14 - 12 - 2017
خبر
پرونده مددجویان بهزیستی به کلینیکهای مددکاری خصوصی واگذار میشود
ایسنا- معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران گفت: در حال حاضر به ازای هر ۲۰۰ مددجوی تحت پوشش بهزیستی استان تهران، یک مددکار امور مربوط به آنها را پیگیری میکند.
محمدرضا اسدی اظهار کرد: با توجه به بضاعت سازمان بهزیستی، از ۱۵۲ هزار پرونده در بهزیستی استان تهران که مربوط به مددجویان است، ۳۱ هزار پرونده به بخش خصوصی واگذار شده است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران ادامه داد: هر پرونده برای رسیدگی در واحد مددکاری اجتماعی به اعتبار خاصی نیاز دارد و در حال حاضر به ازای رسیدگی به هر پرونده باید مبلغ ۱۲ هزار تومان از سوی دولت به بهزیستی پرداخت شود.
اسدی خاطرنشان کرد: پروندههای مددجویان بهزیستی به کلینیکهای مددکاری واگذار میشود و مدیران کلینیکها موظف هستند در طول سال دو بار وضعیت و مسایل هر یک از مددجوها را با حضور مددکار اجتماعی بررسی کنند.
وی تاکید کرد: ۱۲۱ هزار پرونده مددجویان بهزیستی استان تهران، هنوز در بخش دولتی سازمان پیگیری میشوند و با توجه به محدودیتهایی که بخش دولتی در زمینه تامین اعتبار برای اخذ مددکار دارد، تعداد استخدام مددکاران اجتماعی کم شده است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران تصریح کرد: به دلیل مشکلاتی که در حوزه اعتبار در استخدام مددکاران اجتماعی وجود دارد، در حال حاضر در بخش دولتی به ازای هر ۵۰۰ مددجو یک مددکار اجتماعی پیگیری امور مددجویان را برعهده دارد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران؛ اسدی اضافه کرد: با وجود محدودیتهایی که در استخدام مددکاران اجتماعی در بهزیستی استان تهران وجود دارد، تلاش ما بر این است تا با برگزاری دورههای ویژه برای همکارانی که در رشتههای مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی تخصص دارند، کمبودها را جبران کنیم و خدمات مددکاری را با کیفیت بیشتری ارائه دهیم.
وی یادآور شد: با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی که بر واگذاری امور این چنینی به بخش خصوصی مبتنی است، سازمان بهزیستی درصدد است امور مددجویان بهزیستی را به بخش خصوصی، یعنی کلینیکهای مددکاری اجتماعی خصوصی واگذار کند.
سالانه ۲۵ هزار نفر در ایران
منتظر دریافت عضو هستند
ایلنا- معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش «نفس» در شهر برازجان گفت: سالانه بین پنج تا هشت هزار نفری که دچار مرگ مغزی میشوند، فقط سه هزار و ۵۰۰ نفر شرایط اهدا عضو دارند در حالی که ۲۵ هزار نفر منتظر دریافت اعضا هستند.
علیرضا رییسی افزود: با توجه به اینکه هر چهار ساعت، یک نفر به دلیل تامیننشدن عضو مورد احتیاج، فوت میکند ایجاد شرایط فرهنگی و زیرساختی در نقاط مختلف کشور، میتواند از میزان مرگومیرهای ناشی از نیاز به اعضای بدن را به شدت کاهش دهد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با قدردانی از خانوادههایی که زمینه مساعدی برای اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی را فراهم میسازند، گفت: استان بوشهر و شهرستان دشتستان از جمله نقاطی در کشور است که در زمینه اهدای اعضای بدن بیماران مرگ مغزی پیشرو است به گونهای که در سال جاری موفق به اهدای اعضای ۲۰ نفر از بیماران مرگ مغزی به نیازمندان شده است.
رییسی افزود: در بزرگترین بیمارستان کالیفرنیا در آمریکا، سالانه فقط ۴۰۰ پیوند کبد انجام میشود در حالی که فقط در بیمارستان نمازی شیراز شاهد هستیم که این آمار ۶۰۰ مورد در سال است.
شرط وزارت علوم برای حذف کنکور
در رشتههای پرمتقاضی
ایلنا- معاون آموزشی وزارت علوم در نشست خبری که روز گذشته در وزارت علوم برگزار شد درباره آخرین وضعیت حذف کنکور توضیح داد و گفت: حذف کنکور یکی از سیاستهای جدی ماست منتها حذف کنکور یک فرآیند است و در این راستا باید دستگاههای ذیربط ورود جدی به آن داشته باشند و مجلس حتما همراهی کند.
مجتبی شریعتینیاسر با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نقش بسیار موثری در فرآیند حذف کنکور دارد گفت: بر این باور هستیم که بدون هماهنگی با سایر دستگاهها حذف کنکور قابلیت اجرایی شدن ندارد. در بخش تحصیلات تکمیلی به خصوص مقطع دکتری معتقد هستیم که حذف کنکور بسیار راحتتر و سریعتر صورت میگیرد. در سال ۹۴ ما تجربه حذف کنکور تخصصی در دکتری را داشتیم اما مجلس پس از آن طرحی را تصویب کرد که پذیرش در دکتری باید از طریق کنکور صورت پذیرد و ما به عقب بازگشتیم.
وی ضمن بیان اینکه بر این باور هستیم که کنکور در تمامی مقاطع تحصیلی حذف شدنی است اما باید سازوکارش فراهم شود گفت: برای دیپلمهها در سال ۸۶ قانون حذف کنکور قطعی و تصویب شد و قرار بود کنکور سال ۹۱ به طور کامل حذف شود اما سازوکار اجرایی شدن آن در گرو هماهنگی آموزش و پرورش بود که باید یک امتحان کشوری برای سه سال متوسطه در نظر بگیرد که البته این اقدام صورت نگرفت. سال ۹۲ مجددا مجلس به این موضوع ورود کرد و قانون جدیدی را ابلاغ کرد که براساس آن حذف کنکور ملغی شد و قرار بر این شد که ظرف پنج سال ۸۵ درصد پذیرش دانشجو از طریق بررسی سوابق تحصیلی صورت بگیرد.
شریعتینیاسر اضافه کرد: امسال بالغ بر ۸۳ درصد پذیرفتهشدگان براساس سوابق تحصیلی به دانشگاهها وارد شدهاند و کنکوری که در حال حاضر برگزار میشود عمدتا برای رشتههای پرمتقاضی مانند رشتههای پزشکی معنا و مفهوم دارد. ما معتقدیم که تا پایان پنج سال از مرز ۸۵ درصد پذیرش براساس سوابق تحصیلی عبور خواهیم کرد. حذف کامل کنکور در رشتههای پر متقاضی مستلزم این است که هرچه زودتر با هماهنگی آموزش و پرورش این موضوع به دانشآموزان اطلاعرسانی شود.
معاونآموزشی وزارت علوم با بیان این مطلب که آموزش و پرورش از دید من عزم جدی برای حذف کنکور دارد اما شاید یکسری ملاحظاتی داشته باشد که هنوز رفع نشده درباره حواشی ایجاد شده پیرامون انتفاع سازمان سنجش از کنکور گفت: اقدامات سازمان سنجش در گرو تصمیمات سازمانهای بالادستی است و این سازمان یک سازمان اجرایی محسوب میشود که تابع سیاستهای بالادستی قرار دارد. حتی اگر کنکور هم حذف شود اما آزمونهای دیگری مانند آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی وجود دارد که سازمان سنجش مسوول برگزاری آنهاست.
شریعتینیاسر با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته دنیا فرد به دانشگاه مراجعه میکند و با بررسی سوابق او و احتمالا برگزاری آزمون درون دانشگاهی فرد پذیرفته میشود یا نه گفت: ما در ایران با وضعیت برگزاری کنکور و تستزنیهایی که رتبه هر فرد را بالا و پایین میکند نمیتوان سطح کیفی را ارزیابی کرد. کنکور دغدغه جدی را برای خانوادهها به همراه دارد و ما باید با هماهنگی مجلس درصدد حذف آن باشیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد