11 - 10 - 2017
ایجاد ۴۰۰۰ فرصت شغلی برای معتادان بهبودیافته
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در جلسه طرح کرامت که در خصوص آموزش به شهروندان برای حذف اعتیاد است، گفت: چشمانداز اجرایی طرح کرامت، شهرستانی بدون معتاد و قاچاقچی است و تلاش داریم با فرهنگسازی، تنفر و انزجار در جامعه، نسبت به مساله مواد مخدر ایجاد شود.
به گزارش ایسنا، علی مویدی ادامه داد: نظام در رویکرد پیشگیری از اعتیاد با مشارکت مردم و اقشار تاثیرگذار جامعه خوب عمل کرده است. در این طرح که نمونه رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است، تلاش شده برنامههایی همچون توانمندسازی دانشآموزان، والدین و معلمان در مدارس با هدف پیشگیری از تمایل به اعتیاد در کنار حوزههای درمان پیگیری شوند، همچنین برخورد با خردهفروشان، پاکسازی محلات و ساماندهی معتادان متجاهر از جمله مواردی است که در این طرح در نظر گرفته شده است. وی تاکید کرد: از سال گذشته تاکنون چهار هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبودیافته ایجاد شده است و تلاش داریم این فرصتهای شغلی را هم در دو شهرستان ملایر و فلاورجان و هم کل کشور توسعه دهیم. همچنین لازم به ذکر است اجرای طرح به صبوری و تحمل بیشتری نیاز دارد.
مویدی با بیان اینکه در پایان فرآیند اجرا، این طرح باید به کل کشور تسری داده شود، تاکید کرد: باید بتوانیم با انجام یک کار راهبردی و موفق آن را بهعنوان یک الگوی خوب برای کشور تبدیل کنیم.
استانداران امتیازات ویژهای برای کارفرمایان دارای کارگر بهبودیافته از اعتیاد فراهم کنند
همچنین هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت در خصوص کمک به معتادان رهاشده از بند اعتیاد گفت: پیشنهاد میکنم استانداران امتیازات ویژهای را برای کارفرمایانی که معتاد بهبودیافته جذب میکنند، فراهم کنند، به طور مثال زمین زراعی زیتون در اختیار کارفرمایی قرار دهند که کارگران آن همگی بهبودیافتگان هستند.
آموزش به دانشآموزان در خصوص اعتیاد
از سویی دیگر عارف وهابزاده، مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد طرح توانمندسازی دانشآموزان مقطع متوسطه را از سال گذشته در دو شهرستان ملایر و فلاورجان اجرا کردیم به طوری که در این زمینه امسال بیش از ۳۶ هزار دانشآموز، والدین، معلم و مشاور مقطع متوسطه در ملایر و بیش از ۳۵ هزار دانشآموز، والدین، معلم و مشاور مقطع متوسطه در فلاورجان تحت پوشش برنامههای پیشگیری قرار خواهند گرفت.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت همچنین خاطرنشان کرد: امسال در قالب طرح مداخلات روانی- اجتماعی، خانوادهها و دانشآموزان در زمینه محافظت و مراقبت در برابر رفتارهای پرخطر و آسیبهای اجتماعی به ویژه سوءمصرف مواد و اعتیاد آموزش میبینند. همچنین توزیع کتب درسی با محتوای پیشگیری از اعتیاد در دو شهرستان ملایر و فلاورجان، ایجاد خانههای ورزش روستایی در جهت ارتقای سطح نشاط روستاییان، اختصاص اعتبار به طرح آموزش کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد را از دیگر برنامههای در حال اجرا در راستای طرح کرامت برشمرد.
وی تاکید کرد: مداخلات پیشگیری از اعتیاد دیربازده و نیازمند زمان طولانی، صبر و تحمل بیشتری است. همچنین اجرای برنامههای پیشگیری از اعتیاد باید مستمر، آرام و طبق استانداردهای جهانی باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد