10 - 01 - 2018
خبر
دلیل افزایش قیمت لوازمخانگی
ایسنا- به دنبال افزایش متوسط قیمت پنج درصدی لوازمخانگی، سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازمخانگی گفت: حدود یک ماه است که شاهد افزایش قیمت لوازمخانگی به دلایل مختلف هستیم و پس از بررسیهای صورتگرفته به این نتیجه رسیدیم که قیمت لوازمخانگی تولید داخل بهطور متوسط پنج درصد نسبت به یک ماه گذشته رشد داشته و لوازمخانگی خارجی نیز بیش از پنج درصد افزایش قیمت داشتهاند.
حمیدرضا غزنوی در مورد دلایل افزایش قیمت لوازمخانگی گفت: افزایش پنج تا ۲۰ درصدی قیمت فولاد و پتروشیمی به عنوان مواد اولیه در تولید لوازمخانگی و نیز تحولات قیمت ارز در بازار از علل اصلی افزایش قیمت لوازمخانگی بهشمار میرود.
سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازمخانگی ادامه داد: در صورتی که شرایط بازار دستخوش تغییر نشود و همچنان شاهد افزایش قیمت دلار باشیم بهطور حتم قیمت لوازمخانگی نیز با رشد همراه خواهد بود اما اگر جلوی افزایش قیمت دلار در بازار گرفته و برای این مساله چارهاندیشی شود، قیمت لوازمخانگی با افزایش روبهرو نخواهد شد. گفتنی است پس از افزایش قیمت پنج تا ۲۰ درصدی فولاد و پتروشیمی، زمزمههای افزایش قیمت لوازمخانگی در بازار به گوش رسید و در ابتدای امر برخی برندهای مختلف تخفیفهای خود را به میزان متفاوتی که از پنج درصد شروع میشد، حذف کردند.
گرانی ۴۷ درصدی سبزیهای تازه
مهر- جدیدترین گزارش بانک مرکزی حاکی از آن است که در یک سال منتهی به هفته پانزدهم دیماه نرخ لبنیات ۱/۸ درصد، تخممرغ ۸/۴۵ درصد، برنج ۸/۰ درصد، حبوب ۶/۲ درصد، میوههای تازه ۳۶ درصد، سبزی تازه ۹/۴۷ درصد، گوشت قرمز ۵/۶ درصد، مرغ ۶/۹ درصد، چای ۵/۱۹ درصد و روغن ۵/۲ درصد رشد کرده است. همچنین قیمت قند و شکر ۵/۱۰ درصد کاهش نشان میدهد.
همچنین بر اساس اعلام بانک مرکزی، در هفته منتهی به ۱۵ دیماه، نرخ چهار گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش و سه گروه کاهش نشان میدهد. ضمن اینکه قیمت لبنیات ۴/۱ درصد، میوههای تازه ۴/۲ درصد، مرغ ۱/۱ درصد و روغن نباتی ۳/۰ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش یافته است. همچنین قیمت تخممرغ ۳/۱۴ درصد، سبزیهای تازه ۸/۱ درصد و گوشت قرمز ۵/۰ درصد کاهش داشت و قیمت برنج، حبوب، قند و شکر و چای نیز در مدت زمان مشابه بدون تغییر و ثابت بوده است.
گرانفروشی در صدر تخلفات صنفی
ایرنا – بر اساس آمار اتاق اصناف، تعداد کل بازرسیها از صنوف تهران در آذرماه امسال ۴۲ هزار و ۳۵۰ فقره بود که هفت هزار و ۱۹۹ پرونده با برآورد جریمه پیشنهادی به ارزش ۱۰ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال تشکیل شده است. در این مدت بیشترین تخلفات مربوطه به درج نکردن قیمت، گرانفروشی و عدم صدور صورتحساب است.
همچنین سه هزار و ۸۶۶ فقره شکایت توسط واحدهای بازرسی اصناف دریافت شده که ۷۲ درصد در بخش کالا و ۲۸ درصد در بخش خدمات بود.
از مجموع شکایات دریافتی چهار درصد به صورت حضوری، ۹۵ درصد تلفنی و یک درصد به صورت کتبی دریافت و رسیدگی شده است. در عین حال پس از بررسیهای معمول و ارزیابی کارشناسان سه هزار و ۸۱۸ فقره شکایت قابل پیگیری تشخیص داده شد که برای رسیدگی و برخورد قانونی به ادارات و مراجع ذیربط ارسال شده است.
همچنین از کل شکایات قابل پیگیری دو درصد منجر به رضایت شاکی، ۴۵ درصد متخلف،۵۱ درصد غیرمتخلف و دو درصد در دست بررسی است.
بر این اساس تعداد کل بازرسیها از صنوف تهران در هشت ماه امسال ۲۶۷ هزار و ۱۴۴ فقره بود که ۳۴ هزار و ۴۷۱ فقره پرونده با برآورد جریمه پیشنهادی به ارزش بیش از ۶۲ میلیارد و ۲۰۵ میلیون ریال تشکیل شده است. همچنین در هشت ماه منتهی به پایان آبانماه امسال ۲۴ هزار و ۸۶۲ فقره شکایت توسط واحدهای بازرسی اصناف دریافت شد که ۶۷ درصد در بخش کالا و ۳۳ درصد در بخش خدمات بود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد