7 - 05 - 2018
خبر
مشترکین پرمصرف آبی جریمه میشوند
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: بر اساس ماده ۸ مصوبه هیات وزیران که در کارگروه سازگاری با کمآبی مورد تایید قرار گرفته مشترکین پرمصرف آبی جریمه خواهند شد.
حمیدرضا جانباز در حاشیه سومین جشنواره و نمایشگاه توانمندیهای بهرهبرداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب با بیان اینکه با توجه به شرایط بحران آب در کشور جریمه مشترکین پرمصرف در بعد مالی و قطع آب خواهد بود، گفت: در حال حاضر وضعیت منابع آبی به گونهای است که مجبور به انجام این کار هستیم. به گفته وی اگر مشترکین رعایت الگوی مصرف نداشته باشند، مجبور خواهیم بود تا برای تامین آب سایر مشترکین آب این دسته از مشترکین را قطع کنیم. به گزارش ایسنا، چندی پیش نیز مدیر دفتر مدیریت مصرف و نظارت بر کاهش هدررفت آب شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: امسال بر اساس شرایط فعلی الگوهای مصرف را تغییر دادهایم و برای برخورد با مشترکین پرمصرف تصمیمات جدی اخذ شده که پس از تصویب کارگروه سازگاری با کمآبی این تصمیمات اجرایی خواهد شد. به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در گذشته الگوی مصرف حداقل ۱۸ مترمکعب تا ۲۸ مترمکعب در ماه برای هر خانوار بود که اکنون باید این اعداد مورد بازنگری دقیق قرار گیرند، بهگونهای که منطبق با شرایط باشند. جانباز ادامه داد: علاوه بر این پیشنهاد دادهایم که جرایم سنگین از ۵/۱ برابر تا ۲، ۵/۲ برابر به بالا برای مشترکین پرمصرف اعمال شود.
قیمت بالاتر نفت به تقاضا ضربه میزند؟
قیمت نفت هفته گذشته اندکی کاهش یافت اما همچنان نزدیک به بالاترین حد خود در حدود سه سال و نیم گذشته باقی ماند.
به گزارش ایسنا، دلایل این امر برای اکثر کسانی که به تحولات روزانه بازار نفت توجه دارند، آشنا بوده و شامل کاهش تولید اوپک، ناآرامی ژئوپلیتیکی و رشد قوی تقاضاست.
اما در چه مقطعی قیمتهای بالاتر به بخشی از تقاضا ضربه زده و یکی از مثبتترین عوامل تاثیرگذار بر بازار را از بین خواهد برد؟
مصرفکنندگان به راههای مختلف به قیمتهای مختلف واکنش نشان میدهند و مدت قیمتهای بالا نیز اندکی اهمیت دارد. گرایش به سوی خودروهای پاک زمان میبرد و زمانی که قیمتهای سوخت افزایش پیدا میکند، مردم برای خرید یک خودروی کممصرف شتاب به خرج نمیدهند.
با این حال تقاضا به قیمتها حساس است و اگر قیمتها برای مدتی همچنان بالا بمانند، تقاضا نیز کمتر شده یا کاهش پیدا میکند. نگاهی کوتاه به تاریخ اخیر این موضوع را تایید میکند. قیمتهای نفت خام در سالهای پیش از ۲۰۰۸ در رکورد بالایی قرار داشت و متعاقب آن دچار فروپاشی شد. این روند صعودی به روند رشد تقاضا به قدمت یک قرن که در سال ۲۰۰۷-۲۰۰۶ به بالای ۲۱ میلیون بشکه در روز رسیده بود، پایان داد. بحران مالی، اقتصاد وخیم، خودروهای کممصرف و اشباع بازار خودرو به پیک موقتی تقاضا برای نفت منتهی شد که به دنبال آن میزان تقاضا به مدت چند سال در سطوح پایینتری ایستاد.
زمانی که قیمت نفت در سال ۲۰۱۱ پس از بهار عربی، به ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود کرد، تقاضا کاهش بیشتری یافت.
پس از اینکه قیمتها در سال ۲۰۱۴ ریزش کردند، آمریکا بهبود میزان تقاضا را مشاهده کرد. مصرفکنندگان آمریکایی بیش از سه سال از نفت ارزان برخوردار شدند که باعث شد برخی از آنها طرفدار خودروهای پرمصرف شاسیبلند و پیکاپ شوند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد