9 - 07 - 2018
خبر
دستیار وزیر خارجه چین:
باب مذاکرات صلح خاورمیانه بسته شده است
ایلنا- یک دیپلمات ارشد چینی با اشاره به تهدید ایران برای مسدود کردن تنگه هرمز در صورت قطع خرید نفت از ایران گفت: ایران باید برای تضمین ثبات در خاورمیانه تلاش بیشتری کند. شن شیادانگ مشاور وزیر خارجه چین گفت: ایران باید برای تضمین ثبات در خاورمیانه و در میان همسایگانش تلاش بیشتری کند. شن شیادانگ در واکنش به تهدید ایران برای مسدود کردن تنگه هرمز گفت: چین و کشورهای عربی باب مذاکرات صلح خاورمیانه از جمله مساله ایران را بستهاند. وی با بیان اینکه چین بر این باور است که کشورهای مرتبط باید برای صلح و ثبات منطقهشان کار بیشتری انجام دهند و سعی کنند از صلح و ثبات حفاظت کنند، گفت: به ویژه اگر آنها کشوری در خلیجفارس باشند که باید خودشان را برای یک همسایه خوب بودن و همزیستی مسالمتآمیز وقف کنند. چین نقش مثبت و سازنده خود را ادامه میدهد.
مجمع تشخیص لایحه پیوستن ایران به «تاک» را تایید کرد
ایرنا – مجمع تشخیص مصلحت نظام لایحه پیوستن دولت ایران به پیمان مودت و همکاری در جنوب شرقی آسیا موسوم به «تاک»، مصوب مجلس شورای اسلامی را تایید کرد. مجمع تشخیص مصلحت نظام، این لایحه که پس از ایراد شورای نگهبان و اصرار مجدد مجلس به منظور تعیین تکلیف نهایی به مجمع ارجاع شده بود در جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیتالله سید محمودهاشمی شاهرودی مورد بحث و بررسی قرارگرفت و در نهایت با رای اعضای این مجمع، مصوبه مجلس شورای اسلامی تایید شد. همچنین طرح تمدید مهلت جذب اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای سال ۱۳۹۶، که از سوی شورای نگهبان مغایر اصل ۵۲ قانون اساسی شناخته شده بود پس از طرح و ارائه پیشنهادهای اصلاحی، برای بررسی بیشتر به کمیسیون اقتصادی مجمع ارجاع شد.
وزیر اطلاعات:
نباید تحت عنوان برخورد با مفاسد، آرامش فعالان اقتصادی را به مخاطره انداخت
ایسنا- وزیر اطلاعات گفت: نباید تحت عنوان برخورد با مفاسد اقتصادی، آرامش فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران را به مخاطره انداخت.
حجتالاسلام سید محمود علوی با اشاره به اذیت و آزار دادن مردم در فضای مجازی که در شأن جامعه ایمانی نیست، گفت: باید به گونهای عمل کرد تا آرامش و امنیت از مردم سلب نشود و همگان به ویژه مسوولان در این زمینه باید تلاش کنند. وزیر اطلاعات ارتقای امنیت را موجب حفظ سرمایههای انسانی و مادی کشور دانست و گفت: نباید تحت عنوان برخورد با مفاسد اقتصادی، آرامش فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران را به مخاطره انداخت. وی با تاکید بر تامین امنیت اقتصادی و تشویق به سرمایهگذاری، افزود: با متخلفان اقتصادی نباید برخوردهای قهرآمیز کرد بلکه باید با توجیه و راهنمایی از انحراف فعالان اقتصادی جلوگیری کرد و آنان را به سمت تامین مایحتاج کشور سوق داد. وزیر اطلاعات دستگیری و زندانی کردن را برای برخورد با بدهکاران بانکی و فعالان اقتصادی متخلف اشتباه دانست و گفت: کاهش تسهیلات یکی از روشهای تاثیرگذار در اینگونه مسایل است. وی جنگ روانی و القای عداوت را ازجمله اقدامات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران بیان کرد و گفت: برای مقابله با دسیسههای بدخواهان نظام اسلامی باید از دامن زدن به مسایل اختلافی پرهیز کرد.
دیلی کالر مدعی شد؛
رویارویی ایران و آمریکا در خلیجفارس در دولت ترامپ کمتر شده است
ایلنا- یک رسانه آمریکایی مدعی شد که با روی کار آمدن رییسجمهور جدید آمریکا، تنشهای تهران و واشنگتن در خلیجفارس کاهش یافته و این نشانه تغییر در رفتار ایران است. روزنامه «دیلی کالر» آمریکا مدعی شد: «در حالی که در سالهای آخر دولت اوباما، رویارویی با ناوهای آمریکایی در خلیجفارس شدت گرفته بود، این اتفاق در سال اول دولت ترامپ ۶۰ درصد کاهش یافته است.» این رسانه دستراستی آمریکا با اشاره به اینکه تاکنون در سال ۲۰۱۸ هیچ رویاروییای بین نیروهای ایرانی با ناوهای آمریکایی مشاهده نشده است، نوشت: « آخرین برخورد به آگوست ۲۰۱۷ برمیگردد. بدترین حادثه در ژانویه ۲۰۱۶ رخ داد که ایرانیها ملوانان آمریکایی را بازداشت کردند. ترامپ درباره حادثه سال ۲۰۱۶ گفته بود باید زمانی که ایرانیها دور ناوهای ویرانگر زیبای ما با قایقهای کوچکشان حلقه میزدند و برای ما ژست میگیرند به آنها شلیک میکرد.» بر اساس این گزارش اولین حادثه دریایی در دولت ترامپ در ژوئیه ۲۰۱۷ رخ داد که ناوشکن آمریکایی مجبور به شلیک تیر خطر برای قایقهای مسلح ایرانی شد که به ۱۵۰ یاردی کشتی آمریکایی نزدیک شده بودند. نیروی دریایی در بیانیهای در ماه مارس اعلام کرد که رفتار ایران تغییر کرده است. ویلیام اربن سخنگوی مقر مرکزی نیروی دریایی آمریکا مدعی شد: به نظر میرسد ایرانیها تصمیم آگاهانهای گرفتهاند تا به ما فضای بیشتری بدهند. این تغییر جدی در رفتار آنهاست. بر اساس گزارش «دیلی کالر»، تنشها بین واشنگتن- ایران از زمان روی کار آمدن ترامپ بالا گرفته و تصمیم او برای خروج از توافق هستهای هم این موضوع را تشدید کرده است. آمریکا کشورهای جهان را به قطع روابط تجاری و خرید نفت از ایران وادار کرده و ایران اعلام کرده که در صورت قطع خرید، تنگه هرمز را مسدود خواهد کرد. این رسانه آمریکایی نوشت: «یک سوم نفت جهان از طریق تنگه هرمز جابهجا میشود.» نیروی دریایی آمریکا مدعی شده با هر تهدیدی از جانب ایران برای بستن مسیرهای منطقهای مقابله خواهد کرد.
مولاوردی درباره دستگیرشدگان دی ۹۶:
منتظر نتایج پیگیری ها در آراء تجدید نظر هستیم
انتخاب- دستیار ویژه رییسجمهور در حقوق شهروندی گفت: اینکه دولت در رابطه با پرونده دانشجویان دستگیر شده در اعتراضات دی ماه ۹۶ پیگیری انجام نداده، درست نیست. اعضای مختلف دولت پیگیریهای خود را انجام دادند و منتظریم تا در تجدیدنظرها نتیجه پیگیریها را ببینیم. شهیندوخت مولاوردی در ارتباط با پیگیریهای صورت گرفته درباره احکام صادره برای دانشجویان دستگیر شده در اعتراضات دیماه سال ۹۶، اظهار کرد: هنوز پیگیریهای ما به نتیجه نرسیده است؛ تازه مرحله بدوی گذشته است، اعتراضها اعلام شده و امیدواریم نتیجه پیگیریهایمان را در دادگاههای تجدیدنظر ببینیم. وی گفت: دادستان اعلام کرده بودند که وزارت علوم اطلاعات کامل در رابطه با دانشجویان دستگیر شده را اعلام نکرده است، اما این موضوع که دولت اصلا در این باره با آنها صحبتی نکرده، درست نیست. اعضای مختلف دولت پیگیر این موضوع هستند و امیدوار هستیم به نتیجه برسیم. وی از پیگیریهای دولت در رابطه با موضوع آب شهرهای جنوبی ایران نیز خبر داد و گفت: از آنجایی که این حوزه متولیان خاص خودش را دارد اگر نیاز به پیگیری جداگانه باشد، ما پیگیریهای لازم را انجام میدهیم، اما میدانیم که در جای خودش توسط وزارت نیرو و سایر وزارتخانههایی که در این زمینه وظیفه دارند پیگیریها صورت میگیرد. دستیار ویژه رییسجمهور در حقوق شهروندی در ارتباط با آخرین فعالیتهای حوزه حقوق شهروندی، گفت: سندهای متعددی در رابطه با منشور حقوق شهروندی تنظیم شده که هنوز ابلاغ نشده است. تا الان شش سند و سازوکارهای اجرای منشور که در خود منشور پیشبینی شده است به مرحله نهایی رسیدهاند. منتظریم رییسجمهور آنها را تایید کند تا بتوانیم همه آنها را با هم منتشر کنیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد