27 - 03 - 2020
خبر
تولید اتوبوس به نزدیک صفر رسید
ایسنا- آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان میدهد تولید انواع اتوبوس در آبان ماه امسال به نزدیک صفر رسیده است.
بر این اساس تولید انواع اتوبوس در آبان ماه امسال با کاهش ۴/۹۹ درصدی از ۱۶۳ دستگاه در آبان ماه سال گذشته به یک دستگاه کاهش یافته است.
در آبان ماه سالجاری، میزان تولید اتوبوس در شرکتهای ایرانخودرو دیزل، عقاب افشان و یاوران خودرو شرق ۱۰۰ درصد کاهش داشته و تولید آنها به ترتیب از شش، ۱۴۰ و ۱۲ دستگاه در آبان ماه ۱۳۹۶ به صفر رسیده است.
میزان تولید اتوبوس در شرکت پیشرو دیزل آسیا نیز در آبان ماه امسال حدود ۸۰ درصد کاهش داشته و تعداد اتوبوسهای تولید شده در این شرکت از پنج دستگاه در آبان ماه سال گذشته به یک دستگاه رسیده است. در این میان وضعیت تولید شرکت آکیادویچ در آبان ماه امسال نسبت به ماه مشابه در سال گذشته تغییری نداشته و این شرکت در ماه آبان هر دو سال هیچ اتوبوسی تولید نکرده است.
تولید وانت نصف شد
ایسنا- جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان میدهد که تولید انواع وانت در آبان ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، تقریبا نصف شده است.
آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان میدهد تولید وانت در آبان ماه سالجاری به ۴۰۸۴ دستگاه رسیده که نسبت به تعداد ۷۵۶۹ دستگاهی سال گذشته، ۴۶ درصد کاهش یافته است. طبق این آمار میزان تولید وانت در گروه خودروسازی سایپا و گروه بهمن بیشترین کاهش را داشته، به طوری که این دو مجموعه در آبان ماه به ترتیب ۲۴۰۳ و ۷۵۱ وانت تولید کردهاند که به ترتیب ۹/۵۳ و ۶/۴۳ درصد نسبت به آبان سال گذشته کاهش تولید داشتهاند. آمار منتشر شده از سوی وزارت صمت نشان میدهد که میزان تولید وانت در گروه صنعتی ایرانخودرو نیز با کاهش ۹/۹ درصدی همراه بوده و از ۱۰۲۰ دستگاه در آبان ماه سال گذشته به ۹۱۹ دستگاه رسیده است.
در میان تولیدکنندگان وانت تولید این محصول تنها در شرکت سازههای خودرو دیار صعودی بوده و از صفر دستگاه در آبانماه سال گذشته به ۱۱ دستگاه رسیده است. در این میان وضعیت تولید آبانماه سالجاری در شرکت ارسخودرو دیزل نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تغییری نداشته و در هیچ کدام از زمانهای یاد شده هیچ وانتی در این شرکت تولید نشده است.
فقط ۲ درصد اعتبارات سازمان فنی و حرفهای صرف توسعه مهارتآموزی میشود
ایسنا – وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد اعتبارات سازمان فنی و حرفهای صرف هزینههای جاری میشود و تنها دو درصد از این بودجه برای توسعه مهارتآموزی صرف میشود که در تصویب بودجه سالجاری باید افزایش اعتبار این سازمان در نظرگرفته شود.
محمد شریعتمداری اظهار کرد: برای کاهش بیکاری و اشتغالزایی باید در نظام آموزشی کشور تغییر و تحول ایجاد شود. وی افزود: روحیه جمعی و پرسشگری باید از دوران کودکی در فرد ایجاد شود، چرا امروز پژوهش در کشور کاربردی نیست؟ چون نگاه جمعی را در کودکان تقویت نکردهایم. این مسوول تاکید کرد: برای مهارتآموزی باید از کودکی برنامهریزی شود نه اینکه فرد سالها تحصیل کند و بعد از فارغالتحصیلی تازه به فکر یاد گرفتن حرفه باشد. چرا فرزندان ما در دوران تحصیل نباید تواناییهای لازم برای زندگی را کسب کنند؟
شریعتمداری گفت: متاسفانه سیستم آموزشی ما دچار مشکل است و حل این مشکل تنها با کمک آموزشهای فنی و حرفهای ممکن میشود.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اگر به دنبال توسعه پایدار و رشد اقتصادی هستیم باید به مهارتآموزی توجه ویژهای داشته باشیم و برای توسعه فعالیتهای این حوزه از بخش خصوصی کمک بگیریم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد