29 - 04 - 2020
خبر
کارتخوانهای بانکی مشمول مالیات میشوند
رییس سازمان مالیاتی کشور گفت: با همکاری سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و وزارت ارتباطات چارچوبی ایجاد میشود تا از کارتخوانهای بانکی فعال در داخل و خارج کشور مالیات اخذ شود.
سیدکامل تقوینژاد درباره وضعیت مالیاتی دستگاههای کارتخوان بانکی گفت: در حال حاضر در قانون الزامی برای وجود دستگاه POS در اصناف، فروشندگان و مطب پزشکان وجود ندارد اما با توجه به حساسیت ایجاد شده در زمینه ضرورت وجود دستگاه کارتخوان از مردم درخواست شد در صورتی که مواردی از جمله عدم ارائه دستگاه POS و دریافت مبالغ به صورت نقدی آن هم مبالغ زیاد به خصوص در مراکز درمانی وجود دارد را اطلاع دهند تا این دسته از شکایتها پیگیری شود. دستگاه کارتخوان به شرکت شاپرک وPSPها ارتباط دارد و سازمان امور مالیاتی متولی آن نیست اما برخی افراد با دریافت وجوه نقدی و عدم ارائه کارتخوان، درآمدهای مالیاتی خود را به درستی اظهار نمیکنند و همین مساله باعث شده فرار مالیاتی و کم اظهاری وجود داشته باشد که همافزایی برای جلوگیری از این موضوع انجام شده است.
وی تاکید کرد: با انجام فرآیندهای مربوط به دریافت مالیات از دستگاههای کارتخوان بانکی تا پایان سال جاری از اصناف مذکور چهار تا پنج برابر مالیات بحق دریافت خواهد شد و از فرار مالیاتی در این حوزه جلوگیری میشود که میتواند درآمدهای مالیاتی کشور را به صورت عادلانه افزایش دهد چرا که بسیاری از اصناف درآمدهای کارتخوان خود را اظهار نمیکردند و از طرفی دیگر صرفا به صورت نقدی فروش داشتند. البته بسیاری از فعالان این اصناف در زمینه مالیات همکاریهای مناسبی داشتند که نشان از توجه و تعامل مناسب آنها برای کمک به اقتصاد کشور دارد.
نوبخت خبر داد
تدوین بسته ارزی برای دوران تحریم
رییس سازمان برنامه و بودجه از تدوین برنامه جامع مقابله با تحریم شامل پنج بسته اجرایی خبر داد و گفت: در قالب یکی از بستهها، یک میلیارد دلار اعتبار برای حفظ اشتغال موجود اختصاص خواهد یافت.
محمدباقر نوبخت اظهار کرد: برای خنثیسازی تحریمها و به حداقل رساندن اثرات سوء آن متفقالقول هستیم. اتاق فکری در خارج تشکیل شده که اقدامات ما را رصد میکند تا آنها را خنثی کند.
وی تصریح کرد: برنامه ششم یک برنامه عادی است اما برنامه جامع تحریم از تیرماه آماده شده و غیر از مقابله با تحریم و تنظیم برخی از بازارها مثل بازار ارز، نمیتوانیم دست روی دست بگذاریم که بانک مرکزی بازار ارز را ساماندهی کند. ما باید بسته مقابله با تحریم داشته باشیم. تحریم لطمهای به بخشهای مختلف همچون صنعت و کشاورزی وارد میکند که باید با اقدامات جبرانی، این اثرات را از بین ببریم.
وی ادامه داد: بنابراین پنج بسته جبرانی و حمایتی تهیه کردیم که در آینده نزدیک، این برنامهها را اعلام خواهیم کرد و مرتبا در جلسات مختلف با کارآفرینان و دانشگاهیان و مسوولان و ستاد اقتصادی دولت این موضوعات را پیگیری میکنیم.محمدباقر نوبخت در جمع خبرنگاران در خصوص بازار ارز اظهار داشت: ۱۲ برنامه در یک مجموعه برنامه جامع مقابله با تحریم تنظیم کردهایم که یکی از این برنامهها مربوط به بازار ارز میشود.
شاخص توسعه انسانی ۲۰۱۸ منتشر شد
رتبه شصتم به ایران رسید
دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد ایران از نظر شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۱۸ از بین ۱۸۹ کشور، در رده شصتم قرار دارد.
به گزارش ایسنا، در این رتبهبندی از تجزیه و تحلیل روند فعلی توسعه انسانی در کشورهای مورد مطالعه و دورنمای بلندمدت استفاده شده است. در این ردهبندی کشورها بر اساس شاخصهایی چون توسعه انسانی (صفر کمترین و یک بیشترین توسعه)، متوسط امید به زندگی بر حسب سال، سالهای مورد انتظار تحصیل بر حسب سال، حداقل زمان تحصیل بر حسب سال و متوسط درآمد سرانه ناخالص ملی ردهبندی شدهاند.بر این اساس نروژ با شاخص توسعه ۹۵۳/۰ به عنوان توسعهیافتهترین کشور جهان معرفی شده است و پس از این کشور، سوییس با شاخص ۹۴۴/۰، استرالیا با شاخص ۹۳۹/۰، ایرلند با شاخص ۹۳۸/۰ و آلمان با شاخص ۹۳۶/۰ در ردههای دوم تا پنجم قرار دارند.ضعیفترین شاخص توسعهیافتگی نیز مربوط به کشورهای نیجر، آفریقای مرکزی، سودان جنوبی، چاد و بروندی است که همگی در آفریقا قرار دارند.در بین کشورهای منطقه، اسراییل در رده بیست و دوم در صدر قرار دارد و پس از آن امارات در رده ۳۴ و عربستان سعودی در رده ۳۹ قرار دارند. کانادا و آمریکا نیز به ترتیب در ردههای دوازدهم و سیزدهم جای گرفتهاند.ایران در این ردهبندی پس از کشورهای کویت، مالزی، باربادوس و قزاقستان به طور مشترک با پالائو در رده شصتم و بالاتر از کشورهای سیشل، کاستاریکا و ترکیه قرار دارد. شاخص توسعهیافتگی ایران ۷۹۸/۰ واحد و متوسط امید به زندگی در آن ۴/۷۳ سال عنوان شده است.در این ردهبندی همچنین کشورهای صربستان در رده شصت و هفتم، گرجستان در رده هفتادم، مکزیک در رده هفتاد و چهارم، برزیل در رده هفتاد و نهم، آذربایجان در رده هشتادم و اردن در رده نود و پنجم جای گرفتهاند.
از سوی بانک پارسیان صورت گرفت
بهرهبرداری آنلاین از کارت هوشمند ملی
در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با رییسجمهور و اعضای هیات دولت با موضوع کاهش هزینهها و شعب بانکها، در آستانه سالروز تاسیس بانک پارسیان، طی مراسمی با حضور پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان و درخشاننیا، معاون وزیر کشور و رییس سازمان ثبت احوال، مدیران شرکتهای تهیهکننده نرمافزارهای بانکی، برای نخستین بار در کشور توسط بانک پارسیان، نخستین سامانه و دستگاههای جانبی آن، با امکان احراز هویت از طریق کارت هوشمند ملی با مشارکت سازمان ثبت احوال راهاندازی شد.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، این سامانه و دستگاه جانبی آن(VTM) با هدف امکان ارائه خدمات از راه دور به مشتریان، افزایش دامنه خدمات شبانهروزی بانک، گسترش شعب الکترونیکی و ارتقای رضایتمندی مشتریان، راهاندازی شده است.
بانک پارسیان با راهاندازی این سامانه عملا بهرهبرداری آنلاین از کارت هوشمند ملی را اجرایی کرده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد