17 - 03 - 2020
خبر
واکنش واعظی به پیشنهاد یارانه ۹۰۰ هزار تومانی از سوی احمدینژاد؛
مردم خوب میدانند چه کسی تحریمها را برای کشور رقم زد
ایلنا- رییس دفتر رییسجمهور گفت: مردم خوب میدانند کسی که این همه مشکلات را برای ما ایجاد کرد و این همه تحریمها را به وجود آورده است، کیست سیدمحمود واعظی درباره پیشنهاد احمدینژاد درباره چند برابر شدن یارانهها، گفت: این مسوول سابق کشور حرفهای مختلفی میزند. اگر شما همه حرفهای او را در نظر بگیرید اولا بسیار متضاد است. دوم اینکه با عملکرد گذشته خود او در تناقض است. رییس دفتر رییسجمهور تاکید کرد: این فرد عوامفریبی را شروع کرده است و فکر میکند در شرایطی که جنگ اقتصادی شروع شده است و قبول هم داریم قشری از مردم در مضیقه هستند، میتواند با شعار و این طور مسائل خود را مطرح کند. وی با بیان اینکه عملکرد آن دولت و قولهایش را دیدیم، بیان کرد: امروز که بعد از گذشت سالها به استانهای مختلف میرویم، مشاهده میکنیم که هنوز در استانهای مختلف پروژههایی که دولت این فرد با رقمهای بالایی قول داده، هنوز کلنگزنی هم نشده است. واعظی گفت: مردم ما مردم آگاهی هستند و میدانند کسی که این گرفتاری را به وجود آورد، تحریم را برای ما ایجاد کرد و روابط ما را با کشورهای همسایه به هم زد چه کسی است. رییس دفتر رییسجمهور خاطرنشان کرد: امروز گروههای سیاسی حامی ایشان بر ضدش شدهاند، حداقل همفکران خودش که باید قبولش داشته باشند همچنین حسی را دارند.
کدخدایی:
شورای نگهبان جای مجمع و مجلس ننشسته است
انتخاب- سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان جای مجمع و مجلس ننشسته است بلکه جای خود نشسته است و جای خود را سفت گرفته است. شورای نگهبان میگوید تصویب این کنوانسیون خلاف موازین شرعی و منافع ملی است. وظیفه شورای نگهبان دفاع از شرع مقدس است اما اگر این مصوبات در مجمع تشخیص تصویب شد، به طور اولی، شورای نگهبان هم آن را میپذیرد. عباسعلی کدخدایی درباره رفت و آمد مصوبات بین مجلس و شورای نگهبان و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: از چهار مصوبهای که ضمن توافق وزیر اسبق اقتصاد با مقامات FATF در آن برنامه اقدام چهل و یک بندی حاصل شده بود، مربوط به دو اصلاح دو قانون داخلی و دو کنوانسیون بود. اشکالات شورای نگهبان مربوط به اصلاح قانون مبارزه پولشویی رفع شد ولی اشکالات هیات نظارت مجمع تشخیص حل نشده بود و به مجمع رفت. کدخدایی با بیان اینکه اصلاح قانون مبارزه با تروریسم تصویب و به قانون تبدیل شد، خاطرنشان کرد: مجمع تشخیص قرار است درباره پالرمو نظر بدهد. مصوبه مربوط به CFT همچنان میان مجلس و شورای نگهبان در رفتوآمد است. وی با بیان اینکه ما از شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم در چارچوب انتظارات و وظایف خود عمل کند، ابراز داشت: اخیرا آماری دادهاند که حدود ۱۳۰، ۱۴۰ مورد اختلافی میان مجلس و شورای نگهبان وجود داشته که به مجمع رفته است. پس ایرادات شورای نگهبان به این مصوبات جدید نیست. شورای نگهبان هم براساس قانون باید اگر مصوبهای ایراد دارد، باید بگیرد و نمیشود چشمپوشی کند. سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه اگر کشور تصمیم گرفته عضو مرجع یا سازمان بشود یا قانونی بپذیرد براساس مصالح است، عنوان کرد: بررسی مصلحت برعهده مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
آیتالله جنتی:
مبارزه با فساد وظیفه همگانی است
ایسنا- آیتالله جنتی که ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را بر عهده داشت، موضوع برخورد با فساد بهویژه مفاسد اقتصادی را وظیفه همه قوا دانست و با تشکر از اقدامات قوه قضاییه در این خصوص گفت: مبارزه با فساد در هر سطحی و هر دستگاه و نهاد، وظیفهای همگانی است اما برخورد منحصر به دستگاه قضایی نیست و باید در همه قوا و با شکلگیری هر نوع فساد برخورد موثر صورت پذیرد. وی همچنین موضوع برخورد با فساد بهویژه مفاسد اقتصادی را وظیفه همه قوا دانست و با تشکر از اقدامات قوه قضاییه در این خصوص گفت: مبارزه با فساد در هر سطحی و هر دستگاه و نهاد، وظیفهای همگانی است اما برخورد منحصر به دستگاه قضایی نیست و باید در همه قوا و با شکلگیری هر نوع فساد برخورد موثر صورت پذیرد. در ادامه این جلسه لایحه اصلاح قانون پولشویی اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان مورد بحث قرار گرفت: بر اساس این گزارش ماده یک لایحه مذکور که مغایرت آن با سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی هیات عالی نظارت اعلام و توسط شورای نگهبان به مجلس ارجاع شده بود پس از اصرار مجلس به منظور تعیین مصلحت مطرح شد و پس از ارائه دیدگاههای مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و وزارتخانههای اقتصاد، نفت و بهداشت، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نظرات مخالف و موافق خود را بیان کردند و در نهایت با رای بیش از دوسوم اعضا نظر هیات عالی نظارت تصویب و مقرر شد مصوبه مجلس در خصوص این بند اصلاح شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد