10 - 06 - 2018
خبر
اختلال در بازار بطری
تسنیم- اوایل خرداد ماه بود که کمبود بطری برای بستهبندی مواد غذایی اعم از آب معدنی و آشامیدنی، روغن، نوشابه و ماءالشعیر برای این صنایع دردسازساز شد بهطوریکه به گفته تولیدکنندگان این بخش، نبود ظرف برای بستهبندی و عرضه در بازار آنها را با بحران مواجه کرده بود. بر همین اساس فروش بطری مصرفی صنایع مواد غذایی، برای جلوگیری از گرانفروشی این محصول، تحت نظارت سازمانهای حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و تعزیرات حکومتی قرار گرفت.
ماجرا از این قرار است که در هفتههای گذشته شاهد کمبود ظروف بطری پلیاتیلن بودیم که گلایههای تولیدکنندگان را به دنبال داشت بهطوریکه حتی اتحادیه صنایع آبمعدنی دلیل افزایش قیمت اخیر خود را همین امر میداند. از این رو جمعی از تشکلهای صنایع غذایی و آشامیدنی چندی پیش در نامهای به وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کردند: گرانی و کاهش عرضه مواد اولیه بطری وضعیت تولیدکنندگان صنایع غذایی و آشامیدنی را بحرانی کرده است. بر همین اساس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان پیرو این مشکلات طی نامهای به روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها اعلام کرد: واحدهای تولیدکننده پریفرم و بطری در صورت تخلف و گرانفروشی مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند.
ادامه فعالیت شرکت اروپایی در بندر انزلی
ایسنا- در حالی که بعد از خروج آمریکا از برجام بسیاری از شرکتهای اروپایی از ایران خارج شدند، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعلام کرد که با وجود خروج آمریکا از برجام تاکنون هیچ قرارداد خارجی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی متوقف نشده است. مرتضی بانک گفت: بهطور مثال یک شرکت اروپایی در بندر انزلی سرمایهگذاری معادل ۲۰ میلیون دلار انجام داده و با جدیت نیز فعالیتهای مرتبط با این قرارداد را پیگیری میکند بهطوریکه میتوان گفت خللی نیز در روند کار ایجاد نشده است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اعلام میزان سرمایهگذاری خارجی مورد توافق طی پنج سال گذشته در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، خاطرنشان کرد: میزان سرمایهگذاری خارجی مورد توافق طی پنج سال گذشته رقمی معادل ۵ میلیارد دلار است که تاکنون حدود ۸۰۰ میلیون دلار آن محقق شده است.
بانک همچنین با بیان اینکه سیاستهای بینالمللی، سیاستهای داخلی و مسایل اقتصادی و اجتماعی از جمله موضوعات مهم در جذب سرمایهگذار خارجی است، گفت: زمانی یک سرمایهگذار خارجی اقدام به فعالیت و سرمایهگذاری خواهد کرد که بداند در سیاستهای بینالمللی با چالش روبهرو نمیشود و میتواند با ثبات فعالیتش را انجام دهد. گفتنی است جعفر آهنگران مدیر هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی گفت: تبدیل منطقه ویژه اقتصادی قصر شیرین به منطقه آزاد تجاری – صنعتی منتفی نشده و همچنان در دستور کار قرار دارد.
خطر بیخ گوش وانتهای میوه فروش
فارس- در حالی که فعالیت وانتهای میوهفروش برای اصناف مشکل ایجاد میکند اما به گفته رییس اتحادیه میوه و سبزی، با آن که بارها با مسوولان شهرداری جلسه داشتهایم، اما با وانتبارهای میوهفروش که به راحتی در سطح شهر محصول خود را عرضه میکنند، هیچ برخوردی نمیشود.
کارگر با انتقاد از عملکرد شهرداری تهران در راستای عدم برخورد با وانتبارهای عرضه میوه در سطح شهر گفت: بارها و بارها با مناطق مختلف شهرداری جلساتی برگزار کردهایم، تا با این دستفروشان برخورد شود چراکه هم معلوم نیست چه محصولی با چه کیفیتی عرضه میکنند که با سلامت و امنیت غذایی مردم در ارتباط است و هم حق و حقوق مغازهدارانی که هزینه اجارهبها، کارگر و مالیات را متقبل میشوند، ضایع میشود. وی گفت: اگر هر میوهای دچار مشکلاتی از جمله باقیمانده سموم و یا امثالهم باشد و مردم آن را مصرف کنند، چگونه میتوان ردی از دستفروشان سطح شهر گرفت. درحالیکه استانداردهای سختگیرانهای برای اعطای پروانه به میوهفروشیهای سطح شهر داریم.
وی همچنین در مورد عرضه میوه قاچاق در برخی میوهفروشیهای سطح شهر گفت: نظارتهای سختگیرانهای از سوی تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف در حال انجام است که تقریبا میتوان ادعا کرد، در ۹۵ درصد میوهفروشیهای سطح شهر میوههای قاچاق عرضه نمیشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد