30 - 11 - 2022
تندروها به قصد قربت ضربه میزنند
بررسی توسعهنیافتگی سیاسی در ایران؛شباهت تندروهای داخلی با خارجنشینان
پایگاه اطلاعرسانی آیتالله هاشمی- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار نمایندگان ادوار اهل سنت مجلس شورای اسلامی از استانهای آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه و گلستان با تقدیر از حضور اهل سنت در همه مراحل انقلاب اسلامی مخصوصا در دفاع مقدس و سکونت آنها در مناطق مرزی کشور گفت: مرزنشینان با توجه به ارتباطاتی که با اهل سنت کشورهای همسایه دارند، میتوانند سفیران دوستی و منادیان تعامل اسلامی مردم ایران با فِرَق مذهبی باشند.
آیتالله هاشمیرفسنجانی با ارایه آماری از جمعیت مسلمانان در جهان و مقایسه آماری جمعیت شیعیان و اهل سنت در ایران و دیگر کشورها گفت: وحدت بهترین دفاع در مقابل زیادهخواهیهای دشمنان است که از همدلی شیعه و سنی میترسند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکراتش با آیتالله سیستانی در عراق و با توجه به توصیههای فقهی آیتاللهالعظمی بروجردی در زمان حیاتشان، به بیان گوشههایی از زندگی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حضرت علی(ع) پرداخت که همیشه بر وحدت مسلمانان به عنوان سفارش قرآنی تاکید میکردند.
ایشان حضور در نماز جمعه زمان خلفا، حضور در جلسات مشاورهای برای اداره بهتر جامعه، نیابت از خلفا برای اداره مدینه در زمان سفرها و همراه کردن فرزندان خویش با سپاهیان اسلام را از نمونههای رفتاری امامعلی(ع) برای تاکید بر وحدت مسلمانان دانست و گفت: تبعیض مذهبی هیچ نفعی برای اسلام و مسلمانان ندارد.
آیتالله هاشمیرفسنجانی با ابراز نگرانی از رشد گروههای متعصب و تندروی مذهبی در کشورهای اسلامی بهویژه در پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه، مصر، یمن و عربستان، به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس خبرگان اشاره کرد و گفت: گروههای افراطی که احتمالا به قصد قربت و برای رضایت خداوند، کارهای غیرعقلی و غیرانسانی در ابعاد داخلی و خارجی انجام میدهند در واقع به حقانیت اسلام ضربه میزنند. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود افراد صالح، بااستعداد، وطندوست و متدین در پیروان ادیان و مذاهب مختلف ایران را امتیازی برای انتخاب مدیران در سطوح مختلف نظام دانست و گفت: نهادینه کردن وحدت در جامعه ایران که از تعدد قومیتها و مذاهب برخوردار است، اقداماتی فراتر از حرف و شعار میخواهد.
ایشان نجابت، صبر و روحیه ملی و دینی اهل سنت ایران را ستود و افزود: وقتی برنامههای اداره کشور براساس سیاستهای کلی و در چارچوب قوانین مصوب باشد، هر مدیری با هر عقیده مذهبی و گرایش سیاسی در صورت مراعات اصول مصالح ملی و یکپارچگی امت اسلامی میتواند موفق باشد و گزینش مدیران با معیار اقلیت و اکثریت بیمعناست.
آیت الله هاشمیرفسنجانی در پاسخ به مطالبات حاضران درخصوص بهکارگیری بیشتر مدیران از اقوام و مذاهب در کشور گفت: یادآوری بجایی است تا روحیه امیدواری در جامعه تقویت شود و اصولا یکی از وظایف دلسوزان نظام و دوستداران دولت تذکرات مفید برای بهتر شدن امور میباشد. در آغاز این دیدار هر یک از حاضران ضمن ارایه گزارشی از اوضاع حوزههای انتخابیه خویش در مسایل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به بیان انتظارات اهل سنت از نظام اسلامی و دولت پرداختند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد