24 - 01 - 2020
خبر
گزارش جدید از بودجه ۹۷
عدم تحقق۴۶ هزار میلیارد تومانی درآمد دولت
طی ششماهه سالجاری بیش از ۴۶هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از درآمد دولت در بودجه ۹۷ محقق نشده است.
مجموع درآمد غیرنفتی دولت در قانون بودجه سال ۹۷ کل کشور بیش از ۲۱۶هزار میلیارد تومان مصوب شده بود که طی ششماهه اول سال باید ۱۱۰هزار میلیارد تومان محقق میشد.
گزارش عملکرد بودجه دولت نشان میدهد، طی ششماهه امسال تنها ۶۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از این درآمد محقق شده و ۴۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان محقق نشده است.
بخش زیادی از عدمتحقق درآمد دولت در سالجاری مربوط به درآمدهای مالیاتی است که از بیش از ۷۲ هزار میلیارد تومان درآمد مصوب مالیاتی در شش ماه، ۵۰ هزار میلیارد تومان محقق شده است.
همچنین بیش از ۲۴هزار میلیارد تومان از سایر درآمدها هم محقق نشده است.
۲۰ میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشت
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با وجود اجرای پیمانسپاری ارزی از ۲۷ میلیارد دلار صادرات کالاهای کشور در سالجاری فقط هفت میلیارد دلار به کشور بازگشته است.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا مودودی از تحریمهای اقتصادی به عنوان جنگ مدرن آمریکا علیه کشورمان یاد کرد و گفت: هدف تحریمها کاهش درآمد ارزی و در مقابل افزایش مصارف ارزی ایران است.
وی در ادامه مدیریت ارز کشور را مهمتر از بحث صادرات عنوان کرد و گفت: چرخه معیشت اقشار جامعه به وجود ارز در داخل کشور وابسته است. اگر ارز نداشته باشیم اقتصاد کشور با مشکل مواجه میشود.
مودودی اضافه کرد: آمریکا سالها برای تسلط بر جهان به ایجاد زیرساختهای ارتباطی و مبادلاتی مانند جیپیاس برای کشتیهای حملونقل، پایه مبادلاتی دلار برای تجارت جهان، سوئیفت، نرمافزارهای اینترنت و… اقدام کرده و گلوگاههای تبادلات جهانی را به دست گرفته است.
وی با اشاره به انتقاد تجار نسبت به تعهد و پیمانسپاری ارزی صادرکنندگان گفت: با توجه به این پیمانسپاری و تعهدهای ارزی باز هم از ۲۷ میلیارد دلار صادرات کالاهای کشور در سالجاری فقط هفت میلیارد دلار برگشت خورده و این نشان میدهد برخی صادرکنندگان ارزها را برنمیگردانند.
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران گفت: صادرات غیرنفتی کشور ۵/۱۳ درصد امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و عراق با ۵/۵ میلیارد دلار مقصد اول صادرات ایران است.
ورود ضربتی مجلس به کاهش اثرات تحریم بانکی
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از برگزاری نشستهای مشترک کمیسیون متبوعش با تیم اقتصادی دولت برای کاهش آثار تحریمهای اقتصادی و ارتقای نظام بانکی کشور خبر داد.
محمدرضا پورابراهیمی در خصوص ضرورت اصلاح نظام بانکی کشور متناسب با تحریمهای جدید، گفت: نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس با رییس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و همچنین روسای بانکهای مختلف کشور با هدف بررسی موانع پیش روی مراودات بانکی در مجلس اخیرا برگزار شده است.
نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف از نشست مذکور بررسی وضعیت نظام بانکی و برنامههای آنها در رابطه با تحریمها در شرایط فعلی است، افزود: به واسطه این نشست در پی افزایش کارایی و ارتقای وضعیت نظام بانکی کشور به ویژه در زمینه حل مشکلات داخلی هستیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه تعامل بیشتر کمیسیون اقتصادی مجلس با دولت به ویژه تیم اقتصادی آن با هدف کاهش آثار تحریمها صورت میگیرد، گفت: خوشبختانه برنامهمداری مناسبی در این حوزهها صورت گرفته است.
بیتکوین سقوط کرد
روند نزولی بیتکوین همچنان ادامه دارد و در ۴۸ ساعت اخیر به تقریبا سه هزار و ۷۵۰ دلار در هر واحد کاهش پیدا کرد.
قیمت هر واحد بیتکوین در ۴۸ ساعت اخیر به کمتر از چهار هزار دلار رسید برای اولین بار از سال گذشته میلادی به بعد است که چنین قیمت کاهشی را تجربه میکند.
در همین حال قیمت هر واحد بیتکوین به تقریبا سه هزار و ۷۵۰ دلار رسید که حاکی از روند نزولی ۱۴ درصدی آن در ابتدای هفته جاری است و در مقایسه با هفته گذشته، ۲۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است.
هر بیتکوین در روز دوشنبه هفته گذشته به کمتر از پنج هزار دلار رسید و رفتهرفته آهنگ سیر نزولی خود را کوک کرد. همچنین کاهش قیمت فقط محدود به بیتکوین نمیشود و تقریبا تمام توکنهای ارزهای رمزنگار پیشرو هم با کاهش قیمت قابل توجهی روبهرو شدند.
آخرین باری که بیتکوین به کمتر از چهار هزار دلار در هر واحد رسیده بود به ماه آگوست سال ۲۰۱۷ میلادی برمیگردد.
این درحالی است که قیمت هر بیتکوین در اواخر سال ۲۰۱۷ میلادی با رسیدن به تقریبا ۲۰ هزار دلار در هر واحد یک رکورد بیسابقه از خود ثبت کرد، اما از آن زمان به بعد بیتکوین با روند نزولی روبهرو شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد