12 - 04 - 2020
خبر
کاهش ۴۶ درصدی تولید خودرو
ایسنا- براساس جدیدترین گزارش منتشره از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید انواع خودرو در شهریور ماه امسال با کاهش ۲/۴۶ درصدی همراه بوده است.
براساس این گزارش شهریور ماه امسال تولید انواع خودرو از ۱۰۵ هزار و ۹۰۴ دستگاه در شهریور ماه سال گذشته به ۵۶ هزار و ۹۴۹ دستگاه کاهش یافت.
در این مدت تولید انواع سواری نیز با کاهش ۴/۴۶ درصدی همراه بوده و از ۹۸ هزار و ۴۰۷ دستگاه در شهریور ماه سال گذشته به ۵۲ هزار و ۷۰۷ دستگاه رسید.
تولید انواع ون اما با رشد ۵/۱۱۲۳ درصدی همراه بوده و از ۱۷ دستگاه در شهریور ماه ۱۳۹۶ به ۲۰۸ دستگاه افزایش یافت.
شهریورماه امسال تولید انواع وانت نیز ۴/۴۶ درصد کاهش یافته و از ۵۹۶۱ دستگاه در شهریور ماه سال گذشته به ۳۱۹۳ دستگاه کاهش یافت.
تولید انواع مینیبوس و میدلباس اما افزایش یافته و با رشد ۸/۸۱ درصدی از ۷۷ دستگاه در شهریورماه ۱۳۹۶ به ۱۴۰ دستگاه افزایش یافت.
تولید انواع اتوبوس با کاهش ۶۱ درصدی همراه بوده و از ۱۸۲ دستگاه در شهریورماه سال گذشته به ۷۱ دستگاه رسید.
تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده نیز ۵۰ درصد کاهش یافته و از ۱۲۶۰ دستگاه در شهریورماه ۱۳۹۶ به ۶۳۰ دستگاه کاهش یافت.
در شش ماهه نخست امسال نیز تولید انواع خودرو با کاهش ۱/۱۵ درصدی همراه بوده و از ۶۸۶ هزار و ۶۸۷ دستگاه در شهریورماه سال گذشته به ۵۸۲ هزار و ۷۴۷ دستگاه رسید.
طرح مختومه شدن پرونده تعزیراتی فولادیها به خاطر آرامش مدیران
تسنیم- معاون وزیر صنعت با دفاع از پیشنهاد خود برای مختومه شدن پروندههای تعزیراتی فولادسازان گفت: موضوع بیشتر ایجاد آرامش خاطر برای مدیران فولادساز و بقیه فلزات بوده است.
معاون وزیر صنعت در حالی بر مختومه شدن پروندههای تعزیراتی فولادسازان تاکید کرده که هنوز واکنشی در خصوص تخلفات احتمالی بازگشت ارز صادراتی این دست صادرکنندگان در سامانه نیما ارائه نکرده است.
بر اساس آمارهای بانک مرکزی در شش ماهه نخست سالجاری حدود ۲۳ میلیارد صادرات غیرنفتی صورت گرفته که تنها ۵/۴ میلیارد دلار آن از طریق نیما به کشور بازگشته است. طبق ادعای شرکتهای پتروشیمی حدود ۷۰ درصد از تزریق انجام شده متعلق به این شرکتهاست بنابراین سوالی که وجود دارد این است که در خصوص تخلفات احتمالی فولادسازان وزارت صنعت چه اقدامی انجام داده است.
جعفر سرقینی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد تعلیق پرونده تعزیراتی فولادیها را به یقین با نیت خیر از «محمد شریعتمداری» وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار شدید اما نکته اینجاست که آیا به واقع تمکین به قانون به تشویق نیاز دارد، افزود: این پیشنهاد تنها بحث تشویق نبوده بلکه موضوع بیشتر ایجاد آرامش خاطر برای مدیران فولادساز و بقیه فلزات بوده است.
پیشنهاد تشکیل اتاق فکر مدیران و نیروهای بازنشسته
ایسنا- یک عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار، تشکیل اتاق فکر متشکل از نیروهای بازنشسته و با تجربه را خواستار شد و گفت: از تجربیات کشورهای دیگر در به کارگیری نیروهای بازنشسته استفاده کنیم.
علی اصلانی اظهار کرد: یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید این بود که از نیروهای جوان استفاده کند و در نهایت یک وزیر جوان را برای این منظور به مجلس معرفی کرد که نشان داد به عنوان یک نیروی جوان کارآمد عملکرد قابل قبولی داشته است.
وی افزود: دولت با اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، مصمم است تا نیروهای جوان خلاق و کارکشته را به خدمت بگیرد و از این طریق فضای بازار کار را متحول کند.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار تاکید کرد: کسی که ۳۰ سال مدیریت یک اداره یا بخش و سازمان را برعهده گرفته و کار کرده دیگر از نظر نیرو تحلیل رفته و کار کردن برایش سخت است، بنابراین جایگزینی او با یک فرد کارآمد و جوان اثرگذار است، اما باید به چنین افرادی آموزش بدهیم که وقتی به جایگاهی رسیدند که باید ترک خدمت کنند، از این قضیه ترسی نداشته باشند.
اصلانی گفت: احترام و عزت مدیران را میز و تشکیلات آن به وجود نمیآورد که نگران از دست دادن آن باشند، بلکه آنچه به آنها شأن و شخصیت میبخشد، تجربه و دانش او در طول سالهای مدیریت است.
رونق در بازار خودرو نیست
«جهانصنعت» – گزارش بازار خودرو حکایت از کاهش ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی قیمت پژو پارس در بازار دارد. در معاملات روز گذشته خرید و فروش خودرو نوسانات نرخ ارز باعث شده تا رونقی در بازار و تغییرات قیمتی نباشد. به نحویکه پژو۲۰۷ اتوماتیک با ثبات قیمت ۱۰۵ میلیون تومان، پژو۲۰۶ تیپ ۲ با قیمت ۵۹ میلیون تومان، پژو۴۰۵ GLX با قیمت ۵۱ میلیون تومان و پژو۲۰۶ صندوقدار با قیمت ۶۹ میلیون تومان مورد معامله قرار میگیرد.
همچنین پراید ۱۱۱ هم با ثبات قیمت ۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، پژو پارس با کاهش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان با قیمت ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، پژو۲۰۶ تیپ ۵ با قیمت ۶۸ میلیون تومان و سمندالایکس با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی با قیمت ۵۳ میلیون تومان، سمند EF7 با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی با قیمت ۵۶ میلیون فروخته میشود.
تایید ۳۳ هزار استاندارد ملی
«جهانصنعت» – رییس سازمان ملی استاندارد گفت: در قانون جدید و در رویکرد استانداردسازی نوین ۸۰ هزار کالا، خدمت و فرآیند مشمول قانون استاندارد میشود.
نیره پیروزبخت رییس سازمان ملی استاندارد درباره ارتقای جایگاه استاندارد ایران گفت: در سازمان بینالمللی استاندارد شاخصهایی برای رتبهبندی سازمانهای عضو وجود دارد. ۱۶۳ کشور عضو سازمان ملی استاندارد هستند که کشور ما از ابتدای دولت یازدهم تاکنون از بین ۱۶۳ کشور عضو رتبه ۲۲ را کسب کرده است که در هیات مدیریه فنی ایزو در منطقه خودمان بالاترین رتبه را دارا هستیم.
رییس سازمان ملی استاندارد درباره پیشرفتهای استاندارد در کشورمان گفت: استاندارد به طور کلی نظم و قاعده و اصولی است که به پدیدهها حاکم است. نظم خودش یک استاندارد در دنیاست و امروزه به این نتیجه رسیدهاند که باید یک دانش کاربردی که حاصل اندیشه برتر بین اندیشمندان است موجب به دست آوردن استانداردهای خاص برای ما شود.
او افزود: سه مولفه دانش کاربردی، اندیشههای برتر و زمان در این مقوله کاربرد دارد که باید به زمان اهمیت و بها داد چون از دست دادن زمان موجب عقبماندگی میشود.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: ما در عرصه داخلی از نظر استانداردسازی حدود ۳۳ هزار استاندارد ملی ایران را تایید کردهایم و حدود ۴۰۰ کمیته متناظر با کمیتههای فنی ایزو را در ایران تشکیل دادهایم و تنها مرجعی هستیم که مجوز صدور گواهی حلال در ایران را داریم و در عرصه بینالمللی هم در هیاتمدیره فنی ایزو بین ۱۶ کشور جایگاه ۲۲ را داریم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد