24 - 08 - 2017
برنامههای جایگزینی انرژیهای نوین به جای سوختهای فسیلی
به گفته معاون وزیر نیرو اکنون ۹۰ درصد سوختی که در نیروگاهها استفاده میشود سوخت گاز است در عین حال باید برای تولید برق از انرژی خورشیدی، بادی و سایر روشها استفاده کنیم که مجبور نشویم از نیروگاهها استفاده کنیم.
هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه نیروگاه ۳۰ مگاواتی تجدیدپذیر جاجرم بهزودی افتتاح میشود، اظهار داشت: پس از آن نیز نیروگاه ۱۰ مگاواتی بین قم- تهران افتتاح میشود و تا پایان سال برنامهریزی کردیم که حدود ۴۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر جدید به شبکه سراسری متصل شود.
وی افزود: در سال ۹۲ جمع نیروگاههای تجدیدپذیر کشور حدود ۱۶۵ مگاوات بود و اکنون به ۳۶۰ مگاوات رسیده و تا پایان سال از مرز ۷۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور عبور میکنیم که تماما توسط سرمایهگذاران بخشخصوصی اجرایی شدهاند.
فلاحتیان تصریح کرد: ما در حال حاضر که ۷۷ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی داریم که ۳۶۰ مگاوات از انرژی تجدیدپذیر استفاده میشود یعنی عمده برق ما از بهکارگیری نیروگاههای حرارتی است که از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
وی یادآور شد: متوسط برق تجدیدپذیر ما با احتساب نیروگاههای برقابی در طول سالهای گذشته حدود شش درصد از برق مورد نیاز بوده است که برای کشور ما خوب نیست و باید به تدریج سعی کنیم که سوخت مصرفی نیروگاهها را تبدیل به گاز کنیم که این کار نیز در شرف انجام است و اکنون ۹۰ درصد سوختی که در نیروگاهها استفاده میشود سوخت گاز است اما در عین حال باید برای تولید برق از انرژی خورشیدی، بادی و سایر روشها استفاده کنیم که مجبور نشویم از نیروگاهها استفاده کنیم.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: برنامهریزی کردیم که بخشی از سبد برق کشور به انرژیهای تجدیدپذیر اختصاص یابد و بر این اساس تصمیم داریم که اگر امکانپذیر باشد در طول پنج سال آینده هر سال یکهزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را وارد مدار کنیم و ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر کشور را به مرز پنج هزارم گاوات برسانیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد