16 - 06 - 2017
استفاده ۴۴ میلیون ایرانی از اینترنت پرسرعت
وزیر ارتباطات تعداد کاربران اینترنت پرسرعت در ایران را ۴۴ میلیون نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد، ۳۴ میلیون کاربر از خدمات نسل سوم و چهارم پهنباند موبایل استفاده میکنند.
محمود واعظی در سخنرانی خود در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS) که در ژنو سوئیس در حال برگزاری است، درباره تلاش ایران برای دستیابی به منافع عرضه سرویسهای ICT در زندگی روزمره مردم توضیح داد و گفت: سیاست ما همواره گسترش محتوای سالم، بهبود کیفیت و تنوع سرویسهای مبتنی بر بستر شبکه ملی اطلاعات است.
وی افزود: در عین حال مقرون به صرفه بودن سرویسها با استفاده از عامل رقابت، مشارکت با بخشخصوصی و جذب سرمایهگذاری خارجی، گسترش دسترسی به مناطق روستایی و دوردست، تسهیل و حمایت فعالانه از نوآوریها و استقبال از فناوریهای پیشرفته برای افزایش بازده، در این بخش مدنظر بوده است.
واعظی با تاکید براینکه همه این موارد برای ارائه سرویسهای فراگیر و مقرون به صرفه مبتنی بر پهنباند در شبکه ملی اطلاعات به اجرا درآمده است، گفت: با اجرای این سیاستها، سرویسهای پهنباند را تقریبا به ۲۸ هزار روستا ارائه کردهایم و تعداد مشترکین فعال موبایل در ایران بیش از ۸۵ میلیون نفر و خطوط ثابت در ایران بیش از ۴۸ میلیون نفر است.
استفاده ۳۴ میلیون ایرانی از موبایل پهنباند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه تعداد کاربران پهنباند به ۴۴ میلیون نزدیک شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۳۴ میلیون کاربر از خدمات نسل سوم و چهارم G3 و G4 پهنباند موبایل استفاده میکنند و اکنون G3 در بیش از ۹۰۰ شهر و G 4 در بیش از ۷۰۰ شهر ایران فعال است.
به گزارش مهر، واعظی با بیان اینکه ظرفیت داخلی IP زیرساخت نزدیک به ۱۰ترابیت بر ثانیه است، یادآور شد: در ایران هفت مرکز IXP (مرکز تبادل اطلاعات) راهاندازی کردهایم و اخیرا اتصال فیبر نوری به منازل (FTTH) مشتریان مسکونی و کسب و کارها، ارائه میشود و سرعت ارائه چنین خدماتی در آینده نیز بیشتر خواهد شد.
ضرورت کاهش شکاف دیجیتال
وی با تاکید بر کاهش شکاف دیجیتال اظهار داشت: ما با استفاده از منابع مالی USO (طرح توسعه اجباری ارتباطات) به سرعت در حال کاهش شکاف دیجیتال هستیم تا شبکهها و سرویسهای ICT به مناطق دوردست و کمتر برخوردار گسترش یابد. در این راستا هدف خود را ارائه اتصال پهنباند و عرضه خدمات سودمند، قرار دادهایم. وزیر ارتباطات با اشاره به ایجاد ۱۰۰ هزار شغل مرتبط با فناوری اطلاعات در سال گذشته و حمایتهای مالی و اعطای وامهای کمبهره به شرکتهای نوپا، موسسات نوآوری و مراکز تحقیق و توسعه گفت: در سه سال گذشته حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده و انتظار داریم این افزایش را در پنج سال آینده نیز داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سیاست ایران استقبال، تسهیل و تشویق همکاریهای بینالمللی در همه حوزههای مرتبط با ICT است، توجه بر اهمیت پروژههای مشترک با شرکای خارجی در توسعه فناوریها، برنامههای کاربردی و خدمات جدید را ضروری عنوان کرد و افزود: این موضوع یکی از ستونهای اصلی سیاست ماست و ما این فعالیتها را با اولویت دهی به معاملات خود، با کسانی که به این فراخوان پاسخ مثبت دهند، ادامه میدهیم؛ در این میان شرکتهای ایرانی زیادی در حوزه ICT وجود دارند که آماده آغاز همکاریهای بینالمللی هستند. اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی با شعار «جامعه اطلاعاتی و دانشبنیان در جهت اهداف توسعه پایدار» از ۲۲ تا ۲۶ خرداد ۹۶ (۱۲-۱۶ ژوئن) در ژنو سوییس، در حال برگزاری است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد