13 - 07 - 2018
خبر
ضرایب جدید مالیات بر ارزش افزوده فروشندگان خودرو و بنکداران
بر اساس بخشنامه سازمان مالیاتی، ضرایب جدید تعیین ماخذ شمول مالیات بر ارزش افزوده برخی فعالیتها از جمله بنکداری، فروشندگان آهن و نمایشگاههای خودرو مشخص شد.
معاونت مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی در بخشنامهای نحوه اجرای بند و تبصره ۶ قانون بودجه سال ۹۷ در مورد تعیین ضریب ارزش افزوده مالیاتی برای برخی فعالیتها را مشخص کرد.
به موجب قانون بودجه، سازمان مالیاتی میتواند مالیات بر ارزش افزوده گروههایی از مودیان مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده را با اعمال ضریب کاهشی ارزش افزوده فعالیت آن بخش تعیین کند.
در ادامه بخشنامه سازمان مالیاتی ضرایب جدید ارزش افزوده برای برخی فعالیتها قابل مشاهده است. ضریب مزبور صرفا برای تعیین ماخذ مشمول مالیات و عوارض ارزش افزوده اشخاص حقیقی حاضر در انتهای زنجیره مشمولیت است.
مدیرعامل بانک مسکن اعلام کرد
تدابیر ویژه برای ساماندهی بازار مسکن
مدیرعامل بانک مسکن از پیشبینی تدابیر ویژه برای متناسبسازی دو بخش عرضه و تقاضای بازار مسکن خبر داد.
ابوالقاسم رحیمیانارکی با اشاره به ناهماهنگی موجود میان بخش عرضه و نیاز تقاضای موجود در بازار مسکن به پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا، گفت: نتیجه بررسیهای انجام شده از وضعیت کنونی بازار مسکن و همچنین مباحث مطرح شده با بخش خصوصی فعال در بخش مسکن و ساختمان نشان میدهد در حال حاضر بخش زیادی از واحدهای مسکونی عرضه شده در بازار با نیاز متقاضیان هماهنگی ندارد به این معنا که با وجود آنکه نیاز متقاضیان خرید مسکن متناسب با الگوی مصرف، واحدهای کوچکمتراژ و میانمتراژ (کمتر از ۱۰۰ متر مربع) است اما در حال حاضر بخش زیادی از سازندگان به دلیل برخی اشکالات موجود در روند ساختوسازها، به احداث واحدهای بزرگمتراژ (مساحتهای سه رقمی) تمایل بیشتری دارند. این در حالی است که چنین واحدهایی اساسا با نیاز و قدرت خرید متقاضیان هماهنگی ندارد.وی ادامه داد: ناهماهنگی موجود میان بخش عرضه و تقاضا سبب میشود تعداد محدود واحدهای مسکونی متناسب با نیاز بازار با افزایش قیمت مواجه شوند و این موضوع منجر به بروز نابسامانی در بازار مسکن خواهد شد.مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به راهکار رفع این چالش موجود در بازار مسکن اظهار داشت: راهکار رفع این چالش آن است که مسیری برای ملاقات خریدار و فروشنده ایجاد شود تا از این طریق سازندگان یا همان بخش عرضه متناسب با نیاز موجود در بازار به ساختوساز اقدام کنند. ایجاد این مسیر سبب میشود تا سازندگان این اطمینان را داشته باشند که پس از تکمیل پروسه ساخت، واحدهای مسکونی حتما به فروش خواهد رسید.
برندگان «وینکارت» بانک سامان
دور بیستوچهارم از سری سوم قرعهکشی «وینکارت» بانک سامان با حضور مدیران ارشد بانک و برنده ممتاز دوره پیشین برگزار شد.
به گزارش «جهانصنعت» به نقل از روابط عمومی بانک سامان، در این قرعهکشی که تنها قرعهکشی ماهانه نظام بانکی است، برندگان ۲۵۱ جایزه به ارزش ۵ میلیارد ریال شامل یک جایزه ۵۰۰ میلیون ریالی، ۵۰ جایزه ۵۰ میلیون ریالی و ۲۰۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی مشخص شدند.
براساس این قرعهکشی، علیرضا حاجیوندی، مشتری شعبه معالیآباد شیراز برنده جایزه ممتاز ۵۰۰ میلیون ریالی بیستوچهارمین دوره «وینکارت» شد.
این گزارش حاکی است هدف از ارائه «وینکارت» ترویج استفاده از ابزارهای الکترونیکی بهجای پول نقد است و در تداوم این هدف، کسب امتیاز با تراکنشهای مختلفی همچون انجام خریدهای روزانه با وینکارت، خرید شارژ، پرداخت قبض، انتقال وجه داخلی یا از طریق ساتنا و پایا صورت میگیرد.
در پایان این مراسم، جایزه ۵۰۰ میلیون ریالی خدیجه دوستصمغی برنده دوره پیشین توسط مدیرعامل بانک سامان اهدا شد.
رییس خانه اقتصاد ایران مطرح کرد؛
کارنامه قبولی بانک توسعه صادرات ایران
رییس خانه اقتصاد ایران اظهار کرد: بانک توسعه صادرات ایران توانسته جایگاه خوبی را در میان بانکهای توسعهای و حمایتی پیدا کند و به لحاظ عملکرد، کارنامه قابل قبولی را در سالهای اخیر از خود ارائه داده است.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، ابراهیم جمیلی اظهار کرد: بانک توسعه صادرات ایران یکی از بانکهای تخصصی کشور بوده است که توانسته جایگاه خوبی را در میان بانکهای توسعهای و حمایتی پیدا کند و به لحاظ عملکرد، کارنامه قابل قبولی را در سالهای اخیر از خود ارائه داده است.
وی افزود: عملکرد تخصصی این بانک در حمایت از صادرکنندگان و تولیدکنندگان صادراتمحور خوب ارزیابی میشود و البته نمیتوان مدعی شد که این سطح از خدمات کافی و کامل بوده اما در شرایط سختی که کشور در دهه اخیر با آن دست و پنجه نرم کرده است، بانک توسعه صادرات ایران توانسته ادبیاتی مبتنی بر ادبیات حمایت از تولید و صادرات، با کمترین خطا و اشکال تعریف و بر مبنای آن در حد توان خود به این حوزه کمک کند.
جمیلی با تاکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات گفت: این بانک نیازمند این است که به معنی واقعی اگزیم بانک بودن، نزدیک و به شکلی واقعی به اهرم کمک به توسعه صادرات مبدل شود؛ برای ایفای چنین نقشی، حجم فعلی سرمایه این بانک متناسب با مختصات صادرات کشور نیست و باید با افزایش سرمایه، حضور قدرتمندانهتری در حوزه اقتصاد کشور داشته باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد