4 - 03 - 2018
خبر
کرباسیان از مکانیزه شدن حساب خزانه خبر داد؛
جمعآوری ۶۰ هزار دسته چک
وزیر امور اقتصادی و دارایی از جمعآوری بیش از ۶۰ هزار دسته چک با مکانیزه شدن حساب خزانه کشور خبر داد.
مسعود کرباسیان درباره مکانیزه شدن حساب خزانه کشور اظهار داشت: یکی از مشکلات دستگاههای اجرایی این بود که این دستگاهها دسته چک داشتند و برای وصول باید به تهران مراجعه میکردند تا ما دستور وصول واریز آن را از سوی خزانهداری کشور اعلام میکردیم.
وی افزود: اما اکنون با مکانیزه شدن سیستم دیگر چک حذف و بیش از ۶۰ هزار دسته چک نیز جمعآوری شده و پرداختها به لحظه شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه توضیح داد: به عنوان مثال همواره با سیستم قبلی سازمان مالیات در یک استان پول را دریافت میکردند و به حسابی مشخص واریز و نگهداری میشد.
کرباسیان افزود: اما با نگهداری پول در این حسابها، خزانه کشور با مشکلاتی مواجه بود که خوشبختانه با مکانیزه شدن این سیستم تمامی این مشکلات رفع و واریز پولها لحظهای شده است.
کشتیآرای:
قیمت سکه ۱۰۰ هزار تومان حباب دارد
رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ایران با بیان اینکه قیمت طلا در کشور هیچگونه حبابی ندارد اما، سکه ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان حباب دارد، گفت: بازار طلا همچنان در رکود قرار دارد.
به گزارش ایبِنا، محمد کشتیآرای درباره افزایش قیمت سکه در هفتههای اخیر اظهار داشت: طی این هفته قیمت جهانی طلا برخلاف هفتههای گذشته با کاهش مواجه بود این در حالی است که قیمتهای داخلی افزایش یافت.
رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ایران افزود: علت اصلی افزایش قیمت در بازار داخل به دلیل قیمت ارز و افزایش تقاضایی است که در بازار برای خرید سکه ایجاد شده است.
وی با اشاره به قیمت طلا در کشور گفت: قیمت طلا در کشور هیچگونه حبابی ندارد و با نوسان معمول بازار افزایش یا کاهش مییابد اما، قیمت سکه روند افزایشی داشته و دارای حباب است. هماکنون قیمت سکه ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان حباب دارد.
رییس اتحادیه طلا و جواهر ادامه داد: توقف حراج سکه در افزایش قیمت در بازار نمود پیدا کرد هرچند مجددا بانک مرکزی اعلام کرد که پیشفروش را ادامه خواهد داد.
وی درباره نواقص حراج تصریح کرد: حراج سکه در یک منطقه از تهران صورت میگیرد و در مناطق دیگر کشور صورت نمیگیرد دوم اینکه بانک مرکزی سکهها را در بستههای ۲۰ عددی عرضه میکند و افرادی که تعداد کمتری نیاز داشته باشند نمیتوانند تهیه کنند در نتیجه تقاضا در مناطق مختلف ایجاد و کمبود مصنوعی به وجود میآید و عدم تعادل در عرضه و تقاضا قیمت افزایش مییابد.
کشتیآرای خاطرنشان کرد: افزایش قیمت در قطعات کوچک سکه مانند ربع، نیم و گرمی چشمگیرتر است.
رییس اتحادیه طلا و جواهر در گفتوگو با میزان گفت: افزایش تقاضا به مناسبت روز زن موجب افزایش قیمت طلا نخواهد شد.
وی درباره وضعیت خرید و فروش در بازار طلا اظهار داشت: طی سه ماه اخیر بازار با رکود مواجه بوده اما، طی چند روز اخیر کمی روند بازار بهتر شده اما، کماکان با رکود مواجه هستیم.
کشتیآرای درباره پیشبینی قیمت طلا افزود: پیشبینی درباره قیمت طلا امکانپذیر نیست اما، هر چه به پایان سال نزدیکتر میشویم تقاضا برای سکه بیشتر خواهد شد و همین عامل میتواند موجب نوسان قیمت سکه شود.
واکنش سیف به شایعهسازی درباره نظام بانکی
رییس کل بانک مرکزی میگوید: در سالهای اخیر شبکه بانکی را در مسیر حرکت به سمت شفافیت بیشتر سوق داده و تا حد زیادی به اهداف رسیدهایم.
ولیالله سیف در کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: با اقداماتی که بانک مرکزی برای استحکامبخشی به نظام بانکی انجام داده، شبکه بانکی را در مسیر حرکت به سمت شفافیت بیشتر سوق دادهایم تا ترازنامه بانکها با استانداردهای بانکداری انطباق داشته باشد و در سالهای اخیر تا حد زیادی به این هدف خود دست یافتهایم.
سیف تاکید کرد: نباید اجازه دهیم ظهور چند موسسه غیرمجاز که هیچ ربطی به شبکه بانکی ما ندارد و شایعهسازی برخی معاندان، خدشهای به استحکام نظام بانکی در مسیر ایفای نقش حیاتی بانکها در اقتصاد وارد کند.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی خبر داد؛
بانک مرکزی در حال بررسی پدیده رمز ارزها
رییس پژوهشکده پولی و بانکی اعلام کرد: پدیده رمز ارزها در ابتدای راه قرار دارد و بانک مرکزی نیز مانند سایر کشورها در حال بررسی و تحقیق درباره این ارزهاست.
به گزارش ایبِنا، علی دیواندری در اولین کنفرانس رگولاتوری بلاکچین و رمز ارزها که در محل سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: بلاک چین یک تحول بزرگ تکنولوژی است که باید کارکردهای این تکنولوژی بررسی و مطالعه شود زیرا این تکنولوژی کاربردهای متفاوتی غیر از پول دارد که باید به آن توجه شود.
وی افزود: ظهور رمز ارزها در ابتدای راه قرار دارد و بانک مرکزی نیز مانند سایر کشورها در حال بررسی و تحقیق درباره این ارزهاست.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی ادامه داد: موضوع قابل توجه این است که مقررات گذاران در دنیا نسبت به این ارزها بیتفاوت نیستند گرچه در حال حاضر حجم این ارزها در مقیاس با اقتصاد جهانی اندک است، اما توانسته با رشد سریع همراه باشد.
وی افزود: برهمین اساس قانونگذاران نسبت به این ارزها بیتفاوت نیستند زیرا غفلت از این ارزها ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند.
دیواندری در ادامه درباره فعالیت پژوهشکده پولی و بانکی در این زمینه توضیح داد و گفت: مطالعات ما در پژوهشکده پولی و بانکی در این زمینه آغاز شده و نشان از این دارد که بخشهای پژوهشی سیاستگذاران پولی دنیا نیز نیم نگاهی به بحث رمزارزها دارند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد