12 - 12 - 2019
برای گردشگران غذا
کارشناس میز افغانستان در موسسه فرهنگی اکو، گفت: جشنواره خوراک ملل تهران بدون شک تجربهای ناب را در دسترس توریستهای غذایی و مردمانی که به غذا و خوراک به عنوان کالاهای فرهنگی نگاه میکنند، قرار خواهد داد.معصومه نظری با بیان اینکه این جشنواره محملی برای معرفی انواع غذاهای ملل است، اظهار کرد: در گوشه و کنار جهان جشنوارههای مختلف غذایی با هدف بازاریابی برای صنایع غذایی ملی و بینالمللی، آشنایی مردم با فرهنگ و آداب و رسوم غذایی ملل مختلف، و مهمتر از همه کسب تجربههای ناب و شگفتانگیز از غذاهایی که هرگز تصور نمیکردند، برگزار میشود.وی افزود: آشنایی و معرفی فناوری و انواع دستگاهها و ماشینهایی که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد، روشهای نوین کشت و پرورش محصولات زراعتی، انواع روشهای طبخ غذای سالم، تولیدکنندگان محصولات ارگانیک، شفها و سرآشپزهای متبحر و هنر آشپزی آنها و هر آنچه به غذا و خوراک ارتباط میگیرد، موضوعاتی هستند که برای مردمان ملتهای مختلف جذاب و حیاتی است و چنین جشنوارههایی این فرصتها را ایجاد میکنند.کارشناس موسسه فرهنگی اکو خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از مولفههای فرهنگی یک ملت به میان میآید، موضوع غذاهای ملی و محلی میتواند از جغرافیا، زبان مادری و نحوه لباس پوشیدن نیز مهمتر باشد.به گفته وی، ملتها با معرفی غذاهایشان، ضمن معرفی بخش مهمی از آداب و رسوم خود. آداب و رسوم پخت و پز غذا، آداب و رسوم خوردن و سرو غذا و نیازهای غذایی که فرهنگ جوامع را میسازد را نیز به دیگر جوامع معرفی میکنند.

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد