11 - 06 - 2018
خبر
بر اساس مقررات جدید ارزی
دانشجویان لیسانس خارج از کشور
ارز دانشجویی میگیرند
براساس بخشنامه جدید بانک مرکزی، ارز دانشجویی به دانشجویان خارج از کشور در مقطع لیسانس نیز تعلق میگیرد.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، تامین و انتقال شهریه و انتقال و پرداخت هزینههای اقامت در مورد دانشجویان مقطع لیسانس، در صورتی که قبل از تاریخ ۳۱/۲/۱۳۹۷ دانشجو بوده و در حال تحصیل هستند، صرفا بابت ترم تحصیلی جاری و ترمهای تحصیلی آتی آنها بلامانع است.
تامین و انتقال ارز بابت شهریه دانشجویان آزاد خارج از کشور از مقطع لیسانس به بالا با ارائه درخواست متقاضی در مقابل تایید وزارتخانه ذیربط (علوم، تحقیقات و فناوری یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) مبنی بر شاغل به تحصیل بودن دانشجو در خارج از کشور و ارائه صورتحساب دانشگاه مربوطه با تایید به میزان مبلغ مندرج در آن و حداکثر در سقف ۱۵ هزار دلار یا معادل آن به سایر ارزها، سالانه در وجه موسسه/ دانشگاه ذیربط به نرخ روز اعلامی از سوی این بانک بلامانع است. تاییدیههای فوقالذکر وزارتخانههای مذکور میتواند بدون ذکر نام بانک/شعبه مربوطه صادر شود.
گفتنی است پیش از این تامین و انتقال ارز بابت شهریه دانشجویان آزاد خارج از کشور از مقطع فوق لیسانس به بالا امکانپذیر بود. بر این اساس دانشجویان مقطع لیسانس- به شرطی که قبل از تاریخ ۳۱ اردیبهشت سالجاری دانشجو بوده و در حال تحصیل هستند- از خدمات ارزی در نظرگرفته شده بهرهمند میشوند.
جذب ۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی در سال ۹۶
معاون وزیر اقتصاد از جذب پنج میلیارد دلار سرمایه خارجی در سال ۹۶ خبر داد.
به گزارش ایبنِا، محمد خزاعی در مورد میزان سرمایهگذاری مصوب و جذب شده در سال ۹۶ و تغییرات نسبت به سال ۹۵ اظهار داشت: کل طرحهای مصوب هیات سرمایهگذاری خارجی طی سال گذشته ۱۹۰ طرح با حجم سرمایهگذاری مصوب ۶/۱۰ میلیارد دلار بوده که تعداد طرحها نسبت به طرحهای سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان میدهد.
رییس سازمان سرمایهگذاری خارجی و کمکهای فنی و اقتصادی ایران در گفتوگو با فارس، افزود: بر اساس گزارشهای دریافتی از دستگاههای ذیربط از قبیل بانک مرکزی، گمرکات، وزارت نفت، بورس و مناطق آزاد سرمایه وارده (جذب شده) طی سال ۹۶ مبلغ حدود پنج میلیارد دلار است.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه سرمایه خارجی جذبشده در سال ۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ بیش از ۴۵ درصد افزایش داشته است، گفت: میزان سرمایه خارجی وارده در سال ۹۵ بالغ بر سه میلیارد دلار بود. این موضوع نشانگر این است که به طور کلی آمار سرمایهگذاری خارجی روند صعودی قابل ملاحظهای به خود گرفته است.
تاکید مصوبه دولت بر همکاری صنعت پرداخت
با فینتکها
بانکها و شرکتهای پرداخت الکترونیک خدماتدهی به کسبوکارهای فینتکی را از مدتها پیش آغاز کرده و مصوبه دولت تنها تاکیدی بر ادامه این روند بوده و به معنای صدور مجوز جدید در حوزه شرکتهای PSP نیست.
به گزارش ایبِنا، هیات دولت در تاریخ دوم خردادماه مصوباتی در حوزه پرداخت الکترونیک صادر کرد که بلافاصله وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود بندی از این مصوبه را که به فینتکها ارتباط داشت را پایان انحصار شرکتهای PSP و ایجاد فضای بهتر برای فینتکها تعبیر کرد و گفت: با مصوبه هیات دولت، بانک مرکزی موظف شده ظرف مدت سه ماه به انحصار شرکتهایPSP پایان دهد و فضای رقابتی و مساعدی را برای کسبوکارهای فینتکی فراهم کند. در صورتی که در متن مصوبه هیات وزیران تنها عنوان شده بود که بانکها و شرکتهای ارائهدهنده خدمات پرداخت(PSP) موظف به فراهم کردن دسترسی به خدمات بانکی به شرکتهای خدمات فناوری مالی (فنمها) که دارای مجوز از صنف مربوط هستند، شدند و این به عقیده مدیران شبکه بانکی و پرداخت بههیچوجه به معنای پایان انحصار شرکتهای PSP نیست.
صدور رمز یکبارمصرف در بانک سرمایه
به منظور تکمیل زنجیره خدمات بانکی و افزایش امنیت حساب کاربران، «برنامک رمزساز بانک سرمایه» جهت ورود به اینترنتبانک مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، برنامک رمزساز این بانک، به منظور افزایش امنیت حساب کاربران، از سوی بانک سرمایه راهاندازی شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
برنامک رمزساز قابلیت نصب روی گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید و IOS را دارد و مشتریان میتوانند با دانلود این برنامک و فعالسازی آن مطابق با راهنمای فعالسازی، حسب نیاز و ضرورت برای هر بار ورود به اینترنت بانک، رمز یکبارمصرف دریافت کرده و پس از ورود با رمز دریافت شده، از سرویسهای اینترنت بانک استفاده کنند.
این گزارش میافزاید رمز یکبارمصرف ایجاد شده توسط این برنامک برای ورود به سامانههای اینترنت بانک جهت انجام تراکنشهای مالی و غیرمالی وابسته به رمز مورد استفاده بوده و به زودی امکان استفاده از رمز یکبارمصرف در نرمافزار موبایل بانک سرمایه نیز فعال شده و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد