22 - 06 - 2018
خبر
برنامه ستاد تنظیم بازار برای توزیع شیر مدارس
«جهان صنعت»- با تصمیم کارگروه تنظیم بازار، توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید و از ۱۵ مهرماه آغاز خواهد شد.
شیوهنامه اجرایی این تصمیم حداکثر ظرف یک ماه آتی در قالب طرحی توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش برای تصمیمگیری به کارگروه ارائه خواهد شد.
همچنین به منظور حمایت از دامداران و صنایع لبنی، عوامل موثر در برآورد هزینههای تولید در قیمت تمامشده شیرخام و صنایع لبنی در کمیته تخصصی مربوطه بررسی و نتیجه به کارگروه تنظیم بازار اعلام شود.
اولین نشست ستاد تنظیم بازار با مسوولیت حسن یونسسینکی در ساختمان معاونت امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
گفتنی است اوایل هفته جاری وزیر صنعت، معدن و تجارت، مسوولیت دبیری کارگروه تنظیم بازار را به حسن یونس سینکی معاون امور اقتصادی و بازرگانی این وزارتخانه تفویض کرده است.
شاید سامسونگ و الجی از ایران بروند
میزان- با توجه به خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریمهای احتمالی علیه ایران، برخی شایعات در مورد خروج شرکتهای الجی و سامسونگ از بازار لوازمخانگی کشورمان پخش شده است.
این شرکتها در سالهای گذشته نیز که کشور با تحریمهای متعددی مواجه بود بازار ایران را به خاطر سودآوری زیادی که برای آنها داشت ترک نکردند و باقی ماندند.
در همین رابطه محمد طحانپور رییس اتحادیه لوازمخانگی اظهار کرد: سامسونگ و الجی طی سالیان اخیر دانش و تکنولوژی زیادی به کشور وارد کردند و سرمایهگذاری زیادی هم از طرف ایرانی و هم طرف کرهای برای ساخت محصولاتشان در داخل کشور صورت گرفته است.
طحانپور افزود: بر اساس سرمایهگذاریهای که صورت گرفته مقرر شده ایران در سال ۹۸ از طرف سامسونگ هاب منطقه شود. وی ادامه داد: با توجه به اینکه در منطقه سامسونگ و الجی کارخانهای ندارند و تنها در کشور مصر تولید تلویزیون دارند، به امید در اختیار گرفتن بازار منطقه به ایران آمدند و خیلی بعید به نظر میرسد این موقعیت را به سادگی از دست بدهند.
قیمت زعفران به کیلویی ۵/۶ میلیون تومان رسید
نوسانات قیمت زعفران کماکان در بازار ادامه دارد و قیمت این محصول چند روز افزایش مییابد و مجددا طی چند روز بعد با کاهش مواجه میشود.
در همین رابطه نایبرییس شورای ملی زعفران با اعلام نرخ جدید این محصول در بازار گفت: هماکنون قیمت هرکیلوگرم طلای سرخ حداقل سه میلیون و ۸۰۰ هزارتومان و حداکثر شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
میری درباره آخرین وضعیت صادرات این محصول نیز ادامه داد: متاسفانه صادرات شرایط مطلوبی ندارد، شاید میزان آن کم نشده باشد اما هماکنون یا به صورت قاچاق این کار انجام میشود یا اینکه صادرکنندگان با کارتهای متفرقه اقدام به صادرات میکنند.
میری با اشاره به اینکه گفته میشد احتمال لغو بخشنامه ارزی جدید دولت درباره محصولات کشاورزی وجود دارد، گفت: هنوز در حال پیگیری این مساله هستیم، این موضوع از مجلس و اتاق بازرگانی پیگیری میشود، بحثهایی نیز مطرح است اما تاکنون اتفاقی رخ نداده است.
ابطال پروانه استاندارد ۸ فرآورده غذایی
ایسنا- مدیرکل استاندارد استان تهران به تولیدکنندگان مواد غذایی که استانداردهای لازم را رعایت نکنند هشدار داد.
در همین رابطه محمودرضا طاهری گفت: پروانه استاندارد هشت فرآورده غذایی در ماه گذشته در استان تهران باطل شده است.
وی ادامه داد: توسط این کمیته پروانه استاندارد هشت فرآورده غذایی به نامهای مینارین با نامهای تجارتی تولیکولاک (به علت کیفیت پایین تولیدات)، همبرگر و سوسیس و کالباس با نام تجارتی پرشین پودر آسیا (به علت تعطیلی واحد)، سوسیس و کالباس-کنسرو خوراک مرغ- کنسرو لوبیاچیتی از شرکت اطعمه پارس (به علت تعطیلی واحد)، کنسرو انواع پلو بدون گوشت و کنسرو پلو (شوید باقلاپلو- شویدپلو) با نام تجارتی گلوش (به علت تعطیلی واحد) باطل شد.
به گفته مدیرکل استاندارد استان تهران در این جلسات همچنین برای شش فرآورده آب نارنج با نام تجارتی کوهک، زعفران رشتهای با نام تجارتی سرخوشه، نمک خوراکی یددار از واحد حسین کاظمی، پروتئین سویا-گندم پوستکنده- جو پوستکنده از واحد تولیدی مونا محمدی و مارال برخورداری، پروانه کاربرد علامت استاندارد دریافت کردند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد