10 - 04 - 2020
خبر
فعال شدن ۸ طرح صنعتی راکد در چهارمحالوبختیاری
ایسنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحالوبختیاری گفت: در نیمه نخست امسال ۸ طرح صنعتی راکد در استان احیاء و فعال شد. سید نعیم امامی اظهار کرد: برای فعال کردن این طرحها ۲۷۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است که نسبت به هدف مشخص شده ۱۸۵ درصد رشد را نشان میدهد. وی افزود: با فعال شدن این تعداد طرح صنعتی زمینه اشتغال مستقیم ۱۴۳ نفر در نقاط مختلف چهارمحالوبختیاری فراهم شد که این تعداد براساس برنامه پیشبینی شده ۶۷ نفر بود که رشد ۲۱۳ درصدی را نشان میدهد. امامی گفت: برنامه پیشبینی شده نیمه نخست امسال برای احیا و فعال کردن واحدهای تولیدی راکد در چهارمحالوبختیاری ۱۰ طرح بوده که ۱۱۴ درصد بیشتر محقق شد. وی گفت: بستهبندی حبوبات، قند و شکر، چای و چاشنی، انواع مبلمان، تختخواب و درب چوبی، میدل باس، لنت ترمز، طلای ساخته شده، کاغذ کرافت برای کیسههای با ظرفیت زیاد قهوهای، انواع بستنی بر پایه شیر، رباتها، تابلوها و کیتهای آموزشی از جمله طرحهای راکد فعال شده هستند. به گفته وی، بیش از ۱۲۰۰ واحد صنعتی فعال در چهارمحالوبختیاری وجود دارد.
احتمال الزام خودروسازان به اسقاط خودروهای فرسوده
ایسنا- عضو هیاتمدیره انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودروی فرسوده گفت: هفته گذشته کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی مصوب کرد که خودروسازان به ازای هر چهار دستگاه خودروی تولیدی، یک دستگاه خودروی فرسوده را از رده خارج کنند. مصطفی جودی اظهار کرد: براساس مصوبه سال ۱۳۸۸ هیات دولت، خودروسازان باید معادل ۳۰ درصد تولیداتشان و واردکنندگان خودرو نیز متناسب با حجم واردات، تعدادی خودروی فرسوده را از رده خارج و گواهی اسقاط ارائه میکردند. وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ اجرای این قانون برای واردکنندگان خودرو آغاز شد، خاطرنشان کرد: با این حال خودروسازان از اجرای این قانون خودداری کردند تا اینکه سرانجام سال گذشته هیات دولت مصوبه پیشین خود در زمینه الزام خودروسازان به اسقاط خودروهای فرسوده را لغو کرد. عضو هیاتمدیره انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودروی فرسوده ادامه داد: این وضعیت در حالی است که از ابتدای تیر ماه با ممنوع شدن واردات خودرو، فعالیت واردکنندگان خودرو متوقف و به دنبال آن اسقاط خودروهای فرسوده نیز متوقف شده است.
برنامهریزی ذوبآهن اصفهان برای یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن صادرات
ایلنا- یزدیزاده، مدیرعامل ذوبآهن اصفهان در چهارمین کنفرانس استیل پرایس با بیان اینکه صادرات این شرکت از سال ۹۲ تاکنون رشد چشمگیری داشته و از ۱۳۲ هزار تن در سال ۹۲ به یک میلیون و ۱۹۸ هزار تن در سال ۹۶ رسیده است گفت: صادرات این شرکت به ۱۴ کشور دنیا در ۴ قاره انجام میشود و با دریافت گواهینامه کرز در سال گذشته، صادرات میلگرد ذوبآهن به اروپا نیز در حال انجام است. در سالجاری اگر تحریمهای ظالمانه آمریکا مانع نشود، این شرکت به صادرات یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن دست پیدا میکند.
مدیر عامل ذوبآهن اصفهان از تحریمهای ظالمانه آمریکا به عنوان یکی از چالشهای صادرات فولاد ایران نام برد و برخی راهکارهای مقابله با آن را بدین شرح بیان کرد: راهاندازی NGOهای صادراتی برای از بین بردن قابلیت ردیابی موسسات مالی، بهرهگیری از ظرفیتهای بانکهای خصوصی برای تبادلات مالی با افزایش حساسیت روی تراکنشهای بانکهای دولتی، تلاش برای انجام معاملات با ارز سایر کشورها به منظور عدم رهگیری تراکنش توسط آمریکا، عقد قراردادهای Barter با خریداران در بازارهای هدف به عبارت بهتر واردات مواد اولیه در برابر صادرات محصول، حمایت از صادرکنندگان برای جبران بخشی از هزینههای تحمیل شده ناشی از تحریمها با استفاده از مشوقهای صادراتی و معافیتهای مالیاتی و...
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد