9 - 01 - 2018
خبر
رییسجمهور دو مصوبه مجلس را ابلاغ کرد
پایگاه اطلاعرسانی دولت- رییسجمهور دو قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به سه وزارتخانه ابلاغ کرد. حسن روحانی برای اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون الحاق یک تبصره به ماده (۱) قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین» جهت اجرا به وزارت امور خارجه و «قانون الحاق دو تبصره به ماده (۶۱۷) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم- تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده)» جهت اجرا به وزارتخانههای دادگستری و کشور ابلاغ کرد. همچنین رییسجمهور بنا به پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی مسعود برومند را برای یک دوره چهار ساله به عنوان «دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب کرد.
تاکید ظریف بر ادامه کمک به کمیساریای عالی پناهندگان در ایران
پایگاه اطلاعرسانی وزارت امور خارجه- نماینده کمیساریای عالی پناهندگان در ایران در پایان ماموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کرد. دانا پالا در این دیدار به تلاشها و کمکهای کشورمان در قبال پناهندگان و مهاجران حاضر در ایران اشاره کرد و افزود: ایران در چارچوب تعهدات بینالمللی خود در قبال پناهندگان کارهای بسیار زیادی انجام داده است. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز ضمن اشاره به اقدامات گسترده و سخاوتمندانه جمهوری اسلامی ایران در کمک به پناهندگان، بر ادامه گفتوگوها و همکاریها با کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تاکید کرد.
توضیح رییس دفتر هاشمیشاهرودی درباره سفر او به آلمان
تسنیم- رییس دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضرورت سفرش به آلمان برای معالجه را تشریح کرد. پرویز داودی با اشاره به حاشیههای سفر آیتالله هاشمیشاهرودی به آلمان، گفت: این سفر بنا به توصیه موکد پزشکان و برخلاف میل آیتالله هاشمیشاهرودی انجام شده و اگر ضرورت پزشکی اقتضا نمیکرد، هیچ دلیلی برای اعزام ایشان به آلمان نبود. وی با بیان اینکه تمام بخشهای درمان آیتالله هاشمیشاهرودی در ایران انجام شده و به دستور پزشکان ایرانی، ایشان مجبور به عزیمت به آلمان شدهاند، تاکید کرد: برای انجام مرحله نهایی درمان، پزشکان ایرانی تاکید کردند که آیتالله هاشمیشاهرودی باید عازم آلمان شود و ایشان مجبور شد که تاکید پزشکان را بپذیرد و بر همین اساس این سفر انجام شد. داودی گفت: اکنون وضعیت جسمی آیتالله هاشمیشاهرودی مساعد شده است و ایشان بهزودی به کشور بازخواهد گشت.
نخست وزیر اقلیم کردستان سخنان
محسن رضایی را رد کرد
ایسنا- نخستوزیر اقلیم کردستان عراق اظهارات دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره دخالت این اقلیم در اعتراضهای هفته اخیر در ایران را رد کرد. نیچروان بارزانی در رابطه با اظهارات محسن رضایی گفت: متهم کردن اربیل به دست داشتن در اعتراضات اخیر ایران یک اتهام کمدی است و ما در امور داخلی ایران دخالت نمیکنیم. ایران همسایه ماست و تلاش میکنیم روابطمان را با آن تقویت کنیم. همچنین بر اساس گزارش پایگاه خبری عکسالسیر، سفین دزی، سخنگوی رسمی دولت اقلیم کردستان عراق در واکنش به سخنان اخیر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام کشورمان در بیانیهای اعلام کرد که خبرگزاریهای ایران اتهامات باطلی از زبان محسن رضایی، علیه اقلیم کردستان منتشر کردند. سخنگوی اقلیم کردستان در این بیانیه با تاکید بر اینکه اقلیم کردستان همیشه ثابت کرده عامل امنیت و ثبات در منطقه است و اجازه نخواهد داد عامل هرج و مرج و بیثباتی در کشورهای همسایه باشد، گفت: ما این اتهامات جعلی، باطل و دور از حقیقت را با قاطعیت رد میکنیم و چنین اظهاراتی هیچ خدمتی به روابط همسایگی میان اقلیم و جمهوری اسلامی ایران نخواهد کرد.
انتقاد وکیل سازمان تامین اجتماعی به بررسی پرونده مرتضوی:
کارشناسان نظر قضایی دادند
مهر- وکیل سازمان تامین اجتماعی از برگزاری دادگاه سعید مرتضوی در رابطه با بخش دوم پرونده وی در ۱۶ بهمن خبر داد. مجتبی نظری درباره آخرین وضعیت پرونده سعید مرتضوی در رابطه با بخش دوم پرونده مرتبط با سازمان تامین اجتماعی گفت: شنیدهام دادگاه برای بخش دوم، ۱۶بهمن را به عنوان وقت رسیدگی تعیین کرده است.
وی افزود: بخش دوم پرونده که در رابطه با وجوه پرداختی از سوی مرتضوی به برخی افراد و مراکز بود، به کارشناسی ارجاع داده شده بود که همین بخش تعیین وقت شده است. نظری با انتقاد از نظر کارشناسی در این پرونده گفت: بیشتر مسایل برخلاف قانون اظهار نظر شده است. به جای اظهار نظر کارشناسی، اظهارنظر قضایی در بخش کارشناسی شده است. به عنوان مثال در بخشهایی که مرتضوی پولی را بر خلاف مقررات به پاویون فرودگاهها از جمله فرودگاه شهر خودش داده است و از نظر قانون اختلاس است، اختلاس محسوب نکرده است. نظری تصریح کرد: در این کارشناسی کسی که پول را دریافت کرده، مقصر محسوب شده است.
درخواست نمایندگان انگلیس برای تروریستی اعلام کردن سپاه
ایسنا- جمعی از نمایندگان پارلمان انگلیس با طرح ادعاهایی علیه کشورمان خواستار تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب شدند. به نوشته روزنامه تلگراف، دهها عضو پارلمان انگلیس از امبر راد، وزیر کشور بریتانیا خواستند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را تروریستی اعلام و مقامات این کشور را تحریم کند.۶۹ نماینده از این درخواست حمایت کردهاند که ۳۰ نفر از آنها عضو حزب کارگر، یعنی اپوزیسیون انگلیس به شمار میآیند. این نمایندگان انگلیس پس از آن این درخواست را مطرح کردند که مدعی شدند سپاه پاسداران در جریان اعتراضهای هفته گذشته در تهران معترضان را سرکوب کرده است. همچنین کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان انگلیس در گزارش سالانه خود ایران را یکی از اولویتهای اطلاعاتی این سازمان دانست و اعلام کرد که ایران به دنبال نمایش قدرت است. این کمیته در گزارش خود که روی وبسایت آن قرار گرفته ایران را یکی از اولویتهای ستاد ارتباطات دولتی (سازمان اطلاعاتی در انگلیس) در طرح پوشش اطلاعات انگلیس عنوان و اعلام کرد که پرسنل این سازمان روی موضوع ایران کار میکنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد