5 - 03 - 2025
ادامه استانداردسازی رشتههای هنری تا خرداد۱۴۰۴
«جهانصنعت»- مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشریح اقدامات این مرکز از استانداردسازی رشتههای هنری از سال گذشته خبر داد و گفت: نتایج این بهروزرسانی در رشتههای هنری تا خردادماه۱۴۰۴ مشخص میشود و همه رشتههای هنری در هنرستانهای هنرهای زیبا بهروزرسانی خواهد شد.
محمدحسین اسماعیلی در نشست خبری تشریح برنامهها و اقدامات حوزه آموزشهای هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که روز ۱۴اسفندماه در دفتر موسیقی برگزار شد، گفت: با روی کار آمدن دولت چهاردهم و نگاه دولت به برنامههای زیرساختی رویکرد جدیدی نسبتبه آموزشهای هنری شاهد هستیم و این امیدواری وجود دارد که گامهای بلندتری برای توسعه کمی و کیفی این حوزه برداریم. او درباره جایزه ملی آموزش هنر یا «سرو ایرانی» توضیح داد: رویدادهای هنری معمولا معطوف به هنرجویان هنری بود و جای خالی تجلیل از معلمان و اساتید حوزه هنر احساس میشد.
از سال گذشته جایزه ملی آموزش هنر را طراحی کردیم که ویژه مربیان مراکز آموزش هنری است. در سال جاری فراخوان این برنامه برای کل مراکز آزاد آموزش هنر ارسال شده و این برنامه ویژه آنهاست. مدیران آموزشگاههای هنری براساس فرآیند تعیینشده اقدام به ثبتنام میکنند و بر آن اساس ابتدا در سطح هر استان مربیان برتر استانی و در نهایت از بین برگزیدگان استانی برگزیدگان سطح ملی انتخاب خواهند شد. همچنین قرار است از مفاخر آموزش هنر کشور نیز تقدیر شود.
مراسم اختتامیه اینرویداد در ایام هفته معلم در اردیبهشت۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. او درباره فعالیت سامانه نظارت و ارزیابی آموزشگاههای آزاد هنری، توضیح داد: یکی از موارد مهم در مراکز آموزش هنر که یکی از چالشهای نهادهای دولتی است، نظارت بر این مراکز است. سالیان سال این نظارتها سنتی و دستی انجام میشد و بهروز نشده بود. برای نظارت با استفاده از ابزارهای نوین سامانه نظارت و ارزیابی آموزشگاههای آزاد هنری طراحی شد. این سامانه دارای دو بخش است؛ یکی حوزه نظارت که توسط بازرسان استانی صورت میگیرد که براساس بروز تخلفات براساس قوانین با آنها برخورد لازم انجام شده و دوم بخش ارزیابی است که منجربه رتبهبندی آموزشگاهها میشود و این اطلاعات نیز در دسترس عموم مردم قرار میگیرد. مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر ۶۴ هنرستان هنرهای زیبا در سراسر کشور فعال است، گفت: در این هنرستانها در مجموع ۸۶۱۳نفر هنرجو در رشتههای هنری تحصیل میکنند و ۱۴۷۰نفر معلم و استاد هنری در این هنرستانها فعال هستند. باید بتوانیم در هر استان حداقل یک هنرستان دخترانه و یک هنرستان پسرانه ایجاد کنیم. در برنامه هفتم توسعه نیز تکالیفی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای افزایش تعداد هنرستانها تعیین کردند. رویکرد ما این است که با همکاری همه متولیان بتوانیم این هنرستانها را ارتقا دهیم. یکی از اقداماتی که در این راستا انجام شد نیز طراحی سامانه هنرستان هنرهای زیباست که روز اول مهرماه رونمایی شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد