11 - 02 - 2018
خبر
معاون وزیر نفت خبر داد؛
افزایش ۷۰۰ هزار بشکهای نفت ایران
طی ۴ سال آینده
معاون وزیر نفت گفت ایران در نظر دارد تا طی چهار سال آینده ظرفیت تولید نفت خود را به ۷/۴ میلیون بشکه در روز برساند.
به گزارش رویترز، امیرحسین زمانینیا، معاون وزیر نفت در کنفرانسی در پاریس گفت ایران در نظر دارد تا طی چهار سال آینده ظرفیت تولید نفت خود را به ۷/۴میلیون بشکه در روز برساند.
وی افزود: «تلاش میکنیم محتاط باشیم و بلندپروازی نکنیم. در نظر داریم در سه تا چهار سال آینده میزان تولید نفت خودمان را حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهیم و به روزانه ۷/۴ میلیون بشکه برسانیم.»
وی ادامه داد: در صورتی که ایران بتواند برای توسعه چهار میدان نفتی با شرکتهای بینالمللی قرارداد منعقد کند، تولید نفت میتواند تا یک میلیون بشکه در روز نیز افزایش یابد.
در همین حال امیرحسین زمانینیا در این سفر با استفان میشل مدیر ارشد خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت توتال فرانسه ملاقات کرد.
در این ملاقات همکاریهای شرکت توتال و جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی و گفتوگو قرار گرفت.
توتال به همراه شرکت سیانپیسی چین و شرکت پتروپارس ایران قرارداد ۴٨٠٠ میلیون دلاری توسعه فاز ١١ پارس جنوبی را با وزارت نفت ایران امضا کرده و امور اجرایی این قرارداد در حال پیشرفت است.
میزان بارشها نصف شد
بر اساس آخرین آمار، میزان بارشهای کشور در مقایسه با سال آبی گذشته ۹/۴۸ و نسبت به ۴۹ سال گذشته ۸/۶۲ درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایسنا، آمار بارشهای تجمعی از ابتدای سال آبی تاکنون بیانگر کاهش ۴۴ درصدی بارشها در کل کشور است.
در خصوص حوزههای اصلی نیز باید گفت وضعیت بارشها چندان مناسب نیست؛ به طوری که در حوزه دریای خزر ۱۵ درصد، در حوزه خلیجفارس و دریای عمان ۷۷ درصد و در حوزه دریاچه ارومیه میزان بارشها ۱۳ درصد منفی بوده است.
طبق اعلام وزارت نیرو، در حوزه فلات مرکزی نیز میزان بارشها نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد، در حوزه مرزی شرق ۲۷ درصد و در حوزه قرهقوم ۳۷ درصد کاهش بارندگیها را شاهد هستیم.
مشکل تراکنشهای جایگاههای سوخت
به زودی حل میشود
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی گفت: برای حل مشکل تاخیر در پرداخت مطالبات جایگاههای سوخت، رایزنیهایی صورت گرفته و این مشکل حل میشود.
سیدمحمدرضا موسویخواه با اشاره به تاخیر ۲۴ساعته در واریز وجه فروش جایگاههای سوخت، افزود: برای حل این مشکل علاوه بر رایزنی، اعتباری ۴۸ ساعته برای جایگاهها در نظر گرفتهایم تا جایگاهها از لحاظ نقدینگی دچار مشکل نشوند.
وی تاکید کرد: آنچه که اکنون جایگاهها خریداری میکنند به صورت اعتباری در واقع از پول شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی گفت: البته این تاخیر برای جایگاههایی که در روز چند بار خرید میکنند مشکلات بیشتری به همراه دارد و به ضرر آنهاست.
موسویخواه افزود: به همه جایگاهها، مناطق، انجمنها و کانونهای صنفی جایگاهداران اعلام کردهایم در زمینه پرداخت از طریق پوز مقاومت نکنند، البته در روز اول این مقاومت وجود داشت، اما بر اساس اطلاعات موجود اکنون در سراسر کشور شبکه شتاب برقرار است و مردم در حال استفاده هستند.
وی تاکید کرد: اگر در جایگاهی مردم با مشکل روبهرو شدند با شماره ۰۹۶۲۷ به صورت ۲۴ساعته تماس برقرار کنند و ما در عرض ۲۴ ساعت به شکایت آنها رسیدگی میکنیم.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی درباره تکلیف کارت سوخت نیز گفت: براساس مصوبه مجلس، عرضه سوخت باید به کارت سوخت باشد و این فرآیند اکنون در جایگاهها در حال انجام است.
موسویخواه افزود: چون اکنون فرآورده تکنرخی است. الزام جدی وجود ندارد، اما خوشحال میشویم که مردم از کارت سوخت خود استفاده کنند.
وی تصریح کرد: به هر حال این سیستم نوعی سامانه اطلاعرسانی است که میتواند به مدیریت توزیع سوخت کمک کند و الزام در استفاده از آن داریم، اما زمانی که فردی بدون کارت به جایگاه وارد میشود، نمیتوان برای سوختگیری وی محدودیت ایجاد کرد.
موسویخواه افزود: به دلیل سهمیهبندی نبودن سوخت نمیتوان این محدودیت را ایجاد کرد و البته قانون نیز این اجازه را نمیدهد.
پیشرفت ۶۸ درصدی سد چشمیر
به همت متخصصان داخلی و مقارن با دهه مبارک فجر، حجم بتن RCCاجراشده در بدنه سد چمشیر در روز سیزدهم بهمن ماه به عدد ۶۰۷ هزار مترمکعب معادل ۵۱ درصد پیشرفت رسیده است.
به گزارش شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، حجم کل بتن سد چمشیر در دو بخش RCC و CVC به میزان یکمیلیون و ۳۰۸ هزار مترمکعب بوده که تاکنون با اجرای ۷۱۳ هزار مترمکعب پیشرفت کل معادل ۵۵ درصد حاصلشده است.
اجرای عملیات بتن بدنه سد مطابق روش اجرا در سه بخش جناح راست (تا تراز ۶۰۴)، بخش میانی (از تراز پی ۴۵۳ تا ۵۳۰) و جناح چپ (از تراز ۵۳۰ تا ۶۰۴) انجام میشود.
بدنه سد چمشیر از نوع قوسی وزنی و به روش بتنی غلطکی و با ارتفاع ۱۵۱ متر و طول تاج ۶۸۰ متر طراحی و توسط مشارکت سابیر و CGGC بهصورت D&B+F در حال اجراست.
لازم به ذکر است از بتن CVC برای اجرای Leveling و نیز در بخش پرکننده در پاییندست بدنه استفاده میشود.
همچنین جهت انجام خنکسازی بتن، از طریق نصب سیستم Post Cooling در هر سه متر ارتفاع بتن تا تراز ۵۳۵ استفاده خواهد شد.
پروژه چمشیر اکنون با پیشرفت کلی ۶۸ درصد، شروع عملیات آبگیری در دیماه سال آینده را بهشرط تامین منابع مالی موردنظر، در دستور کار خود قرار داده است.
طرح سد و نیروگاه چمشیر، در فاصله ۲۵ کیلومتری شهر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد روی رودخانه زهره و به حجم مخزن ۲/۳ میلیارد مترمکعب از طریق تامین مالی خارجی کشور چین در حال اجراست.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد