18 - 12 - 2022
حبیبالله عسگراولادی: ایران دنبال یک رییسجمهور جوان است
| مشرق| حبیبالله عسگراولادی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در خصوص تحولاتی که احمدینژاد در این هشت سال برای سیاست ایران رقم زد اشارهای داشت و گفت که مردم با انتخاب احمدینژاد نشان دادند مدیران کشور را میخواهند جوان کنند. این پیام را باید از مردم گرفت و به آن احترام گذاشت اما برخی نامزدها که در دور اول و دور دوم ریاستجمهوری نتوانستند رای لازم را بیاورند فتنهسازهای داخلی و خارجی به سمتشان رفتند که مجموعا حوادث تلخی به وجود آمد.
وی در ادامه با بیان این موضوع که احمدینژاد در چند ماه باقیمانده دولت چه میراث سیاسی به جا گذاشته است، گفت: باید در پایان دوره او ارزیابی کنیم. عدهای مایل نیستند او دوره خود را به پایان ببرد و میخواهند این تجربه را شکست خورده نشان دهند. متاسفانه عدهای از همینها در اطراف رییسجمهور هستند و با کسانی که در بیرون مایل نیستند او دورهاش را به پایان ببرد، همکاری میکنند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در ادامه یادآور شد: برخیها عملکرد احمدینژاد در ولایتمداری و مبارزه با فساد و شجاعت در برخورد با آمریکا را زیر سوال میبرند و برخی هم کمکاری او در ساماندهی اوضاع اقتصادی کشور در برخورد با گرانی و تورم و کفایتش را در اداره امور زیر سوال میبرند و به یقین او باید متوجه باشد که چه کسانی در اطرافش و در بیرون از دولت کمر به این بستهاند که تجربه او را ناموفق جلوه دهند بنابراین وی باید با آنها مقابله کند و اگر لازم باشد از خود براند. عسگراولادی بزرگترین اشتباه سیاسی احمدینژاد را ایستادن در برابر حکم رهبری درخصوص انتصاب وزیر اطلاعات و همچنین خانهنشینی ۱۱ روزهاش دانست و گفت: این کار ولایتمداری او را زیر سوال برد و هنوز هم این شبهه از ذهن عدهای از مردم و نخبگان پاک نشده است. اشتباه دیگر او این بود که اول خود را رییسجمهور ملت میدانست سپس شد رییسجمهور اصولگرایان و الان هم رییسجمهور یک جریان خاص است.
عسگراولادی به این سوال که از حمایتی که در هشت سال اخیر از احمدینژاد کردهاید، پشیمانید، اینگونه پاسخ داد و اظهار داشت: ما هیچگاه طی سه دهه گذشته از حمایت دولتها پشیمان نبودهایم چون دولت، دولت جمهوری اسلامی است و مورد حمایت رهبری، چه در زمان امام و چه در زمان مقام معظم رهبری. ما ضمن حمایت، نقد مشفقانه هم داشتیم و انشاءالله این مشی را برای دولت آینده نیز خواهیم داشت.
وی در ادامه اشارهای به نقش اصلاحطلبان در انتخابات نیز داشت و گفت: مهمتر ین تصمیمی که اصلاحطلبان میتوانند بگیرند این است که از حالت اپوزیسیون نظام درآیند و با دشمنان نظام مرزبندی کنند تا مردم آنها را به عنوان یک ضلع رقابت در داخل به رسمیت بشناسند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در ادامه خاطرنشان کرد: پس از حوادث تلخ سال ۸۸ یک جریان سیاسی مقبول و مشروع در داخل نظام با پیوند با ضدانقلاب و سرویسهای بیگانه و گروههای جاسوسی دشمن خود را از سطح یک رقیب به سطح یک اپوزیسیون نظام تنزل داد و این یک واقعیت است و نباید آن را فراموش کنیم.
وی اشارهای هم به مشکلات اقتصادی کشور داشت و گفت: راهحل فوری مشکلات کشور عمل به قانون چشمانداز ۲۰ ساله، عمل به قانون برنامه و عمل به قانون بودجهای است که براساس اصول دوازدهگانه اقتصادی و مالی قانون اساسی طراحی شده باشد. راهحل فوری مشکلات کشور این است که اقتصاددانان کشور به اجماع برسند و با روشهای قانونی این اجماع را عملی کنند.
همچنین اولادی در پاسخ به این سوال که اگر اصولگرایان در انتخابات آتی ریاستجمهوری پیروز شوند دچار چه واکنشهایی میشوند، گفت: خط واگرایی اصولگرایان را تهدید میکند. اصولگرایان همواره در همه انتخابات گذشته با وحدت و همگرایی به قدرت رسیدهاند.
اولادی اشارهای به اشتباهات دوران ریاستجمهوری رفسنجانی داشت و گفت: بزرگترین اشتباه سیاسی اطرافیان وی این بود که در انتخابات ۸۴ باید در مییافتند مردم دنبال یک رییسجمهور جوان و شناخته شده از جنس نسل دوم هستند که باید این پیام دریافت میشد اما اطرافیان اجازه ندادند این پیام دریافت شود. وی تاکید کرد: البته در آن ایام نخستوزیر مسوولیت اجرا را در قوه مجریه به عهده داشت و نوعی تزاحم بین وظایف رییسجمهور و نخستوزیر وجود داشت و این تزاحم منشای اختلافاتی نیز شد که در بازنگری قانون اساسی این مشکل حل گردید و رییسجمهور مسوولیت اجرا را با حذف پست نخستوزیر مستقیما به عهده گرفت، البته برخی وظایف رییسجمهور هم کاسته شد و در اصل «۱۱۰» قانون اساسی به وظایف رهبری اضافه شد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه ابراز کرد: آقای هاشمی به زیرساختهای کشور سامان جدی داد. آقای خاتمی هم یک تجربه جدید در سیاستورزی بود و اهداف خیری هم داشت اما نتوانست یا نگذاشتند همه را عملی کند. آقای احمدینژاد هم توفیقات خوبی از جمله در کم کردن فاصله طبقاتی داشت و این از نظر اسلام ناب مهم است به هر حال اینها منتخبان ملت بوده و هستند و از این باب مورد احترام میباشند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد