق زلزلهزده
میزان- معاون خدمات شهری شهرداری سرپلذهاب در رابطه با اقدامات شهرداری به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و پاکسازی معابر توضیحاتی ارائه کرد. مجید صحراگرد گفت: پس از زمینلرزه ۳/۷ ریشتری در منطقه سرپلذهاب کرمانشاه، نیروهایی از منطقه ۱۴ شهرداری تهران برای کمک به نیروهای شهرداری سرپلذهاب در منطقه حاضر شدند. او اضافه کرد: آن زمان نیروهای شهرداری منطقه ۱۴ تهران تنها نقش جمع آوری زباله را بر عهده داشتند و کار رفت و روب شهر نیز بر عهده نیروهای خدمات شهری شهرداری سرپلذهاب بود. معاون خدمات شهری شهرداری سرپلذهاب با اشاره به وضعیت جمعآوری نخالههای ساختمانی در مناطق زلزلهزده خاطرنشان کرد: در حال حاضر با حضور نیروهای کمکی از شهرداری مازندران و خراسان رضوی که به عنوان نیروهای معین در منطقه حضور دارند نسبت به جمعآوری نخالههای ساختمانی اقدام میشود. صحراگرد ادامه داد: ۲۰۰ کمپرسور در حال تردد در سطح شهر سرپلذهاب و روستاهای اطراف آن است و نخالهها بهطور مرتب از مناطق زلزلهزده جمعآوری میشود. او از شست و شوی مرتب کانالها و جویهای آب در مناطق زلزلهزده خبر داد و اظهارکرد: دو خودرو سنگین از سوی بنیاد مستضعفان در اختیار شهرداری سرپلذهاب قرار گرفته که هر کدام از این خودروها ظرفیت ۱۲۰ هزار لیتر آب دارند. روزانه ۱۶۰ هزار لیتر آب صرف شست و شوی معابر، سطلهای زباله و... میشود. معاون خدمات شهری شهرداری سرپلذهاب با تاکید بر اینکه سطلهای زباله در مناطق زلزلهزده به طور روزانه تخلیه میشود اذعان کرد: نیروهای خدمات شهری روزانه سطلهای زباله را تخلیه کرده و اینطور نیست که سطلهای زباله تخلیه نشوند. صحراگرد در رابطه با حواشی مطرحشده پیرامون شیوع انواع بیماری در مناطق زلزلهزده گفت: به طور مرتب مناطق زلزلهزده مورد بررسی قرار گرفته تا هیچ زبالهای در سطح شهر نباشد. تلاش ما این است که به دلیل آلودگی، بیماری شیوع پیدا نکند و تاکنون اقدامات اساسی در این رابطه انجام شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد