15 - 02 - 2018
برنامهریزی ۵ ساله برای کاهش ۸۰ درصدی خاموشیهای تهران
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: نرخ خاموشی در پنج سال آینده از ۷۰۰ دقیقه در سال به ۱۵۰ دقیقه کاهش خواهد یافت.
حاجیرضا تیموری اظهار داشت: شبکه و تاسیسات فوقتوزیع و انتقال متناسب با نیاز مناطق احداث نشده است و در بسیاری از مناطق با مشکل مواجه هستیم مثلا در شهرک صنعتی عباسآباد که قدرت نصبشده ۱۰۰ مگاولت آمپر است حدود ۴۳۰ مگاوات به متقاضیان واگذار شده و پیگیری شده تا برای پاسخگویی به مشترکین یک ایستگاه پست ۶۳ کیلوولتی سیار احداث شود، همچنین طبق توافقنامهای با برق منطقهای سمنان مقرر شده دو خط ۲۰ کیلوولت از پست جنتآباد سمنان، برق بخشی از شهرک را تامین کند که آن هم با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در حال انجام است.
وی ادامه داد: عدم قدرت مانور و افزایش بار خطوط توزیع و فوقتوزیع از مشکلات فراروی شرکت است و استفاده بهینه و منطقی مشترکین از انرژی شرط عبور از پیک مصرف در تابستان ۹۷ خواهد بود، علاوه بر این مدیریت مصرف و پیکسایی یکی از برنامههای شاخص و اصلی شرکت است. ساخت نیروگاه، تولید و تامین برق هزینه و زمانبر است و اگر به میزان منطقی و بجا و بهینه از این انرژی بهرهگیری کنیم از هدررفت سرمایه ملی جلوگیری خواهد شد.
تیموری افزود: کاهش تلفات، افزایش درصد وصول مطالبات، کاهش خاموشیها و کاهش انرژی توزیع نشده، جمعآوری برقهای غیرمجاز، نصب کنتورهای هوشمند، تعویض لوازم اندازهگیری معیوب، از برنامههای مهم شرکت است که با همت و تلاش همکاران، انشاءالله به عنوان یک شرکت سرآمد در این زمینه خواهیم بود.
وی افزود: در سالجاری تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد ریال طرح تامین برق مسکن مهر تهیه و در درست اجراست و با اجرای ۱۰۰ میلیارد ریال طرحهای باقی مانده برقرسانی به مسکن مهر به طور کامل انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: با استقرار مراکز کنترل پنجگانه در سطح شرکت و مدیریت عملیات بر روی ۷۴ ایستگاه فوقتوزیع و ۷۱۴ فیدر ۲۰ کیلوولت متوسط، نرخ خاموشی در پنج سال آینده از ۷۰۰ دقیقه در سال به ۱۵۰ دقیقه کاهش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران تصریح کرد: با گامهای رو به جلو، خدمات ارائه شده به مشترکین مطلوبتر خواهد شد. جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی برای احداث نیروگاههای مقیاس کوچک در راستای تامین برق مشترکین و کاهش تلفات شبکه از راهبردهای اصلی شرکت است و تاکنون ۵۱ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده به مدار آمده و در سال آینده ۱۵ تا ۲۰ مگاوات وارد مدار خواهد شد، همچنین ۷/۳ مگاوات نیروگاه زبالهسوز و بیوگاز به بهرهبرداری رسیده و ۶ مگاوات نیز در حال احداث است و ۴۰ مگاوات هم ظرفیتسنجی شده است.تیموری با بیان اینکه «استفاده از انرژی پاک تجدیدپذیر از دیگر اقدامات است که پیگیریهای لازم در خصوص جذب سرمایهگذار بخش خصوصی در حال انجام است»، گفت: قدرت نصب شده نیروگاه خورشیدی ۹۰۰ کیلووات است و ۵/۱۷ مگاوات دیگر در حال احداث است و پتانسیلسنجی که در سطح استان انجام گرفته نشان داده است که امکان نصب ۸۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی وجود دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد