29 - 05 - 2017
امضای قرارداد طراحی اولین شهر لجستیک کشور
قرارداد طراحی جامع شهر بار (لجستیک) شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با حضور نمایندگان و مدیران شهر فرودگاهی، شرکت ADI بهعنوان مجری و شرکت ناکو بهعنوان مشاور مادر در تهران امضا شد.
به گزارش ایسنا، معاونت سرمایهگذاری و اقتصادی و عضو هیاتمدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) درباره این قرارداد گفت: توسعه لجستیک درواقع به معنی توسعه کشور است و عنصری اساسی برای این منظور به شمار میرود. ما در این قرارداد از ظرفیتهای شرکتی که در غرب آسیا موفق عمل کرده بهره میبریم و اگر موفق به گرفتن ایدههای جدید و صحیح از آنها شویم، خیلی فراتر از آن چیزی که در قالب این قرارداد هزینه میکنیم، بهرهمند خواهیم شد؛ این هدفی است که بابتش مذاکره و حرکت کردهایم.
حسین تاجیک درباره برنامه شهر فرودگاهی امام (ره) برای مدیریت این پروژه توضیح داد: ما کاملا همگام و فعال با طراح این پروژه پیش خواهیم رفت و با آغاز به کار آنها، تیمی تخصصی از کارشناسان خبره در کنارشان خواهیم داشت. برای موفقیت کار این مشاور انتقال اطلاعات صحیح و انتقال اهداف بالادستی IKAC خیلی مهم است و ما فکر میکنیم این طرحی نیست که مشاور در دفتر خود بنشیند یک طرح بزند و در انتهای قرارداد یک زونکن به ما تحویل دهد. تیم ما کاملا درگیر کار شده و قدمبهقدم با آنها حرکت خواهیم کرد تا خروجیهای عملیاتی داشته باشیم.وی تاکید کرد: این پروژه با قراردادی که سال گذشته با شرکت ناکو منعقد شده تداخلی ندارد و شرکتها در دو سطح متفاوت اما با یک فصل مشترک فعال خواهند بود، به این معنی که در یکجا انتقال اطلاعات خواهند داشت اما در این پروژه در حوزه جزئیات، توسعهیافتهتر عمل خواهد شد.معاونت سرمایهگذاری و اقتصادی شهر فرودگاهی درباره ارتباط این پروژه با سال اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال نیز گفت: براساس آمار اهمیت لجستیک را اینطور عنوان میکنند که جابهجایی هر ۱۰۰ هزار تن بار در فرودگاه، معادل یک میلیون نفر مسافر ارزشافزوده برای کشور ایجاد میکند. از جهتی دیگر، ما در منطقهای قرار داریم که یک بازار با ارزش حدود ۴۰۰ میلیون نفری در اطراف کشور است که متاسفانه تا به امروز به دلیل کوتاهی در تشخیص اولویتها و تصمیمگیری بهموقع از یکسو و تحمیل برخی از مسایل از بیرون کشور از سوی دیگر، از این پتانسیل بهطور موثر استفاده نکردهایم و در امر لجستیک موفق نبودهایم. کشورهای همجوار از جمله همسایگان شمالی ما، محتاج قسمتی از تولیدات کشور ما هستند که بهطور یقین با بهکارگیری ظرفیتهای موجود در قالب این قرارداد موفق خواهیم بود در راستای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گامهای موثری برداریم و در بروز بخشی از پتانسیلها و قابلیتهای نهفته کشور سهم بسزایی داشته باشیم.
همچنین در این جلسه و بعد از امضای این قرارداد، جین گودارت از مدیران شرکت ADI، درباره این قرارداد گفت: این پروژه تمرکز اصلی خود را روی لجستیک خواهد گذاشت و من فکر میکنم این راهی بهسوی موفقیت است. عامل سازماندهنده و فروش در کلیه امور اقتصادی چه داخلی و چه بینالمللی چیزی نیست جز لجستیک و چنانچه این پروژه بهخوبی پیش برود میتوانند گامی بزرگ برای کشور ایران برداشت.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد