9 - 02 - 2018
خبر
هشدار ارزی سازمان امور مالیاتی
سازمان امور مالیاتی به کلیه فعالان بازار ارز توصیه کرد ضمن دریافت و کنترل مستندات معاملات خود (صورتحساب خرید و فروش) با صرافان، اسناد و مدارک مربوط به معامله را برای ارائه به اداره امور مالیاتی، نزد خود محفوظ دارند.
در اطلاعیه سازمان امور مالیاتی آمده است کلیه فعالان اقتصادی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین کلیه دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون خدمات کشوری، از جمله صرافیها، بانکها و موسسات مالی و اعتباری و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای مواد (۱۶۹) و(۱۶۹) مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و به منظور شفافیت فعالیتهای اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، موظفند کلیه اطلاعات مربوط به معاملات خود (خرید و فروش هر گونه کالا و خدمات از جمله انواع ارز) و همچنین اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی اشخاص نظیر اطلاعات مالی، پولی و اعتباری، معاملاتی، سرمایهای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی را در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهند. سازمان امور مالیاتی کشور نیز در راستای انجام وظایف سازمانی خود موظف به شناسایی مودیان مالیاتی بالقوه و میزان درآمد آنها میباشد. سازمان مالیاتی همچنین تاکید کرده است: اطلاعات کلیه اشخاصی که اقدام به خرید و فروش انواع ارز مینمایند در اختیار سازمان مالیاتی کشور قرار گرفته و حسب قوانین موضوعه نسبت به مطالبه مالیات بر درآمد متعلقه اقدام خواهد شد. از این رو به کلیه خریداران و فروشندگان انواع ارز توصیه میشود ضمن دریافت و کنترل مستندات معاملات خود (صورتحساب خرید و فروش) با صرافان، اسناد و مدارک مربوط به معامله را برای ارائه به اداره امور مالیاتی، نزد خود محفوظ دارند.
درخواست کرباسیان از نوبخت؛
سهم بانکها از اشتغالزایی را راهبری کنید
وزیر اقتصاد از سازمان برنامه و بودجه خواست به عنوان مرجع هدایتکننده، تخصیص منابع لازم برای اشتغال را راهبری کند.
مسعود کرباسیان اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی از بالاترین سطح نظام به دولت ابلاغ شده و وظیفه ما این است که آن را به خوبی اجرا کنیم. وی با اشاره به اختصاص بودجه مناسب برای اشتغال روستایی و شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰ هزار نفر در بخشهای مختلف صنعت، معدن و صنایع دستی گفت: مجلس برای سالجاری با اجازه رهبری ۵/۱ میلیارد دلار بودجه برای موضوع اشتغال به شکلی که بیان کردم اختصاص داده و معادل ۵/۱ میلیارد دلار منبع نیز از سوی بانکها برای این امر اختصاص یافت. کرباسیان از سازمان برنامه و بودجه خواست به عنوان مرجع هدایتکننده تخصیص منابع لازم برای اشتغال که این کار را شروع کرده، آن را راهبری کند. وی با اشاره به واریز وجوه مربوط به کارآفرینی از سوی خزانه در هفته گذشته تصریح کرد: خوشبختانه بر اساس آمار مسوولان استانی، نرخ بیکاری در استان سمنان در حال حاضر از ۱۲ به ۵/۸ درصد رسیده و این ظرفیت وجود دارد که به پایینتر از این عدد نیز برسد.
وزیر اقتصاد همچنین از پتانسیلهای موجود در استان سمنان در حوزههای سرمایهگذاری خارجی، گردشگری، صنعت و معدن نام برد و گفت: به دلیل همسایگی با ۱۵ کشور، سالانه بیش از ۱۵ میلیون تن ترانزیت از کشور ما صورت میگیرد. وی در پایان با بیان اینکه ظرفیت مناسبی برای انجام کار در کشور داریم تاکید کرد: اگر املاک و اموال مازاد موجود در استان به فروش برسد، با خلق مالکیت جدید، به افزایش بهرهوری کمک خواهد کرد.
با تصویب شورای پول و اعتبار؛
اوراق رهنی مسکن منتشر میشود
شورای پول و اعتبار با توجه به ماده ۱۴ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، ضوابط ناظر بر انتشار اوراق رهنی توسط بانکها و موسسات اعتباری را در ۱۰ ماده تصویب کرد. به گزارش ایبِنا از روابط عمومی بانک مرکزی، براساس ماده ۱۴ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، «وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارت مسکن و شهرسازی از طریق ایجاد بازار رهن ثانویه و انتشار اوراق مشارکت به پشتوانه تسهیلات رهنی، منابع موردنیاز برای تولید مسکن در کشور را تامین کند.»در هزار و دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای پول و اعتبار که عصر روز سهشنبه تشکیل شد، همچنین این شورا تاکید کرد بانک مرکزی با توجه به ضرورت تعامل با بازار سرمایه در دوره اجرای این طرح چنانچه نیازی به اصلاح در ضوابط مذکور وجود داشته باشد، با هماهنگی فیمابین اقدام کند.
نگاهی به دومین روز پیشفروش سکه؛
استقبال سرد مردم
دومین روز از پیشفروش سکه در حالی ادامه دارد که استقبال مردم در قیاس با پیشفروش قبلی خیلی کمتر است.
طرح پیشفروش سکه از صبح روز سهشنبه ۱۷ بهمنماه با هدف پوشش تقاضای مصرفی خانوارها و تقاضای سرمایهگذاری، در هزار و ۱۳۱ شعبه بانک ملی در سراسر کشور آغاز شده در حالی تا اطلاع ثانوی ادامه دارد که نسبت به پیشفروشهای قبلی استقبال مردمی از این طرح کمتر بوده است.
مشاهدات میدانی از شعب منتخب پیشفروش سکه طی دو روز نشان میدهد که مردم در این نوبت از پیشفروش چندان تمایلی به سرمایهگذاری در طرح جدید بانک مرکزی ندارند. برخلاف پیشفروش سکه در دولت قبل که صفهای طولانی برای خرید سکه از صبح زود تا پایان کار بانکها در مقابل شعب بانک ملی تشکیل میشد طی دو روز گذشته تعداد افراد کمی به شعب منتخب پیشفروش سکه مراجعه کردهاند. یکی از دلایل تشکیل صفهای طولانی در پیشفروشهای قبلی سکه اختلاف قیمت سکه در طرح پیشفروش با بازار آزاد بود که به همین خاطر دلالهای زیادی در صف میایستادند و از این رانت سود میبردند. ولی از آنجا که قیمت سکه در پیشفروش فعلی مشابه بازار آزاد خواهد بود و تنها امتیاز در آن تخفیف چهار درصدی برای سررسید ششماهه و ۹ درصدی برای سررسید یک ساله است، مردم خیلی از پیشفروش استقبال نکردهاند. برخی گزارشها حاکی از آن است که عمدهترین افرادی که در طرح پیشفروش سکه مشارکت میکنند خریداران خُردی هستند که تمایل دارند بخشی از سرمایه خود را در بازار سکه سرمایهگذاری کنند.
با این حال اما بانک ملی در تلاش است جاذبههایی برای سرمایهگذاری مردم در پیشفروش سکه ایجاد کند که یکی از آنها صدور کارت سکه در این بانک است. خاتونی عضو هیاتمدیره و معاون فناوری بانک ملی ایران اعلام کرده به جای حوالههای کاغذی به افرادی که در طرح پیشخرید سکه شرکت میکنند، «کارت سکه» داده خواهد شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد