5 - 01 - 2018
خبر
شهرکهای صنعتی فقط زمستان را
فرصت دارند!
با گذشت ۹ ماه از آغاز سال ۱۳۹۶ سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی فقط حدود ۵۰ درصد از وعده ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در شهرکها و نواحی صنعتی محقق کرده و این سازمان تنها ۹۰ روز فرصت دارد تا نزدیک به ۶۴ هزار شغل دیگر تا پایان سالجاری ایجاد کند.
ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در شهرکها و نواحی صنعتی جزو اهداف تعریف شده برای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در سال ۱۳۹۶ بود، اما با گذشت ۹ ماه از سالجاری تنها ۶۶ هزار و ۵۷۳ شغل در این مناطق ایجاد شده که معادل حدود ۵۰ درصد از برنامه در نظر گرفته شده است و با توجه به فرصت زمانی سه ماهه باقی مانده تا پایان سالجاری به نظر میرسد این سازمان تکلیف بسیار سنگینی را به دوش خواهد کشید.
علی یزدانی- مدیرعامل وقت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران – تابستان سالجاری بود که اعلام کرد حدود ۳۰۵ واحد جدید در شهرکها و نواحی صنعتی شکل گرفته و پیشبینی میشود که این اقدام ۱۳۰ هزار شغل مستقیم را در پی داشته باشد. در همین راستا فرشاد مقیمی- معاون برنامهریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی- در پاسخ به ایسنا مبنی بر آخرین وضعیت طرح ایجاد اشتغال ۱۳۰ هزار نفری در شهرکها و نواحی صنعتی طی سالجاری اعلام کرد که در ۹ ماهه سالجاری ۶۶ هزار و ۵۷۳ شغل در شهرکها و نواحی صنعتی به وجود آمده است.
بر اساس اطلاعاتی که در اختیار ایسنا قرار گرفته، تنها ۱۵ هزار و ۹۴۱ شغل جدید در شهرکها و نواحی صنعتی ایجاد شد که معادل ۲/۱۲ درصد از وعده ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در این مناطق بود. حال با اضافه شدن سه ماهه زمانی فصل پاییز میزان اشتغال ایجاد شده در شهرکها و نواحی صنعتی از ۱۵ هزار و ۹۴۱ شغل به ۶۶ هزار و ۵۷۳ شغل افزایش یافته که درصد اشتغال ایجاد شده را از ۱۲ درصد به بیش از ۵۰ درصد ارتقا داده است.
با توجه به فرصت زمانی سه ماهه زمستان تا پایان سالجاری، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی موظف است که ۶۶ هزار و ۵۷۳ نفر شغل ایجاد شده را بنابر تکلیف در نظر گرفته به ۱۳۰ هزار شغل افزایش دهد و به وعده داده شده در این راستا عمل کند. هر چند با گذشت ۹ ماه از سال ۱۳۹۶ تنها حدود ۵۰ درصد از وعده ایجاد ۱۳۰ هزار شغل در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی محقق شده، باید منتظر ماند و دید که آیا این سازمان توان ایجاد حدود ۶۴ هزار شغل دیگر را تا پایان سالجاری و در فرصت زمانی ۹۰ روزه دارد یا خیر؟
اسامی ۵ برند غیراستاندارد «بتن» اعلام شد
پنج واحد تولیدی بتن غیراستاندارد در تهران شناسایی، توقیف و به دادگاه معرفی شدند.
بازرسان استاندارد استان تهران در جریان بازرسیهای خود در آذرماه سالجاری از واحدهای تولید بتن در این استان بازدید کردند که طی آن واحدهای تولید بتن غیراستاندارد با نامهای تجاری «نسیم بتن»، «صوفی گولان»، «دشت بهشت»، «بتن دهکده»، «رمضان صاحب ابرغانی» را شناسایی و توقیف کردند.
در این بین تولیدکننده متخلف بتن غیراستاندارد با نام تجاری «صوفی گولان» به دلیل جهت نشان استاندارد (تولید پس از ابطال پروانه) به دادگاه شکایت شد که این واحد تولیدی در محدوده سهراه تهرانپارس قرار دارد. همچنین واحد تولیدی «بتن دهکده» به علت تولید بدون مجوز استاندارد به دادگاه معرفی شد.
به گزارش ایسنا، در جریان این بازرسیها بتن غیراستاندارد با نام تجاری «نسیم بتن» که بدون مجوز استاندارد تولید میشد، توقیف و مدیر این واحد تولیدی که در نسیمشهر واقع شده است، به دادگاه معرفی شد. علاوه بر این بتن غیراستاندارد واحد تولیدی «دشت بهشت» واقع در محدوده اتوبان قدیم تهران- قم به علت تولید بدون مجوز استاندارد توقیف و از تولیدکننده آن به مراجع قضایی شکایت شد. همچنین واحد تولیدی «رمضان صاحب ابرغانی» در محدوده کمربندی تهران- اندیشه فعال است و از تولیدکننده متخلف آن به دادستان شهرقدس شکایت شده است.
محسن بیات، مدیرکل استاندارد استان تهران با اعلام این خبر به ایسنا گفت: بهطور صریح نسبت به خطرات مهلک استفاده از بتنهای غیراستاندارد هشدار میدهیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد