5 - 09 - 2017
برگزاری اجلاس مجلس خبرگان در روزهای پایانی شهریورماه
سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان درباره سومین اجلاس رسمی مجلس خبرگان در دوره پنجم گفت: زمان اجلاس سوم سهشنبه و چهارشنبه ۲۸ و ۲۹ شهریورماه است که پس از آن روز پنجشنبه، خبرگان با حضور در مرقد امام راحل به تجدید پیمان با آرمانهای رهبرکبیر انقلاب اسلامی میپردازند و اعلام میکنند پرچمی که ایشان به اهتزاز درآورده، همچنان در اهتزاز خواهد ماند. خبرگان رهبری سپس با مقام معظم رهبری دیدار و از رهنمودهای ایشان استفاده میکنند.
به گزارش ایسنا، احمد خاتمی افزود: دستور کار اجلاس سوم با سخنرانی افتتاحیه توسط آیتالله احمد جنتی، رییس مجلس خبرگان آغاز و جلسه به صورت غیرعلنی برگزار خواهد شد. وی عنوان کرد: غیرعلنی بودن جلسه از این بابت است که جلوی سوءاستفاده بیگانگان گرفته شود. احمد خاتمی در خصوص دو طرح مورد بحث در اجلاس خبرگان شرح داد: طرح اول درباره افزایش تعداد اعضای کمیسیونهای سیاسی و اجتماعی و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه است چراکه کمیسیونهای پرکاری هستند.
وی افزود: کار خبرگان فقط سالی دو اجلاسیه نیست. کمیسیونهای متعدد با فعالیتهای زیاد در طول سال برگزار میشود. به صراحت میتوان گفت نشاط شایستهای در میان همه کمیسیونهای خبرگان جاری است. اما برخی از اعضای خبرگان در کمیسیونی حضور ندارند به ویژه خبرگان جوان بنابراین با توجه به گسترش کار کمیسیون سیاسی اجتماعی و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه و استفاده از همه ظرفیتهای خبرگان طرحی در جهت افزایش اعضای این دو کمیسیون ارائه شد. بر اساس این طرح کمیسیون سیاسی، اجتماعی از ۱۱ به ۱۶ عضو و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه از ۱۰ به ۱۶ عضو افزایش خواهد داشت. دبیر مجلس خبرگان رهبری طرح دوم را اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد و افزود: در انتخابات اخیر خبرگان خلأهایی در قانون مشاهده شد به ویژه اینکه مقام معظم رهبری، سیاستهای کلی انتخابات را ابلاغ کردند.
بنابراین مجلس خبرگان خود را مخاطب این سیاستها دانسته و بر این اساس کمیسیون آییننامه در چندین جلسه متوالی مصوبهای در قالب ۳۶ ماده و ۲۴ تبصره آماده و به هیات رییسه ارائه کردند که در صحن علنی مطرح خواهد شد و پس از تصویب به وزارت کشور ابلاغ و اجرایی میشود. وی ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری به عنوان نخستین نهاد که به سیاستهای کلی انتخابات از سوی رهبری لبیک گفته، این طرح را تصویب میکند که امیدواریم قانون انتخابات ریاست جمهوری هم اصلاح شود.خاتمی در ادامه این طرح را توضیح داد و گفت: برای نامنویسی در انتخابات مجلس خبرگان مدرک سطح چهار حوزوی باید ارائه شود.
مورد دوم نیز در خصوص سن کاندیداهاست. مجلس خبرگان میخواهد رهبر تعیین کند؛ رهبری که مردم بپذیرند. پس با اینکه جوانگرایی در عرصههای اجرایی ارزشمند است اما در این عرصه ملاحظاتی لازم است. پرواضح است که اعتماد مردم به محاسن سفید بزرگان در این عرصه بیش از جوانان است. با اینکه کاملا معتقد به جوانگرایی مثبت هستیم. اما هر چیزی که از حد بیرون رود، تاثیر خود را از دست میدهد. در این طرح سن ۴۰ سالگی پیشنهاد شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد