29 - 11 - 2019
خبر
توزیع شکر در میادین میوه و ترهبار
فارس- مدیرکل دفتر برنامهریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت گفت: شکر تنظیم بازاری در ماه رمضان در میادین میوه و ترهبار توزیع میشود. محمدرضا کلامی گفت: برای توزیع شکر تنظیمبازاری، هر استان متناسب با شبکه ارجح در توزیع کالا یکی از سه مورد فروشگاههای زنجیرهای، میادین و صنوف را برای توزیع انتخاب میکند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت بیان کرد: البته ممکن است برخی استانها برای توزیع از هر سه مورد برای توزیع استفاده کنند.
کلامی بیان کرد: در استان تهران بر اساس اعلام سازمان صنعت در حال حاضر میادین میوه و ترهبار به عنوان شبکه توزیع شکر انتخاب شده است.
او با اشاره به آغاز شروع شکر تنظیم بازاری از روز اول ماه مبارک رمضان در میادین میوه و ترهبار تهران بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۰ تن شکر سفید تحویل سازمان میادین میوه و ترهبار شهر تهران شده است و از روز اول ماه مبارک رمضان این شکر در میادین میوه و ترهبار توزیع میشود.
کلامی بیان کرد: علاوه بر ۱۵۰ تن شکر تخصیصی به میادین میوه و ترهبار شهر تهران، طی روزهای آینده بقیه حوالجات هم تامین میشود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت گفت: بنابراین براساس آن مقداری که شرکت بازرگانی دولتی شکر در اختیار شبکه توزیع قرار خواهد داد، تامین نیاز بازار مرتفع میشود. ضمن اینکه شرکت بازرگانی دولتی مکلف شده بدون وقفه و با فوریت نیاز مردم و بازار را به مرور در ماه مبارک رمضان تامین کند.
پیش از این عباس قبادی رییس ستاد تنظیم بازار از توزیع ۲۰ هزار تن شکر تنظیم بازاری به قیمت هر کیلو سه هزار و ۴۰۰ تومان برای تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان خبر داده بود.
هجوم بیسابقه ملخهای صحرایی به ۸ استان
ایرنا- رییس سازمان حفظ نباتات کشور نسبت به هجوم ملخهای صحرایی هشدار داد. محمدرضا درگاهی گفت: اول بهمن سال گذشته نخستین هشدار و اخطار از سازمان فائو مبنی بر احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور داده شد و به این منظور اطلاعرسانی به استانهای مورد تهدید و تشکیل ستاد بحران مورد توجه قرار گرفت.
این مقام مسوول گفت: نخستین حمله ملخ صحرایی را هفت روز بعد از این هشدار در بندر نخیلو استان هرمزگان داشتیم که بلافاصله اقدامات برای مبارزه با این آفت در دستور کار قرار گرفت و با توجه به حرکت دستههای زیاد ملخ صحرایی از بالای دریای سرخ تاکنون ۱۳۸ ریزش را به کشور داشتیم که هشت استان را درگیر کردند. به گفته درگاهی بیشترین درگیری با این آفت در استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان گزارش شده است.
او تاکید کرد: ملخ صحرایی به عنوان آفت خطرناک در دنیا شناخته شده به طوری که امنیت غذایی را مورد تهدید قرار میدهد.
بنابراین با تلاشهای شبانهروزی همه دستاندرکاران این حوزه و حمایت استانداران هیچ گونه خسارتی از این نوع آفت خطرناک در عرصههای زراعی و باغی کشور گزارش نشده است.
درگاهی افزود: با توجه به پیشبینیهای سازمان خواروبار کشاورزی (فائو) مبنی بر افزایش حملات ملخ صحرایی در دو ماه آینده میطلبد استانداران هشت استان درگیر به این حوزه توجه ویژهتری داشته باشند تا بتوانیم با کنترل این آفت خسارتی را به عرصه امنیت غذایی کشور نداشته باشیم.
او تصریح کرد: امسال نخستین سالی نیست که بحث مبارزه با ملخ را داریم اما ملخ صحرایی خطرناکترین گونه ملخ است که در صورت حمله تهاجمی پوست درختان را میخورد. وی با بیان اینکه این سطح از هجوم ملخ در ایران بیسابقه بوده به کشاورزان توصیه کرد: در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی یا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاعرسانی کنند.
رییس سازمان حفظ نباتات کشور حمله ملخ صحرایی را در صورت عدم کنترل همانند سیل و زلزله برای کشور خسارتزا برآورد کرد.
تدوین بسته پیشنهادی رونق تولید اتاق بازرگانی
ایرنا- اتاق ایران بستهای مبنی بر آنچه از نظر بخش خصوصی باید برای رونق در سال ۹۸ مهیا شود را تدوین میکند. از اینرو اتاق ایران با انتشار این فراخوان درصدد است نظرات فعالان اقتصادی عضو اتاقهای بازرگانی برای این موضوع جمعآوری کند و در بسته پیشنهادی بگنجاند.
بسته پیشنهادی اتاق ایران در خصوص الزامات رونق تولید توسط معاونت اقتصادی اتاق در حال تدوین است. این بسته دربرگیرنده مواردی خواهد بود که از نظر فعالان بخش خصوصی برای تحقق شعار رونق تولید ضروری به نظر میرسد.
بر اساس فراخوان اتاق ایران، فعالان بخش خصوصی عضو اتاقهای بازرگانی میتوانند نسبت به انتقال نظرات و دیدگاههای موثر و کارشناسی خود برای تکمیل بسته پیشنهادی الزامات رونق تولید اقدام کنند.
یکی از دلایل تلاطم بازار
معاون امور اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در صورتی که صادرکنندگانی که ارزهای صادراتی خود را بازگردانند میتوان راحتتر بازار ارز را مدیریت کرد. محمدعلی دهقان گفت: برای تولید محصولات و کالاهایی که صادر میشود از منابع و امکانات کشور استفاده شده است بنابراین صادرکنندگان بخش خصوصی، دولتی و عمومی باید بدانند که لازمه استفاده از منابع و امکانات کشور آن است که مسوولیتپذیری و پاسخگویی لازم را داشته باشند.
معاون امور اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: اکنون به دلیل تلاطمهایی که ایجاد شده نیاز است منابع ارزی با سرعت در اختیار رفع نیازهای ارزی کشور قرار داده شود.
دهقان اضافه کرد: اینکه صادراتی انجام شده اما منابع ارزی حاصل از آن به چرخه اقتصادی کشور بازنگردد، قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه برنامههایی برای مقابله با صادرکنندگانی که ارز خود را بازنمیگردانند اجرا شده است، اظهار داشت: در گام نخست، اعلام شده صادرکنندگانی که ارز ناشی از صادرات را به چرخه اقتصادی کشور بازنگردانند معافیتهای مالیاتی نمیگیرند.
دهقان خاطرنشان کرد: البته برخی از صادرکنندگان، ملاحظات و مشکلاتی داشتند که اقداماتی برای تسهیل فعالیتهایشان انجام شد، از جمله اینکه واردات در مقابل صادرات توسط بانک مرکزی به رسمیت شناخته شد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بنابراین بهانهای برای صادرکنندگان وجود ندارد و این موضوع باید سریعتر محقق شود. البته آمار دقیقی از میزان ارز حاصل از صادراتی که به چرخه اقتصادی کشور بازنگشته وجود ندارد زیرا فرآیند انتقال ارز برخی صادرکنندگان زمانبر است.
بانک مرکزی در تازهترین گزارش خود اعلام کرده است: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲/۲ میلیارد یورو ارز توسط این بانک و صادرکنندگان به منظور تامین نیازهای مواد اولیه و میانی بخشهای صنعتی کشور در بازار ثانویه عرضه شد. این ارزها با متوسط نرخ هر یورو ۱۱ هزار تومان در بازار ثانویه عرضه شد.
همچنین بانک مرکزی معادل دو میلیارد یورو ارز مورد نیاز برای تامین کالاهای اساسی و دارو را تامین کرده است.
بر اساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی که ۲۱ فروردین امسال ابلاغ شده است معافیت مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات کالا و خدمات در مواردی که ارز حاصل از صادرات طبق مقررات بانک مرکزی به چرخه اقتصادی کشور بازنگردانده نشود برای عملکرد سالهای ۹۷ و ۹۸ قابل اعمال نخواهد بود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد