14 - 01 - 2018
خبر
در جنایتی هولناک رخ داد؛
قتل ۴ زن در آرامستان کرمانشاه با ضرب گلوله
شناسایی قاتل از سوی پلیس
در پی جنایتی هولناک در آرامستان کرمانشاه چهار زن به ضرب گلوله کشته شدند.
سرهنگ محمدرضا آمویی با اعلام این خبر اظهار کرد: ساعت ۹ صبح جمعه – ۲۲ دی ماه – چهار زن که برای مراسم ختم یکی از اقوامشان به باغ فردوس کرمانشاه (آرامستان) رفته بودند به ضرب گلوله راکبان یک خودروی سواری کشته شدند. وی گفت: قاتلان این حادثه از سوی پلیس این شهرستان شناسایی شده و تحت تعقیب هستند. سرهنگ آمویی عنوان کرد: این قتل به دلیل اختلافات طایفهای در این شهرستان رخ داده است.
توقف اجرای اعدام در پروندههای مواد مخدر اقدام حقوق بشری است
معاون امور بینالملل دبیر ستاد حقوق بشر در خصوص لغو حکم اعدام قاچاقچیان مواد مخدر گفت: دستورالعمل رییس قوه قضاییه در اجرای قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر،گام مهم حقوق بشری است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ستاد حقوق بشر، کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل و همکاریهای بینالمللی قضایی دبیر ستاد حقوق بشر گفت: بعد از تصویب قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر، دستورالعمل رییس قوه قضاییه در اجرای این قانون و ابلاغ توقف اجرای تمامی احکام اعدام صادره در این حوزه با هدف بررسی مجدد و تطبیق آن با تسهیلات قانون جدید،گام مهم دیگری در حوزه حقوق بشر محسوب میشود.
غریبآبادی با اشاره به اینکه ایران تاکنون هزینههای مالی و انسانی بسیاری را در راه مبارزه با مواد مخدر، از جمله جلوگیری از ترانزیت آن به اروپا صرف کرده اذعان کرد: ایران، بار این مبارزه را به تنهایی متحمل شده و کشورهای اروپایی و سازوکارهای بینالمللی حقوق بشر نیز همواره به انتقاد از مجازات اعدام در این حوزه عادت کردهاند و هیچ وقت سهم خود را در این مبارزه ایفا نکردهاند. از این رو تصویب قانون جدید و بخشنامه اجرایی رییس قوه قضاییه محکی برای مواضع، اقدامات و رفتار بعدی این کشورها و مکانیسمها خواهد بود. معاون دبیر ستاد حقوق بشر همچنین ابراز امیدواری کرد تمام دستگاههای ذیربط، تلاشها و ظرفیتهای خود را بر مبارزه موثر و کارآمد با مواد مخدر و عاملان اصلی آن متمرکز کنند تا جلوی سوءاستفاده قاچاقچیان از قانون جدید گرفته شود.
در این راستا، وی بازنگری در کل قانون مبارزه با مواد مخدر را شرط اساسی در کارآمد کردن این مبارزه خواند و تاکید کرد همزمان حفظ حقوق افراد و خانوادههایی که در دام مواد مخدر گرفتار میشوند و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از این معضل نیز باید به عنوان اقدامی اساسی حقوق بشری در دستورکار نهادهای مسوول، به ویژه مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد؛
افزایش مصرف «گل» بین نوجوانان
ایسنا- مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به توزیع درسنامه پیشگیری از اعتیاد برای معلمان سراسر کشور و تدریس آن در کلاسهای درس گفت: برخلاف شیوع بالای شیشه در سالهای قبل، اکنون مصرف گل در جوانان و نوجوانان بالا رفته است.
عارف وهابزاده با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر برای آموزشوپرورش به منظور اجرای برنامههای پیشگیرانه اظهار کرد: خود وزارتخانه نیز باید تا ۸۰ درصد هزینههای مربوط را تخصیص دهد تا بتوانیم برنامههای ویژه را پیش ببریم.
وی افزود: درسنامهای برای کلیه معلمان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم تهیه کردهایم و معلمان موظف هستند این کتاب را که مصوبه آموزشوپرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر را دارد تدریس کرده و چند دقیقه از وقت خود را در کلاسهای درس به آسیبهای اجتماعی بهویژه اعتیاد اختصاص دهند.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه این کتاب اکنون در حال توزیع در سراسر کشور است و باید به ۱۰۷ هزار مدرسه سراسر کشور برسد اظهار کرد: کمتر از یک میلیون معلم و مشاور داریم که تلاش میکنیم درسنامهها تا پایان سال در اختیار نیمی از آنها قرار گیرد. بر اساس بخشنامهای که ارسال میکنیم نسبت به تحت پوشش بردن معلمان اقدام خواهیم کرد.
وهابزاده ادامه داد: همکاری خانه و مدرسه برای دوره پیشدبستانی، آموزش والدین و آموزش کارکنان هم از دیگر طرحهای ماست.
وی درباره میزان اثربخشی اجرای این طرحها در کاهش آمار اعتیاد گفت: اثربخشی طرحها مورد تحقیق و بررسی قرار میگیرند. طرح مذکور نیز در ۱۳ استان پایلوت شد. باید در نظر داشت برنامههای پیشگیری دیربازده هستند و نمیتوان توقع داشت با طرحی که امسال به اجرا درآمد سال آینده میزان شیوع پایین آید اگر برنامه مستمر، آرام و عمیق اجرا شود و استاندارد باشد چهار پنج سال دیگر جواب میدهد.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به اینکه آیا درباره ورود مخدرهای جدید به دانشآموزان هشدار داده میشود و آموزشها روزآمد هستند اظهار کرد: آموزشها به سمت هشدار نسبت به خطرات «گل» سوق پیدا کرده که شیوع بیشتری یافته است. اما اگر اطلاعرسانی روی ماده جدیدی باشد که هنوز به کشور نیامده یا فراگیر نشده، حس کنجکاوی را تحریک میکند. وهابزاده عنوان کرد: وقتی باید اطلاعرسانی کرد که مصرف مادهای بیشتر شده باشد. اجرای برنامهها مبتنی بر شواهد است و اکنون شیوعشناسیها نشان میدهد مصرف گل در سطح نوجوانان و جوانان بالاتر است. طبق سیاستهای ابلاغی رهبری باید کاری کرد که از سمت مصرف مواد پرخطر به سمت مصرف مواد کمخطر برویم.
وی با اشاره به اینکه در شیوعشناسی سال ۹۰، «شیشه» در رتبه دوم قرار داشت عنوان کرد: اما اکنون شیشه پایینتر آمده است و گل و حشیش که خطراتش به مراتب کمتر از شیشه است جایگزین شده است. هرچند ابعاد آسیب اجتماعی و روانی گل هم غیرقابل اجتناب است و باید از شیوع آن پیشگیری کرد.
فرماندار تهران:
۵۲ درصد مردم تهران با روند فعلی بارندگی فاقد آب شرب خواهند بود
ایسنا- فرماندار تهران با بیان اینکه در ۴۷ سال گذشته کمترین میزان آب را داشتهایم و اگر بارندگیها در تهران به همین روند باشد ۵۲ درصد مردم تهران فاقد آب شرب خواهند بود، گفت: وضعیت آبی در تهران بحرانیتر از بیرجند و خراسانجنوبی است.
عیسی فرهادی در جلسه شورای اداری خراسانجنوبی با حضور استانداران ادوار خراسان اظهار کرد: در استان خراسانجنوبی چند ارزش وجود دارد که در کشور کمتر دیده میشود. خراسانجنوبی ظرفیتهای بسیاری دارد و زیرساختهای بسیاری در استان ایجاد شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد