23 - 01 - 2020
خبر
با اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان؛
۱۰ مقام از نهاد ریاست جمهوری خداحافظی کردند
ایسنا- در راستای اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، رییسجمهوری و رییسدفتر او با استعفای جمعی از مقامات و منصوبان نهاد ریاستجمهوری موافقت کردند. بر این اساس حجتالاسلام حسن روحانی رییسجمهوری با استعفای مسیح مهاجری از نمایندگی رییسجمهور در دانشگاه مذاهب اسلامی، علی یونسی از سمت دستیاری رییسجمهور در امور اقوام و اقلیتها و اکبر ترکان از مشاورت رییسجمهور در احیای بافتهای فرسوده موافقت کرد. محمود واعظی رییس دفتر رییسجمهوری نیز با استعفای سیدرضا اکرمی از سمت مشاورت رییس دفتر رییسجمهور، علی جنتی از سمت مشاورت رییسدفتر رییسجمهور، بهمن حسینپور از سمت معاونت تشریفات دفتر رییسجمهور، محسن محبی از سمت ریاست مرکز امور حقوقی بینالمللی ریاستجمهوری، فریدون وردینژاد از سمت مشاور رسانهای رییس دفتر رییسجمهور و خلیل معظمزاده از سمت معاونت پشتیبانی و منابع انسانی نهاد ریاست جمهوری موافقت کرد. شهیندخت مولاوردی دستیار رییسجمهوری در امور حقوق شهروندی نیز که خود را پیش از این یک بار بازخرید کرده بود، در راستای اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، با صدور نامهای خطاب به رییسجمهوری، کنارهگیری خود از حضور در دولت را اعلام کرد.
سفر صالحی و عراقچی به بروکسل؛
چهارمین دور گفتوگوهای مقامات عالیرتبه سیاسی ایران و اتحادیه اروپا
ایلنا- رییس سازمان انرژی اتمی و معاون رییسجمهور در راس هیاتی برای حضور در سومین سمینار عالیرتبه همکاریهای صلحآمیز هستهای ایران و اتحادیه اروپا که امروز و فردا برگزار میشود، راهی بروکسل شد. این سمینار اولین نشست همکاریهای هستهای ایران و اروپا بعد از خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریمهای یکجانبه این کشور علیه ایران است. این سیمنار در حالی برگزار میشود که مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی برای رسیدن به «سازوکار ویژه مالی» همچنان ادامه دارد. در عین حال، سازمان انرژی اتمی و ۲۳ نهاد و شخص مرتبط با آن در روند بازگشت تحریمهای یکجانبه آمریکا در ۱۳ آبان مجدد مورد تحریم قرار گرفتهاند که این مساله نگرانیها درباره روند همکاریهای آتی ایران و اروپا و نیز با کشورهای دیگر را حتی در حوزههای تحقیق و توسعه، علمی و آموزشی و به ویژه ایمنی هستهای را افزایش داده است. قرار است در این سمینار علیاکبر صالحی معاون رییسجمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و مقامات ارشد اروپایی شرکت کنند. بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی و تعدادی از مدیران این سازمان نیز در این سفر حضور دارند. همچنین گفته شده است، هلگا اشمید معاون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در این سمینار حضور و سخنرانی خواهند داشت. عباس عراقچی معاون وزیر خارجه، در توئیتر خود در خصوص این سفر نوشت: در اوج تحریمها و فشارهای آمریکا، امروز دو واقعه مهم در روابط ایران و اروپا در بروکسل اتفاق میافتد. سومین سمینار «همکاریهای صلحآمیز هستهای ایران و اتحادیه اروپا» با حضور دکتر صالحی، و «چهارمین دور گفتوگوهای عالیرتبه سیاسی ایران و اتحادیه اروپا» با مسوولیت اینجانب و خانم اشمید.
فلاحتپیشه:
سهشنبه CFT در کمیسیون امنیت ملی با حضور کدخدایی بررسی میشود
انتخاب- رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با وجود شکلگیری کارگروه مشورتی برای بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT)، اعضای کمیسیون نظر نهایی را اعلام میکنند، گفت: ما به دنبال آن هستیم که تصمیم اجماعی درباره CFT گرفته شود که این الزاما به معنای تلاش برای تصویب این لایحه نیست. حشمتالله فلاحتپیشه اظهار کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس در جلسه هفته گذشته به تشکیل کارگروه مشورتی متشکل از برخی از اعضای کمیسیون و نمایندگانی از مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت و شورای نگهبان رای دادند که بر این اساس در روز دوشنبه (۲۸ آبانماه) جلسه این کارگروه تشکیل شد. وی افزود: در این جلسه پنج ساعته تلاش برای رفع ایرادات صورت گرفت بحثهای مبسوطی انجام شد که در نهایت بسیاری از دغدغهها در حال رفع شدن است. البته این بدان معنا نیست که ما تنها به دنبال تصویب CFT هستیم. حرف بنده آن است که هر تصمیمی درباره CFT به معنای تصمیم نظام است؛ یعنی چه بپذیریم و چه آن را رد کنیم. رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما نمیخواهیم همان اتفاقی که در برجام افتاد را در CFT تکرار کنیم. برجام تا زمانی که سود داشت برخی به گونهای دیگر رفتار میکردند، اما بعد از خروج ترامپ شرایط تغییر پیدا کرد. فلاحتپیشه در پایان خاطرنشان کرد: با وجود شکلگیری کارگروه مشورتی آن هم با رای کمیسیون در نهایت این اعضای کمیسیون امنیت ملی هستند که درباره ایرادات ۲۲گانه شورای نگهبان نظر نهایی را میدهند، لذا تنها مهمان روز سهشنبه هفته جاری کمیسیون آقای کدخدایی است.
از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه؛
ایران حمله شیمیایی به مناطق مسکونی در حلب را محکوم کرد
ایرنا- سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی و تاسف عمیق از اخبار منتشر شده درخصوص اقدام گروههای تروریستی در حمله شیمیایی به مناطق مسکونی در حلب، این اقدام پلید و غیر انسانی را شدیدا محکوم کرد. بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی و تاسف عمیق از اخبار منتشر شده درخصوص اقدام گروههای تروریستی در حمله شیمیایی به مناطق مسکونی در حلب، این اقدام پلید و غیر انسانی را شدیدا محکوم کرد و گفت: علت چنین اقدام غیرانسانی از سوی گروههای تروریستی حمایتهای بیدریغ فکری، سیاسی، مالی و نظامی برخی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای از این گروههای تروریستی در حال اضمحلال است.
ادعای نماینده جبهه پایداری:
امضاهای لازم برای طرح استیضاح ظریف جمعآوری شده
تسنیم- نماینده شاهینشهر در مجلس از تقدیم طرح استیضاح وزیر امور خارجه به هیاترییسه پارلمان در روز سهشنبه هفته جاری خبر داد. حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هفته گذشته جمعی از نمایندگان طرح استیضاح محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه را تدوین کردند، اظهار داشت: امضاهای لازم برای این طرح برای تقدیم به هیاترییسه مجلس جمعآوری شده است. وی با بیان اینکه روز سهشنبه هفته جاری این طرح تقدیم هیاترییسه مجلس میشود، ادامه داد: به دلیل اینکه نمایندگان برای سرکشی به حوزههای انتخابیه حضور دارند، برخی از آنها اعلام کردهاند خواستار امضای این طرح هستند که مقرر شد تا روز سهشنبه به آنها فرصت داده شود تا با حضور در مجلس این طرح را امضا کنند. نماینده شاهینشهر در مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه در چند روز گذشته در مصاحبه با یکی از سایتهای خبری ادعای وجود پولشویی گسترده در کشور کرده بود که نمایندگان برای روشن شدن این موضوع طرح استیضاح آقای ظریف را تدوین کردهاند. حاجیدلیگانی اضافه کرد: در طرح استیضاح آقای ظریف ذکر شده تنها وی اسامی افرادی که مبادرت به پولشویی در کشور میکنند را به نمایندگان اعلام کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد