17 - 04 - 2020
خبر
متلاشی شدن شبکه سازمانیافته اخلال در نظام اقتصادی کشور در حوزه پتروشیمی
مهر- وزارت اطلاعات از متلاشی شدن شبکه سازمانیافته اخلال در نظام اقتصادی کشور در حوزه پتروشیمی در استان یزد خبر داد. متن مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت اطلاعات به این شرح است: سربازان گمنام امام زمان (عج) شبکه سازمانیافته اخلال در نظام اقتصادی کشور در حوزه پتروشیمی را در استان یزد شناسایی و متلاشی کردند. ادارهکل اطلاعات استان یزد در این زمینه سه نفر از متهمان اصلی را دستگیر کرد. متخلفان با راهاندازی ۷۳ شرکت صوری و کاغذی، مواد اولیه پتروشیمی را با قیمت یارانهای خریداری میکردند و در بازار به قیمت آزاد میفروختند و تاکنون گردش مالی مکشوفه آنها از این طریق سه هزار میلیارد ریال بوده است. تحقیقات تکمیلی در این پرونده در حال اجراست و برخورد جدی با سایر مفسدان اقتصادی به ویژه برهمزنندگان امنیت اقتصادی جامعه در دستور کار است.
پیشنهاد بعیدینژاد برای استفاده از واژه «ساحات» به جای «اینستکس»
گروه سیاسی- سفیرکشورمان در لندن در توئیتی اظهار کرد: اگر پیشنهاد استفاده از ساحات به جای اینستکس را جامعه رسانهای بپذیرد، قابل بررسی است. حمید بعیدینژاد در حساب توئیتری خود با توجه به اینکه مطرح شده از این پس واژه «ساحات» به جای «اینستکس» استفاده شود، نوشت: پیشنهاد استفاده از ساحات به جای اینستکس اگر جامعه رسانهای بپذیرد قابل بررسی است. اما اصولا استفاده از کلمات مختصر شده فارسی بر اساس ترجمه فارسی برای اسامی خارجی مثل EU, NATO, CIA, ASEAN متداول نبوده است. برجام فرق داشت چون عضو آن بودیم ولی اینستکس نهاد متعلق به سه کشور اروپایی است. پس از اینکه سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه ابزار حمایت از تجارت با ایران را با عنوان اینستکس معرفی و ارائه کردند، اکنون استفاده واژهای با عنوان «ساحات» یعنی سامانه (سازوکار) حمایت از تبادلات تجاری به جای «اینستکس» در فضای مجازی پیشنهاد و اعلام شده که این واژه از سوی برخی از کارشناسان عنوان شده است.
امیدی که امارات به نشست ورشو بسته است
ایلنا- وزیر مشاور در امور خارجه امارات با تاکید بر اینکه کشورش اقدامات آمریکا درقبال خاورمیانه را تایید میکند، گفت که ابوظبی امیدوار است نشست ورشو بتواند «پیام واضحی» به تهران مخابره کند. انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات که به نیویورک سفر کرده در گفتوگو کنفرانس لهستان را که قرار است ۲۴ و ۲۵ بهمن در ورشو برگزار شود، «فرصتی مناسب» خواند و گفت: امارات امیدوار است این کنفرانس به فرصتی برای دادن یک پیام واحد از سوی جامعه جهانی به ایران بدل شود تا تهران به دغدغههای جامعه جهانی درباره فعالیتهایش در منطقه بیشتر توجه کند؛ فعالیتهایی که باعث ایجاد نگرانی در خاورمیانه شده است. او که با دبیرکل سازمان ملل و سفرای برخی کشورها در این نهاد بینالمللی در نیویورک نیز دیدار داشته به نشست اخیر وزرای خارجه عربستان، امارات، کویت، بحرین، مصر و اردن در امان هم اشارهای کرد و گفت که این نشست با هدف تاکید کشورهای شرکتکننده بر «حفظ ثبات جهان عرب» برگزار شده و اینکه هماهنگی کشورهای عربی برای مقابله با «دخالتهای روبه رشد منطقهای» بیشتر شود؛ اصطلاحی که امارات و عربستان معمولا درباره ایران به کار میبرند. ذوقزدگی این وزیر اماراتی از نشست ورشو و دیگر اقدامات آمریکا علیه کشورمان در حالی است که ایران همواره بر حفظ روابط دوستانه با همسایگان بر اساس احترام متقابل تاکید کرده است اما این سخنان در واقع چیزی جز مهر تایید دیگری بر وابستگی ابوظبی به آمریکا و دیدگاه اشتباه آنها مبنی بر خرید امنیت از خارج از منطقه خلیج فارس نیست.
سردار جعفری:
افرادی در عرصه انتخابات حضور مییابند که چارچوب اصلی نظام را هم قبول ندارند
فارس- فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تکیه بر نیروی جوان در جنگ، معادلات را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داد، گفت: فرمان آتش به اختیار از سوی رهبری نیز به همین منظور صادر شد تا مدیریت کشور به جوانان منتقل شود. سردار جعفری تاکید کرد: عامل اصلی عبور از بحرانها و مشکلات در کشور، نیروی مردمی است که خطشکنی آن برعهده نیروهای جوان است، در همه عرصهها نیروهای جوان توانستند با خلاقیت و ابتکار عمل و انرژی سرشار جوانی، بر مشکلات فائق آیند. ازجمله در مسائل امنیتی کشور در زمان جنگ که مشکلاتی به ویژه در مناطق غرب و شمال غرب کشور پدید آمد، جوانان متعهد و انقلابی ما نقش تاریخی ایفا کردند. در قضایای سالهای ۷۸ و ۸۸ و حتی در دیماه سال گذشته نیز، این حضور پرشور جوانان مومن و انقلابی بود که توانست بار دیگر نقشه بدخواهان انقلاب اسلامی را نقش بر آب کند. وی تاکید کرد: توان بالای دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی در کشور وجود دارد. حتی به اعتقاد بنده با اعتقاد و ایمان بیشتری نسبت به اوایل انقلاب هستند. اما سازماندهی و به کارگیری نیروهای جوان در این عرصه بسیار با اهمیت است. اما تا تفکر برگرفته از اسلام ناب در بدنه مدیریت اجرایی کشور حاکم نباشد، اوضاع کشور همین خواهد بود. جعفری خاطرنشان کرد: فرمان آتش به اختیار از سوی رهبری صادر شد تا مدیریت کشور به جوانان منتقل شود. اما با کمال تاسف و در حالی که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست، افرادی در عرصه انتخابات حضور مییابند که چارچوب اصلی نظام را هم قبول ندارند.
محمدعلی وکیلی:
عفو عمومی پایههای مشروعیت نظام را قویتر میکند
یک عضو هیاترییسه مجلس گفت: اقدامات اصلاحگرایانه و رفتارهای رحیمانه مانند عفو عمومی در قاموس ملت ترجمه به تدبیر و رافت نظام میشود و پایههای مشروعیتش را قویتر میکند. محمدعلی وکیلی در نطق میاندستور مجلس شورای اسلامی گفت: هر چند به گذشته انقلابی خود افتخار میکنیم اما باید پذیرفت که دیگر انقلابی جوان و خام ۴۰ سال قبل نیستیم. رفتار اکنون ما باید شایسته تجربه ۴۰ ساله انقلاب باشد. وی ادامه داد: حکومتها در دوران بحران از مقطعی به بعد هر نرمش و انعطافی به خرج دهند تعبیر به ضعف و عقبنشینی میشود اما شرایط جمهوری اسلامی با وجود مشکلات هنوز با شرایط بحرانی فاصله دارد. از این رو اقدامات اصلاحگرایانه و رفتارهای رحیمانه مانند عفو عمومی در قاموس ملت ترجمه به تدبیر و رأفت نظام میشود و پایههای مشروعیتش را قویتر میکند به همین دلیل تسامح بیشتر حکومت به جای تعبیر به تزلزل و تذبذب ترجمه به تدبیر و عقلانیت خواهد شد. عفو عمومی میتواند شور عمومی برانگیزد و حکومت و مردم را گامی دیگر به هم نزدیک کند. عضو هیات رییسه مجلس خطاب به مخالفان چهره متبسم نظام، گفت: نمیدانم مخالفان چهره متبسم نظام چه خیری در رفتارهای تنگنظرانه، طرد، حصر، فیلتر، اجبار و انزوا دیدهاند که همچنان بر آن اصرار میورزند و با فتنهنمایی و دشمنپنداری از نیروهای انقلاب و خودی هر روز عرصه را تنگتر میکنند و عجیبتر اینکه مسابقه فتنهنمایی آنچنان شدید شده که حتی برای سخنرانی رییس مجلس شورای اسلامی که از چهرههای شناسنامهدار اصولگرای کشور است برای سخنرانی در مراسم ۲۲ بهمن در شهر کرج شرط میگذارند و طومار نهی امضا میکنند. این عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه با وجود تمام مصائب همچنان اصلاحطلب هستیم، گفت: باور داریم که در برابر سایر بدیل و بدلها باید ذهن و وطن را به رفرم سپرد. نباید گذاشت عدهای در زیر انقلابیگری کشور را زمینگیر کنند و عرصه تصمیم را بر حکومت تنگ کنند. این عضو هیات رییسه مجلس افزود: تجربه نشان داده است که هیچکدام از انقلابینماهای مخالف صلح امام حسن (ع) در صحنه عاشورا حضور نداشتند. از این رو به انقلابینماهای مخالف اصلاح کشور مشکوک هستیم. شک داریم که همه بانگهای آنان برای ایران و انقلاب باشد. شک داریم که همه تحریمدوستان در موعد تنگی و سختی با انقلاب و ملت دوستی کنند. شک داریم که منافع ملی در هیاهوی مقاومت در برابر تغییر لحاظ شده باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد