12 - 06 - 2018
خبر
مدیر کنسرسیوم بینالمللی پرگس:
همراه نبودن آمریکا محدودیت نیست
به گفته مدیر کنسرسیوم بینالمللی پرگس شرایط بینالمللی خوب الزاما به معنای همراه بودن ایالات متحده نیست؛ حداقل برای پرگس و صدها شرکت دیگر در دنیا که تجارتی در جغرافیای آمریکا ندارند، محدودیت نیست.
به گزارش وزارت نفت، کالین رولی افزود: حضور در عرصههای اقتصادی جهان میطلبد که ریسکپذیر هم باشید، اگر قرار باشد کار اقتصادی بدون هیچ ریسکی انجام شود، شاید اصلا نوبت به کار کردن شما نرسد.
وی درباره امضای توافقنامه همکاری (HOA) برای توسعه میدان نفتی کرنج که میان کنسرسیوم بینالمللی پرگس (P.I.C) و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب امضا شده است گفت: مهمترین بخشهای شرح کار این قرارداد، فشارافزایی مخزن تا فشار اولیه با افزایش حدود سه برابری تزریق گاز در قیاس با وضعت کنونی، ساخت ایستگاههای تزریق گاز با ظرفیت ۸۰۰ میلیون فوت مکعب در روز، ساخت تاسیسات جمعآوری و انتقال گاز همراه با ظرفیت ۲۸۰ میلیون فوت مکعب در روز، ساخت کارخانه نمکزدایی با ظرفیت ۱۱۰ هزار بشکه در روز، حفاری ۳۵ حلقه چاه در مخازن آسماری و پابده (شامل چاههای تولیدی عمودی، انحرافی و افقی، مشاهدهای، تزریق گاز و تزریق پساب)، حفاری ۲ حلقه چاه توصیفی در مخزن پر فشار گازی خامی با هدف پتانسیلسنجی تولید گاز از این مخزن، تعمیر ۱۵ حلقه چاه با دکل و بهینهسازی چاهها و تاسیسات موجود است.
رولی ادامه داد: همچنین بهمنظور تهیه برنامه جامع ازدیاد برداشت(EOR)، شبیهسازی و اجرای پایلوت در میدان کرنج به مدت پنج سال انجام میشود که در نتیجه این مطالعات، پروژه جامع ازدیاد برداشت اجرا خواهد شد.
وی همکاری با شرکتهای ایرانی سازنده تجهیزات را از برنامههای کنسرسیوم پرگس در اجرای طرح توسعه کرنج عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح ضمن افزایش ظرفیت تولید نفت خام، زمینههای اشتغال گسترده در استان خوزستان ایجاد میشود و بازار کار مناسبی به وجود خواهد آمد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تشریح کرد
نقش قابلتوجه غرب کارون در درآمدزایی کشور
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به نقش قابلتوجه درآمدهای حاصل از فروش نفت خام منطقه غرب کارون در سالهای اخیر، گفت: شرکت مهندسی و توسعه نفت به عنوان متولی توسعه میادین این منطقه عملیاتی، عملکرد قابل دفاعی داشته است.
به گزارش وزارت نفت، علی کاردر در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن)، از اهمیت مسوولیتهای این شرکت گفت و افزود: در یکی دو سال اخیر نفت تولیدی غرب کارون، حداقل پنج میلیارد دلار درآمدزایی سالانه برای کشور به همراه داشته است.
کاردر به ظرفیت تولید ۷۰ هزار بشکهای غرب کارون در زمان آغاز به کار دولت یازدهم، به ظرفیت امروز تولید نفت در این منطقه عملیاتی که به بیش از ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است، اشاره کرد و افزود: ما در شرکت متن با گرفتاریهای تاریخی مواجه بودیم که غالب آن به زمان تحریمها و قبل از توافق برجام برمیگشت. مدیران وقت نیز ناچار بودند برخی اقدامات را متناسب با شرایط موجود انجام دهند و نمیتوان همه تقصیرها را متوجه آنان دانست. در آن زمان رویکرد اصلی حرکت به سمت اجرای طرحها در قالب قراردادهای بیعمتقابل بود که عملیاتی نشد و مسیر به سمت اجرای پروژهها در قالب EPC رفت اما در نهایت پروژهها با E و P و C مستقل پیش رفتند.
وی با اشاره به طرحها و پروژههای مهمی که در شرکت متن دنبال میشود، ادامه داد: انتظارات زیادی از این شرکت وجود دارد و به ویژه عامل زمان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
کاردر ضمن قدردانی از زحمات سیدنورالدین شهنازیزاده، برای تورج دهقانی به عنوان مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت آرزوی موفقیت کرد و حضور رضا دهقان را نیز در راس هیات مدیره این شرکت مغتنم دانست و ابراز امیدواری کرد که این حضور، منشأ تزریق ایدهها و مبانی جدید به شرکت متن باشد.
بر اساس این گزارش، تورج دهقانی با حکم مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به عنوان مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، جایگزین سیدنورالدین شهنازیزاده شده و مجمع عمومی عادی شرکت متن نیز رضا دهقان را به عنوان رییس هیات مدیره این شرکت انتخاب کرده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد