7 - 12 - 2022
ترامپ وام ۲۰ میلیون دلاری از کرهشمالی گرفته است!
بر اساس اسناد به دست آمده از دفتر دادستان کل نیویورک، دونالد ترامپ در زمان ریاستجمهوری خود اسناد یک وام ۲۰ میلیون دلاری از یک شرکت مرتبط با کره شمالی را مخفی کرده است. به گزارش وبسایت خبری هافپست، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا در کمپین انتخاباتی ۲۰۱۶ خود، از شرکت کرهای دوو وام ۱۹/۸ میلیون دلاری گرفت. بهرغم اینکه نامزدهای ریاستجمهوری و روسای جمهوری آمریکا موظف به اعلام بدهیهای مالی خود هستند، ترامپ این وام را مخفی نگه داشت.
بر اساس گزارش مجله فوربس، این اسناد نشان میدهد که وام مذکور پنج ماه پس از آغاز ریاستجمهوری ترامپ تسویه شده، اما منبع پرداخت آن مشخص نیست. دوو شرکتی در کرهجنوبی است که زمانی در نزدیکی سازمان ملل در نیویورک یک پروژه مشترک با دونالد ترامپ انجام داد. این شرکت با کره شمالی هم ارتباطهایی دارد و در دهه ۱۹۹۰ تنها شرکت کرهجنوبی بود که اجازه فعالیت تجاری در کره شمالی را داشت.
با این حال، ممکن است ترامپ تنها به «نادیده گرفتن قوانین خوداظهاری» متهم شده و با «نقض آشکار» مواجه نباشد، زیرا این وام نه به نام شخص او، بلکه به نام شرکت او با نام «سازمان ترامپ» گرفته شده است. احتمال دارد این وام، یک رئیسجمهوری آمریکا را به شرکتی خارجی با احتمال نفوذ کره شمالی مقروض کرده باشد و این نمونهای از تعارض منافع است. این در حالی است که ترامپ در زمان ریاستجمهوری خود از رابطه خوبش با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی سخنهای زیادی به میان میآورد.
شکاف در اردوگاه جمهوریخواهان
این چالش جدید برای ترامپ در حالی ایجاد شده که وی اخیرا رسما نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ اعلام کرده است. در این میان به تازگی کاخسفید ضمن محکوم کردن اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تعلیق و خاتمه قانون اساسی، از جمهوریخواهان خواست تا اظهارات این رئیسجمهور سابق آمریکا را محکوم کنند. به گزارش خبرگزاری رویترز، آندری بیتس سخنگوی کاخسفید گفت: تمامی روسای جمهور و اعضای کنگره قسم میخورند تا از قانون اساسی آمریکا دفاع کنند: درخواست از اعضای کنگره برای تاکید مجدد بر سوگندشان و حمایت از قانون اساسی نباید کار دشواری باشد. جمهوریخواهان کنگره به جای امتناع مکرر از پاسخ دادن به اساسیترین سوال، باید فورا وارد عمل شوند. تعدادی از جمهوریخواهان اظهارات روز شنبه دونالد ترامپ را محکوم کردند اما بسیاری دیگر همچنان سکوت اختیار کرده و یا مستقیما وی را محکوم نکردهاند. ترامپ روز شنبه ضمن تکرار ادعاهای خود مبنی بر وقوع تقلب در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰، گفت: تقلب گسترده از این نوع و در این حجم امکان خاتمهدادن به تمامی قوانین و مقررات و حتی بندهای قانون اساسی را فراهم میکند.
درخواست آشکار دونالد ترامپ برای پایان دادن به دموکراسی آمریکا پس از آن انجام شد که ایلان ماسک، مدیرعامل توئیتر فایلهایی را درخصوص اطلاعات لپتاپ هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا و «تقلب» در انتخابات ۲۰۲۰ در راستای شکست دونالد ترامپ در این شبکه اجتماعی منتشر کرد. توئیتر یکسری از فایلها را منتشر کرده که نشان میدهد مدیران اجرایی وقت توئیتر پیش از انتخابات بخشی از توئیتهای مربوط به گزارشها در مورد اطلاعات لپتاپ هانتر بایدن را مدیریت و حذف کردهاند.
مایک پنس معاون سابق رئیسجمهور و جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا که هر دو جمهوریخواه هستند، از این اظهارات ترامپ انتقاد کردند. جان کورنین، لیزا مورکوسکی جان تون و مایک راوندز، سناتورهای جمهوریخواه آمریکا نیز این اظهارات ترامپ را محکوم کردند.
کورنین گفت: من این اظهارات را غیرمسوولانه میدانم. جان تون گفت: من نمیتوانم بیش از این مخالف باشم. من سوگند یاد کردهام که از قانون اساسی دفاع و حمایت کنم و در این امر بسیار جدی هستم. با این حال، کورنین و تون از گفتن اینکه این اظهارات ترامپ باید باعث ردصلاحیت وی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری شود، امتناع کردند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد