19 - 10 - 2017
برگزاری همزمان الکامپ و تلهکام در تابستان سال آینده
گروه فناوری- درحالیکه کارشناسان معتقدند نمایشگاههای تخصصی در حوزههای مختلف از جمله حوزه ICT که در داخل کشور برگزار میشوند کیفیت لازم را ندارند و از استانداردهای جهانی در نحوه برگزاری، ساماندهی و حتی اطلاعرسانی عقب هستند مسوولان به فکر ادغام دو نمایشگاه تخصصی بینالمللی در صنعت ICT هستند که این اقدام میتواند مشکلات مربوط به اجرای نمایشگاههای این حوزه را بیشتر کند و افت سطح کیفی آن را به دنبال داشته باشد.
به گفته ناصر علی سعادت، رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، نمایشگاههای الکامپ و تلهکام که بزرگترین رویداد تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران به شمار میروند، از سال آینده بهطور همزمان برگزار خواهند شد.
به عقیده رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، برای نمایش توان صنعت فاوا باید میان دو نمایشگاه ارزشمند الکامپ و تلهکام همگرایی ایجاد شود. وی افزود: خوشبختانه این توافق صورت گرفته و از این پس بازدیدکنندگان و غرفهداران فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در یک نمایشگاه واحد حضور مییابند و آخرین دستاوردهای صنعت را ارائه میکنند.
سعادت با تقدیر از رویکرد جدید دولت دوازدهم و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توجه به توسعه اقتصادی کشور گفت: این تغییر رویکرد در تصمیم وزیر و هیات دولت برای مشارکت دادن بخش خصوصی در فرآیند تصمیمگیری و نه فقط تصمیمسازی قابل مشاهده است؛ تصمیمی که مطالبه ۱۵ساله صنف را با اختصاص کرسی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به سازمان نظام صنفی رایانهای کشور برآورده ساخت.
سعادت افزود: یکی از مشکلات قدیمی صنعت فاوا این است که بخش خصوصی به دلیل ماهیتش از دولت جلو میزند و اقداماتی را انجام میدهد. سپس دولت وارد میشود و شروع به تدوین مقررات برای اقداماتی که توسط بخش خصوصی به انجام رسیده است، میکند.
به گزارش تسنیم،وی افزود: اکنون که دولت به جایگاه و توان بخش خصوصی پی برده و به آن اعتماد کرده، فرصت طلایی است تا با همکاری یکدیگر میان رشد و توسعه بخش فناوری اطلاعات با بخش ارتباطات تناسب برقرار کنیم.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر نسبت سهم بازار تلکام به فناوری اطلاعات در ایران ۸۰ به ۲۰ است، گفت: در صورتی که در مقیاسهای جهانی این نسبت ۶۰ به ۴۰ به نفع فناوری اطلاعات است، برای برقراری تناسب میان این دو بخش احتیاج به مدل جامعی داریم تا با همکاری تمام بازیگران و ذینفعان به این توازن برسیم تا در جهت توسعه اقتصاد کشور حرکت کنیم. این در حالی است که کارشناسان با انتقاد از این ادغام میگویند بهتر است به جای متمرکز کردن دو نمایشگاه بزرگ بینالمللی، روی بالا بردن سطح کیفیت برگزاری نمایشگاهها اقدامی جدی انجام شود تا بتوانیم میزبان شرکتهای خارجی بزرگ در سراسر جهان باشیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد