1 - 03 - 2025
تامین انواع گوشت مورد نیاز در ماه رمضان و نوروز
تسنیم- معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با نزدیک شدن به ماه رمضان، برنامهریزیهای لازم برای تامین نیاز بازار گوشت قرمز و سفید انجام شده و نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تامین میشود.
محمدابراهیم حسننژاد اظهار کرد: در سال 1402، میزان تولید گوشت قرمز حدود 908هزار تن بود که در سال جاری 16هزار تن به این رقم افزوده میشود و تولید به 923هزار تن میرسد؛ بخشی از این افزایش تولید ناشی از احیای دامهای مولد پس از خشکسالیهای سالهای گذشته است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز افزود: در یک ماه گذشته، بیش از 15هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره شده است. در مورد تخممرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از 135هزار تن تخممرغ صادر شده است.
حسننژاد یادآور شد: با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیرهسازی مناسب، نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخممرغ در ماه مبارک رمضان بهطور کامل تامین خواهد شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد