10 - 01 - 2018
خبر
ورود ۱۲ فروند ATR و ۳ ایرباس در سال آینده قطعی است
ایلنا- قائممقام وزیر راهوشهرسازی درباره سرنوشت قرارداد ایرانایر و بویینگ در صورت خروج آمریکا از برجام گفت: هر تصمیم جدید دولت آمریکا درباره قرارداد فروش هواپیما به ایران عطف به ماسبق نمیشود. اصغر فخریه کاشان درباره اعلام مواضع دولت آمریکا در چند روز آینده درباره برجام و احتمال خروج این کشور از برجام و تاثیر این تصمیم بر سرنوشت قرارداد ایرانایر و بویینگ گفت: هر تصمیمی که دولت آمریکا برای برجام و در نهایت قرارداد فروش هواپیما به ایران بگیرد عطف به ماسبق نمیشود و نمیتواند مجوزهایی که صادر شده است را تحتتاثیر قرار دهد.
وی افزود: اگر آمریکا همین امروز هم بخواهد از برجام خارج شود، این موضوع تاثیری در مجوزهایی که اوفک برای فروش هواپیماها صادر کرده است، نخواهد گذاشت. تصمیمات جدید نمیتواند بر گذشته حاکم باشد. قائم مقام وزیر راهوشهرسازی ادامه داد: اما احتمال اینکه خروج آمریکا از برجام مجوزهای بعدی اوفک را برای فروش بویینگ به ایران تحتتاثیر قرار دهد وجود دارد.
طبق گفتههای اخیر فخریه کاشان، اخیرا مذاکرات نهایی برای اینکه شرکت بویینگ فاینانس ۸ هواپیماها را بر عهده بگیرد، انجام شده است. همچنین شرکت ATR هم تعهد فاینانس ۱۲ فروند هواپیما و شرکت ایرباس هم تعهد فاینانس سه فروند هواپیما را به ایرانایر پذیرفته است و ورود سه فروند ایرباس و تعداد ATR در سال آینده قطعی شده است.
شورای اعتلای معماری تشکیل میشود
وزارت راه- معاون وزیر راهوشهرسازی با اشاره به اینکه باید مساله ساخت مسکن را حل کنیم و مقرراتی که در فرآیند ساختوساز حاکم است کیفیت را مدنظر قرار نمیدهد، گفت: به دنبال تشکیل و راهاندازی شورای اعتلای معماری هستیم. محمدسعید ایزدی در جلسه گروه معماری نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به اینکه در وزارت راهوشهرسازی درصدد تشکیل و راهاندازی شورای اعتلای معماری هستیم، گفت:با تشکیل شورای اعتلای معماری درصدد کیفیت بخشیدن به ساختمانها و مستحدثاتی هستیم که در اختیار وزارت راهوشهرسازی قرار دارد و با این اقدام میخواهیم اولین گام برای کیفیت بخشیدن به معماری را از خود آغاز کنیم.
خطر حذف ایران از مسیر پروازهای عبوری
پیشنهاد عراق یکسوم ایران
مهر- بر اساس اعلام ایکائو، عراق همچنان مشمول عدم امنیت هوایی برای پروازهای عبوری تجاری است، اما این کشور توانسته با تخفیف به ایرلاینها، بخشی از پروازهای قطر را به آسمان خود منتقل کند. در پی بروز بحران در اوکراین و جنگ این کشور با روسیه و همچنین بحران قطر که به تحریم هواپیماهای این کشور برای عبور از آسمان چند کشور عربی جنوب خلیج فارس منجر شد، ناگهان شاهد افزایش حجم انبوه پروازهای عبوری از آسمان ایران بودیم.
از آنجایی که براساس کنوانسیونهای جهانی هوانوردی، ایرلاینها در سراسر دنیا موظف به پرداخت هزینه عبور هواپیماهای خود از آسمان کشورهای مسیر هستند، درآمد خوبی طی حدودا یک سال گذشته نصیب شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران شد. ضمن اینکه مصوبهای در مجلس به تصویب رسید که درآمد حاصل از پروازهای عبوری به حساب شرکت فرودگاهها واریز شود.
با این حال به دلیل آنچه برخی کارشناسان صنعت هوانوردی، ضعف مدیریتی عنوان میکنند، این شرکت نتوانست برنامه مدونی برای تداوم رشد پروازهای عبوری از آسمان ایران طراحی و اجرا کند. به خصوص که چشمانداز روشنی برای برقراری ارتباط مجدد قطر با کشورهای عربی و همسایه خود دیده نمیشود و احتمال دارد این روند طی سالهای آینده ادامه داشته باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد