2 - 02 - 2018
خبر
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری تهران:
مراکز شبانهروزی برای نگهداری زنان آسیبدیده وجود ندارد
ایلنا- مدیرکل دفتر امور بانوان و مشاور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه مددسراها به تعداد کافی برای زنان آسیبدیده وجود ندارد، گفت: مددسراها و سامانسراها جوابگوی نیاز ما نیستند، چراکه فقط در ساعات شب این افراد را میپذیرند و روزها در مقابل نگهداری زنان آسیبدیده یا در معرض آسیب هیچ مسوولیتی ندارند.
ثریا شارقی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه تاکنون چه اقداماتی برای زنان بیخانمان درنظر گرفته شده است، گفت: معتقدم، در زمینه زنان آسیبدیده گرفتار یک حلقه مفقوده هستیم و باید این حلقه مفقوده را شناسایی و برطرف کنیم.
او با بیان اینکه مددسراها به تعداد کافی برای زنان وجود ندارد، ادامه داد: مددسراها و سامانسراها جوابگوی نیاز ما نیستند، چراکه فقط در ساعات شب این افراد را میپذیرند و روزها در مقابل نگهداری زنان آسیبدیده یا در معرض آسیب هیچ مسوولیتی ندارند. ما باید برای این افراد مراکز شبانهروزی را ایجاد کنیم که هم در آن مراکز توانمند شده و هم اینکه در آنجا آرامش داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و مشاور بانوان استانداری تهران خاطرنشان کرد: این مراکز باید به گونهای باشد که هر زمانی خانمی احساس کرد به دلیل خشونتی که بر او اعمال میشود، باید از منزل خارج شود؛ بتواند بدون هیچ مشکل و پیچ و خم اداری به آنجا مراجعه کند تا با چالشهایی که در جامعه وجود دارد، مواجه نشود.
شارقی تصریح کرد: در همین زمینه طرحی با عنوان ساخت مجتمع توانمندسازی زنان آسیبدیده و در معرض آسیب را مطرح کردیم، در صورتی که این طرح نهایی شود؛ بدون شک با اجرای آن میتوانیم در راستای کاهش آسیبها و افزایش توانمندی زنان گام موثری را برداریم.
او با بیان اینکه این مراکز میتواند مکان امنی برای زنانی باشد که در معرض آسیب هستند، تصریح کرد: زنانی که مورد خشونت قرار گرفتهاند، زنانی که از منزل رانده شدهاند، زنانی که بعد از طلاق جایی برای رفتن ندارد، زنانی هستند که به شدت در معرض آسیب بوده و همه این موارد میتواند شروعی برای آسیب باشد و باید از همان زمانی که زنان در معرض آسیب قرار میگیرند، آنها را در زیر چتر حمایتی قرار دهیم تا این افراد با مسایل و مشکلات دیگری درگیر نشوند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و مشاور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه ایجاد این مراکز از بروز بحرانها در جامعه جلوگیری میکند، تاکید کرد: معتقدم باید مجتمع توانمندسازی زنان آسیبدیده و در معرض آسیب ساخته شود تا زنان بتوانند در فضای آرام باشند. برنامه ما هم به این صورت است که ابتدا این زنان غربالگری شده و تحت مشاورههای پزشکی و روانشناسی قرار گرفته و در یک فضای آرام با توجه به تواناییشان تحت آموزشهای بازارمحور قرار گرفته و بعد از اینکه از لحاظ روحی و اشتغال برای ورود به جامعه آماده شدند با استقلال مالی به جامعه بازگردند.
گفتاردرمانی، روشی مقرونبهصرفه برای درمان افسردگی در نوجوانان
ایسنا- متخصصان روانشناسی معتقدند که «گفتاردرمانی» روشی سودمندتر و مقرونبهصرفهتر برای درمان نوجوان مبتلا به افسردگی است.
در یک مطالعه جدید در این خصوص آشکار شد در نوجوانان مبتلا به افسردگی که نمیتوانند قرصهای افسردگی مصرف کنند یا آن را قطع کردهاند گفتاردرمانی روشی کارآمدتر و مفیدتر است.
متخصصان آمریکایی عنوان کردند: بهطور معمول برای درمان این اختلال خُلقی داروهای افسردگی تجویز میشوند اما نیمی از خانوادهها مخالف تجویز این داروها برای فرزندانشان هستند.
علاوه بر این نزدیک به نیمی از نوجوانان که شروع به مصرف داروهای افسردگی میکنند مصرف آن را به دلیل عوارض جانبی، ناکارآیی یا بالا بودن هزینهها کنار میگذارند.
این در حالی است که از سوی دیگر عدم درمان افسردگی نیز فشار جدی را به بسیاری از نوجوانان و خانوادههایشان وارد میکند و تاثیر آن حتی سالها پس از تشخیص بیماری احساس میشود.
در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی مقرونبهصرفه بودن روش گفتاردرمانی که رفتاردرمانیشناختی نامیده میشود میان ۲۱۲ نوجوان افسرده پرداختند.
به گزارش هلث دینیوز، آنها مشاهده کردند در یک بازه زمانی دو ساله هزینههای مراقبتی مربوط به افسردگی در افرادی که تحت روش گفتاردرمانی قرار گرفتهاند نسبت به نوجوانانی که درمانهای معمول را دریافت کردهاند دستکم ۵۰۰۰ دلار کمتر بوده است و بدیهی است که این هزینه کمتر به سود بیمار، خانواده او و در عین حال به سود سیستم مراقبت بهداشتی است.
کشف بیش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر؛
دستگیری ۷۳۰۰ نفر
ایسنا- معاون مقابله با عرضه و امور بینالملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از کشف ۱۰ تن و ۵۵۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر و روانگردان در هفته اخیر در کشور خبر داد.
اسدالله هادینژاد گفت: کل کشفیات موادمخدر در این مدت ۱۰ هزار و ۵۵۷ کیلوگرم و بیشترین حجم مواد مکشوفه از نوع تریاک به میزان ۸۶۸۰ کیلوگرم بوده است که ۸۲ درصد از مجموع کشفیات را شامل میشود.
وی افزود: در این مدت نیز ۱۰۰۴ حشیش، ۵۶۹ کیلوگرم هرویین، ۱۷۸ کیلوگرم مرفین، ۵۳ کیلوگرم شیشه، ۲۳۲۰ کیلوگرم پیشساز و ۷۰ کیلوگرم سایر مواد کشف و ضبط شده است.
معاون مقابله با عرضه ستاد با بیان اینکه این میزان از کشفیات طی ۱۴۰۷ فقره عملیات صورت گرفته است، گفت: سرانه کشفیات مواد مخدر در این دوره ۸ کیلوگرم به ازای هر عملیات بوده است. همچنین در این مدت ۴۱۵۰ هزار قرص روانگردان در سطح کشور کشف شده که بیشترین تعداد آن به ترتیب با ۱۷۵۴ عدد مربوط به استان کرمانشاه، ۱۵۵۰ عدد استان آذربایجانغربی و ۸۲۶ عدد استان فارس است.
وی بیان کرد: از مجموع ۲۳۲۰ لیتر پیشساز مکشوفه، بیشترین مقدار به ترتیب با ۱۲۰۰ لیتر مربوط به استان کرمانشاه ، ۶۳۳ لیتر مربوط به استان تهران و ۴۳۰ لیتر مربوط به استان آذربایجانغربی است.
معاون مقابله عرضه ستاد در ادامه با بیان اینکه بالغ بر ۷۲ درصد کشفیات این دوره زمانی مربوط به شش استان کشور است گفت: بیشترین حجم کشفیات با ۲۲۷۸ کیلوگرم مربوط به استان سیستانوبلوچستان است که معادل ۶/۲۱ درصد کشفیات کشور است و استان کرمان با ۱۶۸۴ کیلوگرم، یزد با ۱۳۶۹ کیلوگرم، اصفهان با ۸۳۵ کیلوگرم، تهران ۷۶۲ کیلوگرم و فارس با ۷۵۷ کیلوگرم به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند.
هادینژاد بیان کرد: سهم کشفیات سه استان اولویت دار حوزه مقابله یعنی سیستانوبلوچستان، کرمان و هرمزگان از کشفیات کل کشور در هفته مذکور با کاهش نسبت به رقم ۳/۴۷ درصدی هفته قبل به ۴۱ درصد از مجموع کشفیات کشور رسیده است.
وی گفت: جمع کل دستگیریهای این دوره ۷۳۳۸ نفر بوده که از این تعداد ۶۲۲۹ نفر در طرحهای پاکسازی دستگیر شدهاند و مابقی مربوط به دیگر عملیاتها هستند. همچنین در مدت یادشده و طی اجرای عملیات پاکسازی مناطق آلوده در سطح استانهای کشور ۱۱۳ نفر قاچاقچی، ۲۳۰۷ توزیعکننده و خردهفروش و ۳۸۰۹ نفر معتاد متجاهر دستگیر شدهاند. طی این مدت ۱۷۹ دستگاه خودرو ، ۳۲۲۶ دستگاه موتورسیکلت، ۳ قبضه سلاح و ۲۳ دستگاه موبایل توقیف شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد