16 - 03 - 2018
خبر
عرضه میوه شب عید آغاز شد؛
پرتقال ۱۸۰۰ و سیب کیلویی ۲۷۰۰ تومان
تسنیم- توزیع میوه تنظیم بازار برای شب عید در میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران از دیروز آغاز شده است. به گفته رییس بازرسی میدان مرکزی میوهوترهبار شهر تهران، برای تنظیم بازار شب عید ۴۵۰ مرکز شامل واحدهای صنفی، مراکز سیار و غرف میادین میوهوترهبار، میوه تنظیم بازاری با قیمت مصوب پرتقال ۱۸۰۰ تومان و سیب ۲۷۰۰ در تهران عرضه میکنند.
سعید سبزعلی افزود: برای تنظیم بازار میوه شب عید همچنین ۵۱ مکان سیار توزیع میوه به صورت چادر ایجاد شده است. اتحادیه فروشندگان میوه نیز براساس ظرفیت خود روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ واحد صنفی را معرفی میکنند تا محصولات تنظیم بازاری در اختیار آنها قرار گیرد و زیر نظر کمیته تنظیم بازار اقدام به عرضه خواهند کرد. رییس بازرسی میدان مرکزی میوه و ترهبار شهر تهران ادامه داد: در صورتی که از پتانسیلهای کامل استفاده شود و اتحادیه فروشندگان میوه بتوانند تا سقف ۳۰۰ واحد صنفی را معرفی کنند به صورت بالقوه امکان توزیع میوه شب عید در ۴۰۰ تا ۴۵۰ واحد عرصه میوه وجود دارد. سبزعلی در ارتباط با کیفیت میوههای تنظیم بازار شب عید گفت: این محصولات در سالجاری کیفیت مناسبی دارد زیرا قبل از ذخیرهسازی توسط یک شرکت بازرسی مورد بررسی قرار گرفته و محصولات بیکیفیت را ارجاع داده است و قبل از ذخیرهسازی از گردانه حذف شده است. وی خاطرنشان کرد: میوههای تنظیم بازاری قبل از عرضه به بازار مصرف مجددا مورد بازرسی و سورت مجدد قرار میگیرد و میوههای ضعیف و ایراددار حذف خواهد شد. رییس بازرسی میدان مرکزی میوه و ترهبار شهر تهران گفت: سیب عرضه شده در طرح تنظیم بازار محصول درجه یک دماوند و پرتقال عرضه شده نیز محصول ممتاز شمال کشور است و قرار بر این است که در سالجاری هیچ محصول خرابی در بازار عرضه نشود.
احتمال افزایش قاچاق در پی افزایش تعرفهها
ایسنا- در حالی که به گفته کارشناسان، افزایش تعرفهها باعث کاهش چشمگیر واردات از مجاری رسمی میشود و میتواند به افزایش قاچاق کالا دامن بزند، در ماههای اخیر افزایش تعرفهها رقم خورده است. در همین خصوص رییس هیات مدیره فدراسیون واردات تصریح کرد: در ماههای اخیر افزایش تعرفهها در شرایطی در سازمان توسعه تجارت رقم خورده است که در دنیای توسعهیافته، کشورها برای پیوستن به «WTO» به منظور حمایت از مصرفکنندگان و بخشخصوصی به متعادل کردن تعرفهها اقدام میکنند.
فرهاد احتشامزاد ادامه داد: به دنبال اعلام افزایش غیرمنطقی تعرفهها، فدراسیون واردات ایران به استناد ماده ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار به کمک بیستویک تشکل فعال و باسابقه در حوزه مختلف تخصصی واردات به تحلیل این رویداد و نتایج آن پرداخت که در روزهای اخیر به دفتر رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران برای پیگیری ارسال شده است. رییس هیات مدیره فدراسیون واردات تصریح کرد: بررسیها و مطالعات انجام شده نشان میدهد، یکی از بزرگترین نگرانیها کاهش چشمگیر حجم واردات از مجاری اصلی است. این رویداد منجر به تحریک قاچاق در زمینه واردات کالاهای مذکور توسط سودجویان میشود، زیرا تعرفه اکثر کالاها در کشورهای همسایه بسیار پایینتر از ایران است. احتشامزاد اضافه کرد: به دنبال این اتفاق پیشبینی میشود، خرید کالای شناسنامهدار و مورد نظارت از سوی سازمان حمایت حقوق مصرفکنندگان به سمت کالاهای قاچاق، تقلبی، تاریخ مصرف گذشته حرکت کند؛ رویدادی که به قطع، چرخه ارائه خدمات پس از فروش، اطمینان از کیفیت و سلامت کالا را مختل میکند.
واردات به تنهایی نمیتواند بازار تخممرغ را تنظیم کند
ایسنا- در شرایطی که قیمت تخممرغ رو به افزایش بوده و هر روز نوسان دارد، مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخمگذار اعلام کرد که واردات تخممرغ گرچه باید بیشتر از این میزان انجام میشد اما در کنار اقدامات صورت گرفته برای تقویت تولید و جایگزینی گلههای مولد معدوم شده، آرامش نسبی در بازار تخممرغ ایجاد شده و قیمت این محصول به حدود کیلویی ۶۵۰۰ تومان رسیده است. رضا ترکاشوند افزود: طی روزهای اخیر اقدامات به گونهای انجام شد تا بتوانیم آسیبهای ناشی از کاهش به وجود آمده در سطح عرضه را به حداقل برسانیم که میتوان به واردات و جایگزینی تولید برای جبران کسری عرضه اشاره کرد. البته در این میان میزان واردات طی ماههای گذشته بهگونهای نبود که بتواند بازار را کنترل کند. گرچه هنوز اعداد و ارقام مشخصی هم برای واردات صورت گرفته اعلام نشده است. ترکاشوند با تاکید بر اینکه یکی از عوامل کاهش قیمت تخممرغ در کنار کاهش تقاضا، واردات هر چند کمتر از نیاز داخلی تخممرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام است، تصریح کرد: مشکلاتی در زمینه واردات وجود داشت چراکه واردات اندک صورت گرفته تخممرغ از کشورهای مبدا سبب شده تا قیمت این محصول در آن کشورها از کارتنی حدود ۲۲ تا ۲۳ دلار به حدود ۳۲ دلار افزایش یابد که اگر حدود ۶۶ هزار تن مجوز داده شده وارد میشد، قطعا قیمت تخممرغ بسیار بیشتر از این افزایش پیدا میکرد. بنابراین واردات به تنهایی نمیتواند، بازار تخممرغ را تنظیم کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد