1 - 12 - 2019
خبر
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی :
مردم نمیتوانند گوشت بخرند
باشگاه خبرنگاران – با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و رکود مطلق حاکم بر بازار، نمیتوان پیشبینی خاصی در مورد وضعیت قیمت گوشت در روزهای آتی داشت.
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با اعلام این خبر کاهش قدرت خرید خانوار را عامل اصلی رکود و کسادی بازار گوشت دانست و افزود: با وجود فراوانی عرضه دام در میادین، خریداری در بازار وجود ندارد.
علیاکبر ملکی افزود: هماکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۲ تا ۹۵ هزار به مغازهدار و ۱۰۴ هزار تومان به مشتری عرضه میشود.
وی گفت: در هفتههای اخیر هر کیلو دام زنده با نرخهای بالاتری خرید و فرو ش میشد.
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه دام به بازار وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و رکود مطلق حاکم بر بازار، نمیتوان پیشبینی خاصی راجع به وضعیت قیمت در روزهای آتی داشت.
ملکی با بیان اینکه قاچاق دام به صورت محدود از مرزهای کشور انجام میشود، اظهار کرد: با اعمال نظارتهای بیشتر باید از خروج غیرقانونی دام جلوگیری شود چرا که قاچاق محدود به نوسان قیمت دامن میزند.
چین در صدر کالاهای صادراتی ایران
«جهان صنعت»- بر اساس آمار گمرک، تجارت کل کشور در فروردین ۹۸ نسبت به سال گذشته ۵/۱۳ درصد کاهش داشته و تراز تجاری کشور با ۲۱۳ میلیارد دلار مثبت بوده است.
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران در تشریح آمار تجارت خارجی فروردین اظهار کرد: صادرات کشور با احتساب پتروشیمی و میعانات گازی دو میلیارد و ۵۴۷ میلیون دلار بود که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته منفی ۳/۱۸ درصد کاهش داشته است.
محمدرضا مودودی افزود: میزان واردات در مدت مذکور حدود ۲/۳ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷/۰ درصد کاهش داشته است. تجارت کل کشور در فروردین ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵/۱۳ درصد کاهش داشته است و همچنین تراز تجاری کشور با ۲۱۳ میلیارد دلار مثبت بوده است.
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با وجود کاهش در صادرات کالا و خدمات، صادرات محصولات معدنی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۳ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اصلاح قیمت پایه صادرات گفت: در طول فروردین ۹۸ چین با ۷۱۱ میلیون دلار، عراق با ۳۸۹ میلیون دلار و جمهوری کره با ۳۵۰ میلیون دلار، سه مقصد اول صادرات ایران بودند.
تشکیل کمیته بازرگانی مشترک ایران و اتریش
ایسنا- با وجود حمایت سیاسی اروپا از برجام، در حوزه اقتصادی کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده است و در این زمینه تشکیل کمیتههای مشترک بازرگانی میتواند راهحلی برای برونرفت از این فضا باشد.
رییس اتاق بازرگانی شیراز ضمن بیان این مطلب با اشاره به حضور سفیر اتریش در این شهر، توضیح داد: در جریان جلسات مشترک برگزار شده توانستیم بخشی از خواستههای فعالان اقتصادی ایران را به این طرف اروپایی ارائه کنیم و راهکارهایی برای حل این مشکلات در دستور کار قرار گیرد.
جمال رازقی ادامه داد: اتریش از سالها پیش همکاری با ایران در بخشهای مختلف اقتصادی را ادامه داده و امروز در شیراز نیز طرحهایی مشترک در جریان است.
رییس اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه به منظور نزدیک کردن دیدگاهها هماهنگیهای ابتدایی برای راهاندازی یک کمیته بازرگانی و اقتصادی مشترک انجام شد، در این رابطه توضیح داد: با توجه به تاکید دو طرف بر لزوم بررسی تمام راهکارهای موجود بنا شد این کمیته با حضور وابسته اقتصادی سفارت اتریش و دو نفر از اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تشکیل شود و تلاش کند به راهحلهایی دست یابد که در مسیر دور زدن تحریمها به کار گرفته شوند.
صادرات خرما آزاد است
«جهان صنعت»- صادرات خرما آزاد است و بهمنظور تامین کارتن و چگونگی بازاریابی در بحث خرید محصول باید تدابیری در دستور کار قرار دهیم.
در همین رابطه رییس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از خرید هزار تن خرمای بم به منظور تنظیم بازار مصرف خرمای روزهداران خبر داد.
عباس تابش گفت: بهمنظور تنظیم بازار و با همکاری تولیدکنندگان بیش از هزار تن خرما به قیمت هر کیلو ۲۳ هزار تومان به اضافه هزینه حمل خریداری شده تا این محصول بتواند در سفره روزهداران قرار گیرد.
این مقام مسوول تصریح کرد: در صورت تامین نیاز داخلی کشور و مصرف خرمای ماه رمضان هیچ ممنوعیتی بر صادرات خرما وجود ندارد.
تابش از سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به عنوان تنها متولی کارشناسی قیمت در کشور نام برد و افزود: دو نوع افزایش قیمت وجود دارد؛ یکی مربوط به گرانی کالا و دیگری گرانفروشی کالا که سازمان حمایت مسوول بخش دوم این موضوع است و گرانی کالا بهدلیل عدم تامین بهاندازه محصول در بازار به وجود میآید.
بیتفاوتی مسوولان به قاچاق زعفران
باشگاه خبرنگاران- قاچاق زعفران ایرانی از طرف افغانستان به کشورهای دیگر معضلی است که به مرور به یک پدیده شوم تبدیل میشود، از این رو به مسوولان ذیربط هشدار میدهیم از قاچاق پیاز زعفران جلوگیری کنند چرا که ادامه این روند در آینده نزدیک به ضرر کشور تمام میشود.
عضو شورای ملی زعفران با اعلام این خبر گفت: مسوولان ذیربط باید از خروج غیرقانونی زعفران جلوگیری کنند چرا که پدیده شوم قاچاق علاوه بر جلوگیری از ورود ارز به کشور منجر به تلاطم بازار میشود.
علی حسینی اظهار کرد: هماکنون حداقل نرخ هر کیلو زعفران دسته هشت میلیون و حداکثر زعفران سوپر نگین ۱۴ میلیون تومان است.
عضو شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه قاچاق طلای سرخ برای بزرگترین تولیدکننده زعفران یک معضل جدی به شمار میرود، بیان کرد: بنده تصور میکنم افرادی که باید مراقبت بیشتری از مرزهای کشور و موضوع قاچاق داشته باشند، چشمان خود را روی فعالیت افرادی که تیشه به ریشه این محصول استراتژیک میزنند، بستهاند.
این در حالی است که با توجه جدی به این موضوع باید از خروج زعفران به کشورهای دیگر جلوگیری شود تا رقبا نتوانند زعفران ایرانی را با برند خود به دیگر کشورها صادر کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد