20 - 06 - 2024
از مجمع چه خبر؟
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت داروسازی سبحان انکولوژی با تصویب صورتهای مالی «دسانکو» به ازای هر سهم ۲۵ریال سود تقسیم کرد.
به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت داروسازی سبحان انکولوژی با حضور بیش از ۶۷درصد سهامداران برگزار شد.
محمود محمدپور مدیرعامل شرکت داروسازی سبحان انکولوژی در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت داروسازی سبحان انکولوژی با تاکید بر اینکه مهمترین تهدید صنعت دارو، قیمتگذاری دستوری است، گفت: افزایش هزینههای تامین مالی، تنظیم بازار و سرکوب قیمتهای تولید داخل، وضعیت تخصیص ارز و تامین نقدینگی، افزایش قیمت تمام شده کالا به دلیل انواع عوارض و مالیاتها، افزایش نرخ مواد اولیه به دلیل تحریمهای بینالمللی و افزایش دوره وصول مطالبات از مهمترین موضوعات پیشروی صنعت دارو است.
رشد ۶۳ درصدی صادرات
محمدپور گفت: سال گذشته ۲میلیون و ۷۶۶هزار میلیون دلار صادرات داشتهایم که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۶۳درصد رشد داشته است.
وی در ادامه فعالیتهای توسعه بازار صادراتی شرکت را تشریح کرد و گفت: اخذ گواهی GMP کشو کنیا و رایزنی و مذاکره مستمر جهت ثبت محصولات و صادرات دوباره به این کشور، برنده شدن در مناقصه کشور عراق و سوریه، ارسال محموله به کشور ونزوئلا و ارسال محموله صادراتی برای اولین بار به کشور فیلیپین از فعالیتهای صادراتی شرکت است.
به گفته مدیرعامل شرکت داروسازی سبحان انکولوژی فیلیپین، عراق، سوریه، سریلانکا، ویتنام، اوگاندا، نیکاراگوئه، لبنان، کنیا، ونزوئلا و روسیه از بازارهای هدف صادراتی شرکت «دسانکو» است که موفق شدهایم ۳۳ محصول در جهان به ثبت برسانیم و ۷۲ محصول نیز در حال ثبت است.
مدیرعامل شرکت داروسازی سبحان انکولوژی در مورد تسهیلات و نرخ ارز ترجیحی گفت: ارز ترجیحی تامین مواد اولیه مانند سالهای گذشته ۲۸۵۰۰تومان است.
وی در ادامه مجمع اظهار داشت: اخذ دو پروانه محصول جدید و ۱۰پروانه در حال صدور، ساخت محصول از API و ساخت محصول تزریقی با ویال R داخلی ازجمله پروژههای تحقیق و توسعه این شرکت است.
اهم برنامههای کوتاهمدت و بلندمدت «دسانکو»
محمدپور افزایش بازار از طریق ورود به بازارهای جدید دارویی، کاهش هزینههای عملیات از طریق بهینه کردن سبد محصولات، افزایش همکاریهای بینالمللی از طریق قراردادهای انتقال تکنولوژی جهت تثبیت بازارهای صادراتی، افزایش خطوط تولید جهت توسعه اشکال جدید دارویی و ورود به بازارهای صادراتی CIFS و شانگهای، آمریکای لاتین (بولیوی و نیکاراگوئه)، آفریقا (کنیا، الجزایر و اوگاندا) و اروپا (ایتالیا) را از اهم برنامههای بلندمدت آتی این شرکت اعلام کرد.
وی با بیان اینکه شرکت برای کوتاهمدت نیز برنامههایی را در نظر دارد، افزود: افزایش سهم بازار از طریق ورود به بازارهای جدید دارویی، کاهش هزینههای عملیات، افزایش همکاریهای بینالمللی و توانمندسازی منابع انسانی از مهمترین برنامههای کوتاهمدتی بوده که در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت داروسازی سبحان انکولوژی، دریافت نمونههای مختلف منابع داخلی و ثبت یک منبع داخلی موازی با منابع خارجی، خرید اعتباری از منابع داخلی و خارجی و کاهش هزینههای حملونقل و انتقال حواله را از مهمترین برنامههای بازرگانی این شرکت اعلام کرد.
در پایان مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده شرکت ذوب روی اصفهان، سودی تقسیم نشد.
همچنین مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده شرکت ذوب روی اصفهان با حضور بیش از ۵۸درصد سهامداران برگزار شد.
مسلم چراغی مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان در مجمع عمومی سالانه این شرکت گفت: میزان تولید در سال گذشته برای شمش روی 369/4تن و سرباره روی ۵۳۵تن و کیک روی 967/7تن، کربنات سرب 319/1تن و اکسید روی 069/17تن بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهشی بوده است.
وی بیان کرد: شرکت به منظور افزایش راندمان تولید و کاهش هزینهها به خصوص هزینههای انرژی، اقدام به بررسی جدیدترین متد و دستگاههای دنیا کرده و با راهاندازی طرحهای توسعه از جمله توسعه کیکشویی، ساخت پالپر و کوره خشککن و همچنین طرح کاهش مصرف ذغالسنگ موجب افزایش تولید و کاهش هزینههای آن شده است.
چراغی اظهار داشت: به ازای تولید هر کیلوگرم اکسید روی در سال ۱۴۰۲، مصرف زغال به 9/1کیلوگرم رسیده که نسبت به دو سال گذشته که 8/3کیلوگرم بود، کاهش یافته و بالغ بر ۱۰۰میلیون تومان از هزینه مصرف زغالسنگ کاسته شده است.
دلایل توقف تولید ورق و شمش
مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان به قیمت جهانی روی اشاره کرد و گفت: قیمت روی در سال گذشته روند نزولی داشته و با توجه به اینکه فروش عمده محصولات شرکت صادراتی بوده، بر درآمد شرکت اثرگذار بوده است.
وی درخصوص توقف تولید ورق و شمش نیز توضیح داد: به دلیل اینکه قیمت جهانی روی در سال گذشته در محدوده ۲۲۰۰ و ۲۱۰۰ در نوسان بود و تولید شمش نیز برای شرکت سر به سر و حتی زیانده شده بود، پس از بررسیهای صورت گرفته تصمیم بر آن شد با توجه به اینکه اکسید روی برای شرکت سودده خواهد بود، برای اینکه زیان شرکت کاهش پیدا کند، تولید ورق و شمش متوقف شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد