29 - 04 - 2020
خبر
در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی صورت گرفت؛
لزوم حمایت دستگاهها از وزارت نفت و
تقویت بانک مرکزی
پایگاه اطلاعرسانی دولت- اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی در جلسه روز گذشته، ضمن بررسی تحولات بازار ارز، ضرورت مقابله با عملیات جنگ روانی و جوسازیهای کاذب علیه مصالح اقتصادی کشور را مورد تاکید قرار دادند. این جلسه که با حضور اعضا و به ریاست حسن روحانی تشکیل شد، با توجه به اقدامات خصمانه دولت آمریکا برای کاهش فروش نفت ایران و کارشکنی در مناسبات بانکی خارجی، از همه دستگاهها خواسته شد در جهت حمایت از ابتکارات وزارت نفت و تقویت بانک مرکزی اقدام کنند. شورایعالی هماهنگی اقتصادی در این جلسه پس از گزارش سازمان برنامه و بودجه در خصوص اعتبارات وزارت بهداشت و درمان، بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان داخلی دارو و تجهیزات پزشکی، تاکید کرد و طرح تسریع در پرداخت بدهی واحدهای درمانی را مورد تصویب قرار داد. اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی همچنین پیشنهادات وزارت نفت در مورد تنوع روشهای عرضه و فروش نفت را مورد بررسی و تصویب قرار دادند. گزارش مربوط به ساماندهی بانکها و موسسات اعتباری نیز در این جلسه ارائه و در راستای اصلاح نظام بانکی کشور و صیانت از سپردههای مردم، تصمیمات لازم اتخاذ شد.
واکنش بهرام قاسمی به حمله به سفارت کشورمان در پاریس:
فرانسه برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک ایران اقدام جدی کند
تسنیم- سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: تعداد اندکی معاند ضد ایرانی قصد تعرض به سفارت ایران در پاریس را داشتند که موفق نشدند. بهرام قاسمی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درخصوص تعرض به سفارت ایران در پاریس ضمن تایید این خبر گفت: بعد از ظهرروز جمعه تعداد اندکی از افراد معاند ضدایرانی قصد تعرض و آسیب رساندن به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس را داشتند که البته موفق به این کار نشدند و نتوانستند به داخل ساختمان سفارت وارد شوند و با پرتاب اشیایی به سمت ساختمان سفارت، خساراتی به آن وارد کردند. وی افزود: متاسفانه با وجود انتظار طبیعی که از پلیس فرانسه وجود داشت، آنان هنگام حضور این مهاجمان که از وابستگان یک گروهک تروریستی بودند، بهموقع در محل حاضر نبودند که موضوع تهاجم این گروه و عدم حضور بهنگام پلیس، تحت بررسی و پیگیری است. خاطرنشان میکنم پس از پیگیریهای متعدد و حضور نیروهای ذیربط تعدادی از مهاجمان توسط پلیس دستگیر شدند که خواستار محاکمه و مجازات آنها و اعلام نتیجه از سوی مقامات ذیصلاح هستیم. سخنگوی وزارت امور خارجه در عین حال بار دیگر به وزارت خارجه فرانسه یادآوری کرد که تامین امنیت اماکن دیپلماتیک برعهده کشور میزبان است و لازم است نسبت به حفاظت و صیانت از کلیه اماکن دیپلماتیک ایران در فرانسه، تمهیدات و اقدامات جدی و لازم را به عمل آورند.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شبکه خبر، چند نفر از اعضای گروهک ضد انقلاب کومله به سفارت ایران در پاریس تعرض کردند. در این حادثه که عصر جمعه رخ داد، حدود ۱۵ نفر از عناصر این گروهک تروریستی با اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی، اقدام به پرتاب سنگ و اشیای مختلف از جمله لوازم کامپیوتر، کپسول آتشنشانی و… کردند و شیشههای ساختمان سفارت را شکستند.
سخنگوی وزارت کشور خبر داد
معرفی متخلفان سلب عضویت شده شوراها به مراجع رسیدگی
ایلنا- سخنگوی وزارت کشور گفت: متاسفانه در پنج سال اخیر تمامی ۲۸۳ عضو متخلف شوراها که به سلب عضویت محکوم شدهاند، به پیشنهاد استانداران و صرفا به واسطه نظارتی که مجموعه وزارت کشور و سایر دستگاهها داشتهاند به مراجع رسیدگى معرفى شدهاند و شوراهای فرادست حتی یک نفر از این متخلفان را شناسایی و برای برخورد به هیاتها معرفی نکردهاند. سیدسلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که اخیرا آقای الویری رییس شورای عالی استانها در سخنانی گفته بودند که سلب عضویت ۲۸۳ نفر از اعضای شوراهاى شهر که جنابعالی آن را عنوان کردهاید مربوط به پنج سال است نه یک سال و ارائه این آمار از برخورد با متخلفان را تضعیف نهاد شوراها قلمداد کردند، نظر شما در این خصوص چیست اظهار داشت: بنده در مصاحبه قبلی تاکید کردم که این آمار مربوط به عملکرد نظارتی وزارت کشور در دولت تدبیر و امید است و البته مشخص است که دولت تدبیر و امید حدود پنج سال است که مسوولیت امور را برعهده دارد اما در این میان مساله مهمتری وجود دارد و آن، سازوکار قانونی نظارت بر عملکرد شوراها و اثربخشى آن است. وی در ادامه افزود: مشخص است که نظارت بر افراد و نهادهایی که تصمیمگیری آنها امور عمومی را متاثر میسازد از ضروریات است و به جهت حفظ و صیانت از حقوق ملت و متقابلا پاسداشت خدمات و زحمات افرادی که با صداقت و راستی به وظایف خود عمل میکنند، برخورد با متخلفان از اهمیت دوچندان برخوردار است. سخنگوی وزارت کشور افزود: متاسفانه در پنج سال اخیر تمامی ۲۸۳ عضو متخلف شوراها که به سلب عضویت محکوم شدهاند، به پیشنهاد استانداران و صرفا به واسطه نظارتی که مجموعه وزارت کشور و سایر دستگاهها داشتهاند به مراجع رسیدگى معرفى شدهاند و شوراهای فرادست حتی یک نفر از این متخلفان را شناسایی و برای برخورد به هیاتها معرفی نکردهاند.
مجمع تشخیص، نظر مجلس را درباره لایحه «حفاظت و بهرهبرداری از منابع ژنتیکی» پذیرفت
مهر- مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور اعضا تشکیل جلسه داد. در ابتدای جلسه آیتالله موحدیکرمانی با تسلیت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، تعمق در قیام اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را نیاز جوامع اسلامی و همه آزادیخواهان دنیا دانست و گفت: فهم عمیق این حقیقت که در نظام هستی ارزش والایی وجود دارد که برای آن باید از جان و مال و فرزندان و همه امتیازات مادی گذشت، یکی از اهداف مهم بزرگداشت واقعه کربلاست و آن، ارزش بزرگ تعبد الهی و التزام به دین و تکالیف الهی است. وی افزود: فهم عمیق و معرفت حقیقیِ مخاطبانِ پیام سَرور و سالار شهیدان نسبت به قیام آن حضرت موجب میشود تا در کارزار بین حق و باطل در هر زمان و مکانی، از جان و مال خود بگذرند و اگر این توفیق برای کسی مهیا شد به مقام محمود که در زیارت عاشورا آن را از خداوند متعال مسألت میکنیم نایل میشود. براساس این گزارش در ادامه این جلسه تبصره ۱ ماده۵ لایحه حفاظت و بهرهبرداری از منابع ژنتیکی کشور اختلافی مابین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان مطرح شد که پس از بحث و بررسی و اظهار نظرهای موافق و مخالف، اعضای مجمع نظر مجلس را به عنوان مصلحت با بیش از دوسوم آرا و برای مدت ۱۰ سال به تصویب رساندند. بر اساس این تبصره منابع ژنتیکی با مشخصات جدید، بر اساس فرآیندهای «بهنژادی» و «دستورزی ژنتیکی» با رعایت مفاد این قانون و سایر قوانین مربوط به مالکیت فکری، توسط نهادهای متولی موضوع ماده۳ این قانون، قابل ثبت است و این ثبت موجب مالکیت فکری است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد