17 - 02 - 2024
تبدیل پوستههای کاکائو به کود کم کربن
نستله انگلستان و ایرلند و کارگل به راهاندازی آخرین طرح کشاورزی پایدار، یک آزمایش زنجیره تامین در انگلستان پرداختهاند تا بررسی کنند آیا پوستههای کاکائو قابل استفاده برای ایجاد یک کود کم کربن است یا نه؟! در این آزمایش دوساله، عملکرد کود روی تولید محصولات کشاورزی، سلامت خاک و کاهش انتشار گازهای گلخانهای ارزیابی میشود. در صورت موفقیت تا ۷ هزار تن کود کم کربن تولید و به کشاورزان در زنجیره تامین گندم نستله در انگلستان ارائه خواهد شد. این مقدار کود حدود ٢۵ درصد از مجموع استفاده کود گندم نستله در انگلستان را تشکیل میدهد.
تولید و استفاده از کودهای سنتی، حدود ۵درصد از انتشارات گازهای گلخانهای جهان را تشکیل میدهد و به بیش از نیمی از ردپای تولید کربن گندم تولیدشده در انگلستان مرتبط است.
عبارت «کربن گندم تولیدشده» به معنای میزان انتشار گازهای گلخانهای مرتبط با تولید یک واحد گندم است. در این جمله، به ارتباط کربن گندم با استفاده از کود اشاره شده است، به این معنی که بخشی از انتشار گازهای گلخانهای مربوط به تولید گندم در انگلستان به علت استفاده از کود است.
بازیافت عناصر مغذی ارزشمند از جریان پسماندها در سیستم غذایی، فرصتی امیدبخش برای ایجاد یک زنجیره تامین با انتشار آلودگی کمتر است. افزایش تولید کود کم کربن در انگلستان میتواند به کشاورزان یک محصول با قیمت پایدارتر ارائه دهد.
پوست کاکائوها توسط شرکت کارگل تامین میشود. حجمی از پوست کاکائو توسط شرکت فناوری سیسیام، مستقر در سویندون انگلستان، پردازش و به صورت پلتایزرشده (برای استفادههای مختلف مانند حملونقل آسانتر، ذخیرهسازی مؤثرتر و استفاده راحتتر) تهیه شده است.
آزمایشها که توسط شرکت فراساینس در شهر یورک طراحی و نظارت میشوند، در حال حاضر در مزارع مختلف در سافک و نورثهمپتون (از شهرستانهای کشور انگلستان) انجام میشوند. هدف اصلی این آزمایشها، بررسی عملکرد کود است. همچنین تاثیرات آنها بر تنوع خاک و انتشار گازهای گلخانهای نسبت به محصولات سنتی که در همان مزارع استفاده میشوند، ارزیابی خواهند شد. شرکتهای درگیر با این موضوع، یعنی تبدیل پوستههای کاکائو به کود کمکربن، نسبت به نوآوری، همکاری و ایجاد زنجیره تامین پایدارتر متعهد هستند. این پروژه نمونهای از راهکارهای نوآورانه است که نستله در حال بررسی آنهاست تا در کمترین زمان ممکن، تا سال ۲۰۵۰ توانایی صفر انتشار گازهای گلخانهای را به دست آورد.
مت رایان رهبر نوآوری در نستله انگلستان و ایرلند گفت: کشاورزان اولین گروههایی هستند که با مسائل جهانی روبهرو میشوند و این خطرات سپس توسط سامانه غذایی که همه به آن وابسته هستیم، آشکار میشود. باید راهحلهایی برای انعطافپذیری بیشتر در این سامانه پیدا کنیم. او همچنین افزود: این پروژه یک گام کوچک، اما بسیار کارآمد به سوی آینده صفرکربن خواهد بود. ریچارد لینگ مدیر مزرعه روکری فارم که گندم نستله پیورینا را تامین میکند، میگوید: اکنون برداشت گندم با کودهای قدیمی را به اتمام رساندهایم و منتظر برداشت زمستانه گندم با کودهای جدید خود هستیم.
سام تامپسون، رهبر مهندسی کاکائو و شکلات در کارگل ، میگوید: کارگل و نستله بیش از ۶۰ سال است که در کنار هم کار میکنند و زنجیره تامین قابل اعتمادی را در جوامعی که هر دو در آن فعالیت میکنیم، ایجاد کردهاند. ما هیجان زده هستیم که از طریق آزمایش کود پوسته کاکائو، به این شراکت قوی ادامه دهیم.
تامپسون گفت: با هم امیدواریم به آیندهای پایدارتر برای صنعت کشاورزی بریتانیا کمک کنیم. انتقال به دنیایی پایدار شامل ایجاد شراکتهایی است که بهطرز متفاوتی درباره پسماندها فکر میکنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد