27 - 04 - 2020
خبر
رییس دفتر مقام معظم رهبری:
زمینهایی که در زمان پهلوی مصادره شد
به مردم بازمیگردد
فارس- رییس دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه امام فرمودند آنچه طاغوت از اموال جمعآوری کرده باید به صاحبان آن برگردد، گفت: رهبری دستور دادند بنیاد اسناد این املاک را تهیه کند و به همانهایی که در دست آنها هست بدهد. رییس دفتر مقام معظم رهبری اظهار داشت: اوایل پیروزی انقلاب امام(ره) فرمودند آنچه طاغوت از اموال جمعآوری کرده باید به صاحبان آن برگردد و صرف مستضعفان شود که بعدا بنیاد علوی تشکیل شد. آنهایی که در این املاک مستقر بودند هیچ سندی نداشتند. چند ده مورد نامه از سوی متصرفان این املاک به دفتر رهبری آمد که رهبری فرمودند بنیاد اسناد این املاک را تهیه کند و به همانهایی که در دست آنها هست بدهد. در همین راستا بنیاد مستضعفان هیاتی برای شناسایی مالکان اراضی تشکیل داد، اسناد تهیه شد و ثبت اسناد هم همکاری کرد تا این مهم انجام شود. رییس دفتر مقام معظم رهبری گفت: زمینهایی که در زمان پهلوی مصادره شد، به مردم بازمیگردد. محمدی گلپایگانی افزود: تاکنون ۷۷ هزار سند در این حوزه به دست مردم رسیده و امروز سه هزار سند دیگر هم اهدا میشود که اغلب بلاعوض است. وی توصیهای هم به اهل سنت و شیعیان داشت و گفت: برادران اهل سنت و علمای اهل شیعه بدانند که هر حلقومی که صدای اختلاف از آن صادر شود، حلقوم شیطان است. گلپایگانی تاکید کرد: نباید اجازه داد کسی از اختلاف صحبت کند و این اتحاد شیعه و سنی نعمتی بزرگ است.
فلاحتپیشه:
مداخله انگلیسیها به ضرر نازنین زاغری تمام شد
ایسنا- رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اعطای حمایت دیپلماتیک انگلیس به نازنین زاغری تاکید کرد: مداخله انگلیسیها در پرونده زاغری به ضرر او تمام میشود که اگر این اقدامات رخ نمیداد موضوع خانم زاغری در قالب اصل رافت اسلامی قابل حل بود. حشمتالله فلاحتپیشه در واکنش به اعطای «حمایت دیپلماتیک» به نازنین زاغری اظهار کرد: اگر انگلیسیها این کارها را انجام نمیدادند موضوع زاغری در قالب رافت اسلامی قابل حل بود. انگلیس و برخی کشورهای اروپایی، پروندههایی که کاملا جنبه حقوقی و قضایی دارد را سیاسی میکنند. سیاسی کردن این پروندهها باعث میشود کشورهایی همچون انگلیس کمکی به متهمان خود نکنند. وی اضافه کرد: بهترین کار درباره پرونده خانم زاغری این است که کشورهای خارجی مداخلهای درباره موضوع قضایی ایران نکنند و اجازه دهند این موضوع طبق قوانین حقوقی و قضایی ایران بررسی شود و رافت اسلامی از طرف خود این افراد مطرح شود نه اینکه این دولتها با هدف مداخله چنین موضوعی را بیان کنند. رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان و در جمعبندی اظهار کرد: مداخله انگلیسیها در پرونده نازنین زاغری به ضرر زاغری تمام شد. نازنین زاغری در سال ۲۰۱۶ در تهران بازداشت و به اتهامات امنیتی به پنج سال حبس محکوم شد. اخیرا انگلیس در اقدامی نادر حمایت دیپلماتیک به نازنین زاغری اعطا و این پرونده را از حالت کنسولی به مسالهای میان دو کشور تبدیل کرد. بعیدینژاد سفیر ایران در انگلیس در واکنش به اعطای حمایت دیپلماتیک آن را مخالف حقوق بینالملل و فاقد آثار حقوقی و اجرایی دانست.
باهنر:
تصمیم در مورد پالرمو وCFT انتخاب «شر کمتر» است
انتخاب- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصمیمگیری درباره الحاق ایران به لوایح پالرمو و CFT را بسیار حساس عنوان کرد و گفت: این طور نیست که میان خیر و شر یکی را انتخاب کنیم، بلکه باید بگوییم میان دو شر، شر کمتر را انتخاب میکنیم. محمدرضا باهنر در آخرین نشست جامعه اسلامی مهندسین در سال ۹۷ تاکید کرد: تصمیمات در مورد لوایح الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (پالرمو) و الحاق ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم(CFT) بسیار حساس است و این طور نیست که میان خیر و شر یکی را انتخاب کنیم، بلکه باید بگوییم میان دو شر، شر کمتر را انتخاب میکنیم. وی تاکید کرد: به همین دلیل مجمع تشخیص مصلحت نظام کار و بحثهای سنگینی انجام داده، اما واقعا طی دو یا سه هفته نتوانست به نتیجه برسد و آن را برای آینده گذاشتیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در ضمن منتظر هستیم ببینیم وعدههای اروپا و دیگران چقدر عملی میشود. اگر قرار باشد آنها مطالبهگر باشند ما فقط پاسخ آنها را میدهیم و مدتی هم ما مطالبهگر شویم. باهنر یادآور شد: آنها باید پاسخ بدهند تا ببینیم در رابطه با جبران غیرحقوقی و غیرمنطقی آمریکا در برجام چه کار میکنند تا اثر فیزیکی روی زمین داشته باشد ما خیلی حوصله اینستکس و… نداریم براین اساس برویم جلو و تصمیم بگیریم.
درخواستهای مطهری از رییس جدید قوه قضاییه
ایسنا- نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام جرم دادستان علیه نمایندگان مجلس به خاطر نطق میان دستور آنها و همچنین ورود افراد غیرمسوول در برخی پروندهها که مورد اختلاف میان دو نهاد اطلاعاتی کشور است از رییس جدید قوه قضاییه خواست در این موارد ورود کند و جلوی برخی رویههای ناصواب را بگیرد.
در نامه علی مطهری خطاب به رییس جدید قوه قضاییه آمده است: اخیرا با پدیده عجیبی مواجه شدهایم که یک دادستان علیه نمایندگان مجلس به خاطر نطق میان دستور آنها که شامل هیچ توهین و افترایی هم نبوده صرفا به خاطر اینکه در موردی منطبق با نظر رسمی حکومت نبوده اعلام جرم کرده است. این اقدام خلاف اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی است. نمایندگان در بیان نظرات خود آزادند. حداکثر این است که نماینده دیگری در نطق میان دستور خود پاسخ او را میدهد. لازم است از این پدیده نیز جلوگیری شود. اصولا خوب است درباره دادستانهایی که معتقدند اختیارات آنها فقط یک بند انگشت از اختیارات خدا کمتر است تصمیم مقتضی معمول کنید. وی در این نامه تاکید کرد: پروندههایی در قوه قضاییه مفتوح است که میان دو نهاد اطلاعاتی کشور مورد اختلاف است. یکی متهم یا متهمان را جاسوس میداند و دیگری که مرجع تخصصی تشخیص جاسوسی در کشور است آنها را جاسوس نمیداند. مستدعی است دستور فرمایید از ورود افراد غیرمسوول در این پروندهها جلوگیری و به این رویه خاتمه داده شود. مطهری در پایان نوشت: در مرداد گذشته رییس محترم سابق قوه قضاییه اجازه اختیارات ویژهای از مقام رهبری برای تسریع در صدور احکام اخلالگران اقتصادی در شرایط خاص امروز کشور دریافت کرد که به موجب آن حق درخواست تجدیدنظر جز برای محکومان اعدام از متهمان گرفته شد و تبصره ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری یعنی محدودیت انتخاب وکیل از افراد مورد نظر رییس قوه نیز اعمال میشود. به نظر میرسد این اجازه منحصر به پروندههای دوران بحران اخیر است که از اوایل سال ۹۷ آغاز شد و نباید شامل پروندههای ماقبل آن شود، در حالی که شنیدهها حاکی از آن است که شامل برخی پروندههای گذشته نیز شده است. به هرحال تدبیر لازم را مبذول فرمایید.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد