4 - 06 - 2018
خبر
نامه مرغداران به معاون اول رییسجمهور
تسنیم- کمبود نهادهها به خصوص ذرت و کنجاله سویا که خوراک اصلی طیور را تشکیل میدهد جان بالغ بر ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه گوشتی را با مخاطره مواجه کرده است. بر همین اساس اتحادیه مرغداران گوشتی به معاون اول ریاستجمهوری نامه نوشت. در بخشی از نامه عطاءاله حسنزاده رییس هیاتمدیره اتحادیه سراسری کشاورزی مرغداران گوشتی به اسحاق جهانگیری آمده است: در ماههای اخیر بیش از ۲۳ هزار مرغدار در اقصی نقاط کشور با افزایش سرسامآور قیمت نهادهها مواجه شدهاند. در این میان افزایش نرخ ارز بر این روند دامن زد و اقدامات دولت دال بر تامین ارز با نرخ ۳۸۰۰ تومان نیز هیچ تاثیری بر روند افزایش قیمتها نداشت.
در بخشی دیگر آمده است: در طی هفتههای اخیر کمبود نهادهها به خصوص ذرت و کنجاله سویا که خوراک اصلی طیور را تشکیل میدهد جان بالغ بر ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه گوشتی موجود در سالنهای پرورش مرغ گوشتی را با مخاطره مواجه نموده است و هستی هزاران مرغدار در معرض خطر نابودی قرار گرفته. متاسفانه تصمیمات غیرمنطقی و غیرکارشناسی برای تعیین قیمت مرغ در ستاد تنظیم بازار نیز ضربه عمیقتری بود که بر تن زخمخورده مرغداران وارد شد بهطوری که امروز تولیدکنندگان بالغ بر ۱۲۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم مرغ زنده زیان میدهند. از این رو از جنابعالی استدعا دارم که دستور فرمایید هر چه سریعتر و با جدیت به این وضعیت نابسامان در صنعت مرغ گوشتی رسیدگی شود و بار دیگر گوشزد مینماییم که کمبود و نبود اقلام اصلی خوراک طیور، صنعت را در آستانه لطمهای جبرانناپذیر قرار داده است و میتواند امنیت غذایی آحاد مردم در ماههای آتی با خطر مواجه نماید.
سوءاستفاده برندهای خارجی از وضعیت بازار لوازمخانگی
ایلنا- بازار لوازمخانگی همچنان در نوسان قرار دارد بهطوریکه برندهای خارجی به هر بهانهای که شده، محصولات خود را گران میکنند که البته تولیدکنندگان داخلی نیز تا حدی که اختیار دارند، با آنها همراهی میکنند. در همین رابطه سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازمخانگی گفت: زمانی که در حال مدیریت ارز کشور هستیم؛ دلیلی وجود ندارد که دلار را برای لوازمخانگی خارجی مصرف کنیم؛ آن هم وقتی که به لحاظ کیفیت در یک رده هستیم و ظرفیتهای تولید داخل کاملا مهیاست.
حمیدرضا غزنوی در خصوص افزایش قیمت لوازمخانگی گفت: برندهای خارجی سال گذشته در سه نوبت محصولات خود را گران کردند و در ابتدای سال نیز افزایش قیمت ۱۰ درصدی را دادند. در حال حاضر نیز با بالا رفتن قیمت دلار ۱۰ درصد دیگر قیمتها را افزایش دادهاند. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازمخانگی ادامه داد: صاحبان این برندها با دیدن مهیا بودن شرایط در کشور و افزایش قیمت سایر کالاها فضا را مناسب دیدند و دوباره قیمتهای خود را افزایش دادند در صورتی که آنها پیش از این ۱۰ درصد کالای خود را گران کرده بودند و دلار نیز تنها ۹ درصد گران شده است. وی ادامه داد: این در حالی است که تولیدکنندگان داخلی سال گذشته هیچ افزایش قیمتی نداشتند و امسال نیز در ابتدا هفت درصد و بعد از گران شدن دلار سه درصد اضافه کردند. در واقع ما امسال فقط ۱۰ درصد افزایش قیمت داشتیم و آن هم برای پوشش هزینهها بوده و هیچگونه سودی به جیب تولیدکنندگان نمیرود. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازمخانگی تاکید کرد: افزایش هزینهها به دلیل کاهش تولید و رکود در بازار است که یکی از علتهای اصلی آن واردات بیرویه لوازمخانگی خارجی است که باعث شده تولید کاهش و هزینهها افزایش پیدا کند. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازمخانگی همچنین تاکید کرد: در شرایط حاضر درست نیست که ارز ما بابت کالای لوکس خارجی مصرف شود.
اعتراض دانشجوها به افزایش تعداد مناطق آزاد
مهر- با توجه به اینکه احتمالا قرار است مجلس با افزایش مناطق آزاد موافقت کند، تشکلهای دانشجویی با ارسال نامهای به علی لاریجانی رییس مجلس، خواستار توقف بررسی لایحه افزایش تعداد مناطق آزاد کشور شدند. در بخشی از نامه تشکلهای دانشجویی به لاریجانی آمده است: لایحه افزایش مناطق آزاد برای چندمین بار در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است و خبرها حاکی از این است که برخی نمایندگان با نگاههای بخشی و جزیرهای و بدون توجه به منافع ملی و کلان کشور، با اهداف سیاسی و انتخاباتی به دنبال تصویب این لایحه هستند؛ درحالیکه تجربه ناموفق و عبرتآموز مناطق آزاد فعلی پیش روی ماست و به تعبیر جنابعالی مناطق آزاد در کشور ما دچار سقط جنین شدهاند.
به گفته آنها، طرفداران افزایش مناطق آزاد دلایل اصلی را بهبود معیشت مردم و جذب سرمایههای خارجی مطرح میکنند که بررسی وضعیت مناطق آزاد فعلی نشانگر آن است که این دلایل در مورد مناطق آزاد محقق نشده است. بر همین اساس تقاضا داریم تا نسبت به منتفی شدن و حذف دائمی لایحه افزایش مناطق آزاد اقدام لازم را مبذول نمایید و اجازه ندهید بخشهای بیشتری از سرزمین اسلامیمان به بهشت قاچاقچیان تبدیل شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد